Jump to content
Dogomania

Cena szczeniaka Manchester Terriera

Recommended Posts

Guest Monia1994
Posted

Czy ktoś wie, jaka jest przeciętna cena szczeniaka Manchestera Terriera? Proszę o szybką odpowiedź.

Posted

Monia 1994 koniecznie skontaktuj sie na pw z Fuka. Nie wiem, czy jeszcze, ale szukała domu dla Manchesterka, co prawda nie szczeniaka ale rodowodowego. Poza tym w hodowli Aluzja dowiesz sie u źródła jaka jest cena szczeniąt i kiedy sa planowane mioty.

Na grupie 3 w dziale Pozostałe terriery jest przy airedale i inne temat linki do hodowli. Tam znajdziesz adres Aluzji.

• 4 years later...
Posted

Od dawna podziwiam Manchestery- są przepiękne. Właścicielom tych psów mogę tylko pogratulować- skupiłam się na 2-óch innych rasach, a w dodatku mieszkam w bloku. Ale to takie moje marzenie, które może kiedyś uda mi się spełnić. Pozdrawiam!

• 3 months later...
Posted

Metheora- mam do Ciebie pytanie (po przejrzeniu strony Hodowli). Od jakiegoś czasu interesuje mnie dogtrekking, ale spośród moich psów nadawałby się tylko westie- a przynajmniej jedynie z nim mogłabym spróbować. Stafficzka nie jest wytrzymała na dłuższe dystanse- ona lubi pobiegać, wyszaleć się- i polec :D. Czy widziałaś żeby jakieś westy startowały? Czy wd Ciebie w ogóle jest to rasa która ma jakieś szanse? (Dystans ponad 20km potrafimy pokonać- przekonałam się o tym przypadkowo, idąc kiedyś na piechotę z centrum W-wy do mnie do domu- z Pakiem :))