Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeklejam o Okruszku i prośbe odnosnie nowych wolontariuszek:

AgnieszkaBB napisał(a):
Rozmawiałam z Sylwią. Rzeczywiście jest niemal pewny domek dla niego:-) Swietna wiadomość:-) MOżemy celowac w kolejnego biedaczka do odratowania:-)
Pani Agata przysłała mi cudny mail, za chwilę go wkleję - bo jest do nas wszystkich:-)

Babki - jeśli któreś z Was są technicznie rozgarnięte, proszę zapanujcie nad ogłoszeniami w necie (watki na dogo, ogłoszenia). Napisały do mnie dwie dziewczyny chętne na wolontariat wszelakiej formy:-) Fajne babki! Obie mogą robić prace internetowe (ogłoszenia, aktualizacje watkó itp). Chciałabym je oddać pod opiekę Was - zaawansowanych internetowo (ja nawet fotki nie umiem wkleić:evil_lol:) Może jedną oddam Basi pod opiekę i do pomocy, a drugą Emilce? A moze inne propozycje lepsz, bardziej efektywne??????????????? Może zapka, terra, feliksik - może Wy powinnnyście prowadzić nowych wolontariuszy w pracach w necie??????????? Musimy podzielić kompetencje bo za chwilę zginiemy :evil_lol: Basie i Emilkę znam bo z nimi mam największy kontakt póki co... Ale może któraś inna z dziewczyn więcej działa w necie????? Dajcie jakieś pomysły...

Posted

Itske napisał(a):
Dajcie znać, czy Okruszek wyadoptowany, bo mnie się też coś dla niego kroiło (domek:lol:)

W tym wątku jest drugi piesek Karmel, bardzo podobny do Okruszka.
Może jemu też się poszczęści :)

Posted

Itske napisał(a):
Wydaje mi się, ze Okruszek jest mniejszy, tu chodzi o małego psa, reszta bez znaczenia, liczą się gabryty

Mamy teraz małego pieska, maleńtas kudłaczek, na watku sosnowieckim Emila wstawi zdjęcia, jest też maleńka suczka czarna.

Okruszek miał testy, wszystko ok, już w domku grzeje doopkę, a Karmel ma osobny wątek, więc ten można przeniesc do działu szczęsliwych zakończeń :)
http://www.dogomania.pl/threads/195651-Karmel-i-Hektor-nie-dotrwaja-ko%C5%84ca-kwarantanny!-Hektor-bezpieczny-Karmel-czeka!

Posted

abra64 napisał(a):
a czy te ogłoszenia jeszcze aktualne?

nie wiem, pewnie zależy od portalu. trzeba zagadnąć ClaudiaAnna czy nie mogłaby odświeżyć, tak będzie łatwiej.