abra64 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Kazio cudowny wampirek z wystającym ząbkiem Jak był wyciągany z boksu pierwszy raz na spacer wcisnął się w kąt i patrzył na mnie z przerażeniem w oczach. Ale gdy wyszliśmy na spacer okazało się , że to cudowny pies. Bardzo ładnie chodzi na smyczy i słucha co się do niego mówi, z godnością , kulturalnie i pomalutku zjadł parówkę i podziękował liżnięciem po ręce. Przy każdym zawołaniu odwracał głowe, machał ogonkiem , przyglądał się i pilnie słuchał co do niego mówię. Uwielbia mizianie za uszkiem. I tylko bardzo był smutny kiedy zorientował się , że znów musi wrócić do boksu, na zimny beton, za metalowe kraty. Proszę daj Kazikowi szansę na nowe lepsze życie on Ci się odwdzięczy całym psim serduszkiem. oto zdjęcia Kazika /tak mu dała na imię Zapka .ma ok.8 lat Quote
terra Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Na wątku malizn, Jaaga proponowała żeby psiaka ogłaszać jako mix cavalierka. Może i do tytułu wpisać, zawsze jest szansa, że coś to pomoże. Te zdjęcia portretowe z wątku głównego są śliczne,warto je wstawić i tutaj. Quote
abra64 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Terra to nie ten o którym ty myślisz . Ten na wątku małych bid jest na zdjęciu 29. Quote
terra Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No faktycznie, to nie ten piesek. To Kaziku, teraz twoja kolej pokazać się światu. Quote
Igiełka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Zaglądam do mądrego psiaka i podnoszę Quote
abra64 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 gdyby ktoś mógł wrzucić Kazia na FB może to pomoże w szybszym znalezieniu domku Quote
zapka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Kazio taki jakiś szczekający bardzo dzisiaj był, trzeba go na spacer zabrac i wybadać co to za jeden. Może ktoś był z nim i może coś o nim powiedzieć? Quote
terra Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Do ogłoszeń przyda się jak najwięcej informacji i zdjęć. Quote
abra64 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 ja byłam z nim na spacerze i na samym początku wątku piszę otym Quote
abra64 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 zaglądam do Kazia zaraz mu zrobię parę ogloszeń Quote
zapka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 abra64 napisał(a):ja byłam z nim na spacerze i na samym początku wątku piszę otym faktycznie, gapa ze mnie :oops: Quote
abra64 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Kaziowi trochę ogłoszeń napisałam o tym na watku małych bidulek Quote
abra64 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 zaglądajcie do Kazia on jest naprawdę przekochany, nie można go tak zostawic Quote
abra64 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 oglaszam Kazia może mu się poszcześci Quote
abra64 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dziewczyny poszczęściło się kruszynie, okruszkowi, emilowi, i smutkowi tym robiłam wątki no i już są w domu, albo pojadą tak jak Smutek no i oczywiście dziadzio Czesiu ,nasz kochany gwiazdor, został jeszcze Kazio- z tych piesków z wątkami . trzeba mu szukać domku nie zasypiajmy. Może innym teraz poróbmy wątki i weżmy się za nie. Idzie całkiem dobrze więc nie możemy teraz przestać .;) Quote
Igiełka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 to wspaniale:) Kaziu na pierwszą stronę :) Quote
Goldulka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Kazio jest piękny! No i jest posiadaczem wspaniałego futerka, a ten ząbek jest tak oryginalny i stylowy, że wygląda jak hrabia jakiś ;) Jego futerko jest przepiękne, gdyby był wypieszczony w domciu to cudo piesek! Już go widzę na poduchach :loveu: tam gdzie jego naturalne miejsce. Quote
abra64 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 no właśnie ogłoszenia ma ale nic cisza dziewczyny zapraszajcie inne cioteczki może coś poradzą Quote
Recommended Posts