Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
haloooo :angel: a czy wiecie że u sh_maniak już 4 sunie i jeden piesek conajmniej :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Już jest 5 suczek i piesek a jeszcze 2 są w mamusi i nie chcą wyjść

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
haloooo :angel: a czy wiecie że u sh_maniak już 4 sunie i jeden piesek conajmniej :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Trzymam kciuki, ze wszystko będzie ok i pozostałe maluchy szybko ujrzą świat :D A te , które juz sie urodziły jak są umaszczone? :wink:

Posted

Trzymam kciuki, ze wszystko będzie ok i pozostałe maluchy szybko ujrzą świat :D A te , które juz sie urodziły jak są umaszczone? :wink:

Jeśli dobrze pamiętam to 4 suczki i 1 piesek srebrne lub srebrno białe 1 suczka czarno biała

Posted

A ja wlasnie dostalam maila z relacja z krycia. Podobno wszystko bylo ok i nie trzeba bylo psiakom pomagac no i okolo 2 grudnia Nasti bedzie miala robione USG,wiec przynajmniej sie okaze ile mniej wiecej szczeniakow bedzie 8)

A ja juz wczoraj rozgladalam sie za obrozkami :D

Posted

Dopiero teraz zauważyłam "świeże" foteczki, zdjątka psiaków "kołami" do góry mnie powaliły na kolana. Szantino ja nie wiem czy puściłabym chociaż jednego w świat ! :angel: :angel: :angel: :angel: :D :D

Posted

Dostałam kiedys od Szantiny zaproszenie do tego topicu, teraz z niego skorzystam :D

Wstawiam zdjęcia moich nowo narodzonych pociech :D

Maluszki przyszły na świat 10.11.2004r, a fotki, które wstawiam sa dzisiajsze. Zdjęcia maluszków wstawiam w kolejnosci narodzin :D

Pierwsza dziewczynka

1sunia1_12112004.jpg

1sunia_12112004.jpg

Druga dziewczynka

2sunia_12112004.jpg

2sunia3_12112004.jpg

2sunia1_12112004.jpg

Trzecia dziewczynka

3sunia_12112004.jpg

3sunia1_12112004.jpg

Czwarta dziewczynka

4sunia_12112004.jpg

4sunia1_12112004.jpg

Piąty chłopak - rodzynek

piesek_12112004.jpg

piesek1_12112004.jpg

Szósta dziewczynka

6sunia1_12112004.jpg

6sunia_12112004.jpg

Posted

Kolejne zdjęcia jutro, dajcie im podrosnąc przez noc :lol:

Ciesze się, ze wam się podobają moje malutkie dzieci, ale sa słodkie :angel: , a czarnulka choc jeszcze szczekać nie umie juz pyskuje :wink:

Posted
hahaha jak to wygląda że pyskuje???? :angel: :angel: :angel:

wiesz piszczy, nic jej się nie podoba.

zobaczycie , ze diabełek z niej urosnie, Metros juz chce ja na córe chcrzestna za to zachowanie :lol: