Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no faktycznie zdublowałyśmy się z tymi ogłoszeniami teraz będę już uważnie patrzeć zanim zacznę robić. Puki co to tym pieskom czyli Smutkowi, Krysi, Kaziowi, Emilowi robię ogłoszenia na innych portalach też codziennie ile zdążę.

Posted

Jeśli ktoś zrobiłby Smutkowi allegro - takie wyróznione, pogrubione i podświetlone, czyli najlepsze z możliwych - to mógłbym je opłacić... Bo naprawdę los tego biednego psiaka bardzo mnie poruszył...

Posted

Własnie przed chwilą miałam tel. od potencjalnego domku z Poznania.
Domek nie mógł się dodzwonić na tel. do zapki. Skierowałam na maila.
Domek zgadza się na wizytę przedadopcyjną.
Smuteczek nie byłby pierwszym psem.
Domek nie jest zmotoryzowany i pytał o możliwość dowozu. Wspomniałam o zwrocie kosztów za paliwo.
Reszta do obgadania z wolontariuszka.
Trzymam kciuki za domek dla Smuteczka.

Posted

Dzwoniła do mnie pani z Poznania, domek sprawdzimy, a więc

czy ktoś mógłby dowieść psa, od nas ze schronu do Poznania? Państwo zwrócą koszty paliwa.

Trzeba mu jeszcze zrobić testy na nosówke i parwo, koszty testów też pokryją ludzie.

Posted

terra napisał(a):
Ale super wieści.
Trzeba się rozejrzeć za transportem.

i Cześka byśmy podrzucili do Poznania, a stamtąd go pani zawiezie do Gorzowa WlkPl. Dwa psy za jednym zamachem.

Posted

Oooo, to super by było.
Napisałam już na wątku transportowym.
Ss jest ze Śląska i organizuje transport dla psiaka, ale w druga stronę.
Może uda się zgrać, zobaczymy co Ss na to.

Posted

i chciałam jeszcze powiedzieć, że dziś do domku poszedł Emil / to ten z pierwszego zdjęcia/ no i Kora moja podopieczna same wspaniałe wieści

poza tym tą sunię collie wzieła AgnieszkaBB i będzie ją narazie trzymać do znalezienia DS lub dobrego DT, wprawdzie była pani, którą przysłała Kasia/ chyba Emka/ jak dobrze myślę? ale AgnieszkaBB nie bardzo była przekonana do tej pani i zabrała sunię do siebie.

Posted

Cieszę się, że psiaczki maja własne domki i kolaczek też bezpieczny.

Na razie na miau znalazłam taką ofertę:
cyt."Oferuję za zwrotem kosztów paliwa transport.
Razem ze znajomym, zawodowym kierowca, jesteśmy z Poznania, możemy zawieźć lub odebrać kotka z dowolnego miejsca w Polsce także za granicą.
Zawoziliśmy juz kilka psów z dogomanii, bardzo lubimy zwierzęta i z chęcia pomożemy.
Kontakt: tel 609 417 508 pypla1676@wp.pl
ana666"

i taką

"Mogę za zwrot kosztów paliwa zawieźć zwierzaki. Na dogomanii mam nick mrowa23, jeżdże na krótkich/bardzo długich trasach, nawet trasy zagraniczne. Możliwe także transporty w tygodniu.
Mieszkam w Poznaniu, często bywam w Wałbrzychu i we Wrocławiu, zatem zawsze mogę stamtąd rozpocząć drogę.
Kontakt: mroweczka23@wp.pl gg 3267175 tel. 506122690
mrowa"

Forum szczurze:
"DoraAngie -> Legnica -> Wrocław -> Leszno -> Poznań -> Gniezno -> Inowrocław -> Toruń (za zwrotem kosztów transportu) "
"agacia -> Wrocław-Poznań / Poznań-Wrocław (raz lub 2 razy w miesiącu) "
"Kuzyn -> Oferuję transport na trasie Ostrów Wlkp - Zabrze. Jeżdżę tam około 10 razy do roku. Jeżdżę też służbowo na terenie Śląska (Zdzieszowice, Katowice, Suszec, Sławków, Trzebinia woj Małopolskie, itd) "

Forum świnek morskich:
"Legnica - Poznań - Legnica (po_prostu_ania) "

Posted

Z Katowic czesto do Warszawy jeździ Figu, mogłaby może zabrać pieska. A z Warszawy do Poznania czasami Anula albo Ajula, nie pamiętam dokładnie nicku.

Posted

napisałam do dwóch osób, które terra podała. czekam na odpowiedź. Rozmawiałam przed chwilą z panią od Smutka. Jej zależy na czasie żeby ten psiak nie marzł teraz na dworze. Jest w stanie przyjechać pociągiem po niego. Tylko że jak ona przyjedzie sama to Cześka nie będziemy miały jak podrzucić.