Guest Monia1994 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Czy ktoś wie, jaka jest przeciętna cena szczeniaka Manchestera Terriera? Proszę o szybką odpowiedź. Quote
olekg89 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 wejdz na 3 grupe tam napewno są własciciele tej rasy.Mam nadzieje ,że chodzi ci o pieska z papierami Quote
Rybc!a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Przeciętna cena szczenięcia z papierami ( OCZYWIŚCIE) to 2.000 zł. Quote
borsaf Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Monia 1994 koniecznie skontaktuj sie na pw z Fuka. Nie wiem, czy jeszcze, ale szukała domu dla Manchesterka, co prawda nie szczeniaka ale rodowodowego. Poza tym w hodowli Aluzja dowiesz sie u źródła jaka jest cena szczeniąt i kiedy sa planowane mioty. Na grupie 3 w dziale Pozostałe terriery jest przy airedale i inne temat linki do hodowli. Tam znajdziesz adres Aluzji. Quote
Vesper Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Od dawna podziwiam Manchestery- są przepiękne. Właścicielom tych psów mogę tylko pogratulować- skupiłam się na 2-óch innych rasach, a w dodatku mieszkam w bloku. Ale to takie moje marzenie, które może kiedyś uda mi się spełnić. Pozdrawiam! Quote
Vesper Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Metheora- mam do Ciebie pytanie (po przejrzeniu strony Hodowli). Od jakiegoś czasu interesuje mnie dogtrekking, ale spośród moich psów nadawałby się tylko westie- a przynajmniej jedynie z nim mogłabym spróbować. Stafficzka nie jest wytrzymała na dłuższe dystanse- ona lubi pobiegać, wyszaleć się- i polec :D. Czy widziałaś żeby jakieś westy startowały? Czy wd Ciebie w ogóle jest to rasa która ma jakieś szanse? (Dystans ponad 20km potrafimy pokonać- przekonałam się o tym przypadkowo, idąc kiedyś na piechotę z centrum W-wy do mnie do domu- z Pakiem :)) Quote
Recommended Posts