Nesuniaaa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Masz racje ten drugi piesek ma troszke jaśniejszy ogon:) Najlepsze jest to że my wybraliśmy sobie z miotu najjaśniejsze szczenię, a teraz jest to jedno z najciemniejszych.. Tamte pieski mocno wyblakły a Trampek pociemniał. Oczywiście pomijam czarnego braciszka:P Quote
Dynia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Nessuniu jakie ty masz piękne psiunki :loveu: uwielbiam jamniczki :loveu: moja Dziunga ma coś z jamniczka może dlatego :diabloti: pozdrawiam Cię serdecznie i obiecuję że powstawiam Amorzastego jak trochę zdjęć doładuję :cool1: a tinker Jamaj ci się nie podoba ???:eviltong: Oj śliczny Trampuś :Cool!: śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nesuniaaa Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 cuciola napisał(a):pokaz nam nowe fotki! Widze, że odkopaliście moją galerie :eviltong: W takim wypadku chyba nie mam wyboru i później wstawie pare fotek:) Jamaj też jest śliczny :loveu: ale ja mam wielki sentyment do arabków :loveu: A Trampuś już się bardzo zmienił:) Już jest wiekszy od Neski:) Quote
anetta Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Nie wiem czemu jestem tu po raz pierwszy :hmmmm: Masz przepiekne kochane jamniczki :loveu: Czy pies o takim spojrzeniu mógłby zjeść buty albo przegryźć kabel od klawiatury Nieeee...skad :shake: :diabloti: Swietne imie- Trampek :grin: Podoba mi sie!!!:loveu: Quote
Dynia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 cześć Nessuniu , czy tam u was pogoda sprzyjała dzisiaj na terenik ?:evil_lol: u nas ochydztwo :angryy: jakiś drobny deszczyk mżył cały dzionek :shake: tylko poganiali po padoku :loveu: pozdrawiam Quote
Nesuniaaa Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Dzisiaj bez tereniku i w ogole bez konisiów:( Za to miałam zjazd psów:P Wstawie narazie 2 fotki:) Santos brat Trampka (mieszka u mojej cioci) No i Trampuś:) Zdjecia mojej chorutkiej nesi później wstawie:) Quote
Kati Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Trampuś ma słodziutką minkę - takie niewiniątko. :) Quote
Nesuniaaa Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Z okazji zbliżających się świat postanowiłam zrobić małą świąteczną sesje.. Zaczeło się od smakowania łańcucha (trzeba sprawdzić czy jest jadalny) Później w ząbki wpadała bombka: Która później wyglądała tak: Taka sesja jest bardzo męcząca i nudząca: Później przyszła pora na Nesie, której sesja do gustu nie przypadła: Więc Trampuś postanowił pomóc: Ostateczna wersja wygląda tak: I wraz z tymi zdjeciami pragniemy wszystki forumowiczom złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia! Miękkich płatków śniegu za oknem, ciepłych bamboszy przy pachnącej choince i sypiącym iskrami kominku, a także wymarzonych prezentów i spokoju w sercu! Marta, Neska i Trampek Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ja też chce takie fotki :placz:. No ale ubieram choinkę niedługo więc pożycze aparat obfocimy Kamcie i aparat oddamy :angryy:. Sweet jest Nesunia i Trampek zresztą też. Zapraszam do mojej galeri znaczy się do galeri Kamci :loveu:. To trzecia nowa galeria na forum. Quote
zolly Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ale się cieszę że tu trafiłam :loveu: ..sama mam 9-letnią jamniczkę długowłosą i jestem zakochana w tej rasie ;) (chociaż "szczekające poranki" nie należą do moich ulubionych :diabloti:) [SIZE=2]Trampek jest rozbrajający.. noi do tego te różowe poduszeczki na łapkach :loveu: ..Z resztą nosek też ma przefajny ;) Szczeniaki jamników długowłosych to jedna z tych rzeczy które rozczulają mnie do granic możliwości (szczególnie te "pędzelki" na czubkach ogonów) ;) Pozdrawiam serdecznie! ;) Quote
Teklunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Nesuniaaa'] Witajcie, niesamowite są te zdjęcia :loveu: Taka z niej wyrafinowana dama, że ho ho :lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Teklunia napisał(a):Witajcie, niesamowite są te zdjęcia :loveu: Taka z niej wyrafinowana dama, że ho ho :lol: Zgadzam sie w 100 % z Teklunią. Przyodziana w piękne diamentowe szale i brylanty :evil_lol:. A to wszystko na choinke. . Taki aniołek z piekła rodem. Wpadnijcie też do nas do galeri :loveu:. Zapraszamy. A także życzymy wesołych świąt :loveu:. Będziemy często zadlądać. Pozdro. :loveu:. Quote
Nesuniaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Teklunia napisał(a):Witajcie, niesamowite są te zdjęcia :loveu: Taka z niej wyrafinowana dama, że ho ho :lol: Dama to raczej nie jest bo to prawidziwy facet :evil_lol: Damula to ta na ostatnim zdjęciu:) Ciesze się że podobają wam się moje przegubowce:) Quote
Dynia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 hej Nessuniu :lol: widać , że księżniczka pomagała w strojeniu choinki :evil_lol: cudna psiunia :loveu: pozdrawiam serdecznie i wesołych świąt życzę oraz bogatego Mikołaja :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Nesuniaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Dynia napisał(a):hej Nessuniu :lol: widać , że księżniczka pomagała w strojeniu choinki :evil_lol: cudna psiunia :loveu: pozdrawiam serdecznie i wesołych świąt życzę oraz bogatego Mikołaja :multi: :multi: :multi: :multi: Trampuś pomagał ale w rozbieraniu choinki :diabloti: A Nesunia leżała sobie na kanapie i z wysokości nadzorowała prace :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Trampuś pomagał ale w rozbieraniu choinki :diabloti: A Nesunia leżała sobie na kanapie i z wysokości nadzorowała prace :) :loveu:. Trampuś tak jak Kamuśś. Zamiast ubierać rozbierają :loveu:. U mnie niedługo chionkowa sesja. Życzymy wesołych świąt :loveu:. A nesunia jak księżniczka wśród tych bombek i łańcuchów :loveu:. Pozdrow ją od Kamusi :loveu:. Quote
sugarr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Nesuniaaa']Z okazji zbliżających się świat postanowiłam zrobić małą świąteczną sesje.. Zaczeło się od smakowania łańcucha (trzeba sprawdzić czy jest jadalny) Cudo :loveu: I przy okazji takiej swiatecznej atmosfery na fotce, wszystkiego najlepszego! :eviltong: Moja ciocia zakochana w jamniorach zawsze mi mowila ze "Swiat dzieli sie na psy, ludzi i JAMNIKI" :D I ze sa cudowne i jedyne i inne niz wszystkie:cool3: Ty zapewne doskonale o tym wiesz z taka gromadka, ale tak mi sie przypomnialo jak zobaczylam ta zajamnikowana galerie :eviltong: Quote
zolly Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hmm.. tak się zastanawiam, Neska jest mamuśką Trampka? Jeśli już o tym mówiłaś to przepraszam :oops: Quote
Vogue Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Nesunia i Trampek sliczne:loveu: Szczegolnie w swiatecznej scenerii:loveu: Mialam 2 standarty. Atos zyl 17 lat,a Baksiu 10. Niestety obaj juz za TM. Kocham jamniczki!! Bede cie czesto odwiedzac i ogladac Twe cudenka:lol: Quote
Dynia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Święta, Święta i po Świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawmy ostro się w tym czasie! Dynia i ferajna :huh: :huh: :huh: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata. Quote
Dynia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 A gdzie zaginęła Nessunia ????????????? :crazyeye: Quote
milena182 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 kolejna jamnicza galeria:multi::multi:sliczne jamniczki:loveu: Quote
Dynia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Nessuniu , Nessuniu ... hop hop jest tu kto ????????????? :shake: :shake: :shake: Quote
Recommended Posts