Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz racje ten drugi piesek ma troszke jaśniejszy ogon:) Najlepsze jest to że my wybraliśmy sobie z miotu najjaśniejsze szczenię, a teraz jest to jedno z najciemniejszych.. Tamte pieski mocno wyblakły a Trampek pociemniał. Oczywiście pomijam czarnego braciszka:P

• 3 months later...
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nessuniu jakie ty masz piękne psiunki :loveu: uwielbiam jamniczki :loveu:
moja Dziunga ma coś z jamniczka może dlatego :diabloti:
pozdrawiam Cię serdecznie i obiecuję że powstawiam Amorzastego jak trochę zdjęć doładuję :cool1: a tinker Jamaj ci się nie podoba ???:eviltong:

Oj śliczny Trampuś :Cool!: śliczny :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

cuciola napisał(a):
pokaz nam nowe fotki!

Widze, że odkopaliście moją galerie :eviltong: W takim wypadku chyba nie mam wyboru i później wstawie pare fotek:)

Jamaj też jest śliczny :loveu: ale ja mam wielki sentyment do arabków :loveu:

A Trampuś już się bardzo zmienił:) Już jest wiekszy od Neski:)

Posted

Nie wiem czemu jestem tu po raz pierwszy :hmmmm:
Masz przepiekne kochane jamniczki :loveu:

Czy pies o takim spojrzeniu mógłby zjeść buty albo przegryźć kabel od klawiatury

Nieeee...skad :shake:

:diabloti:

Swietne imie- Trampek :grin: Podoba mi sie!!!:loveu:

Posted

cześć Nessuniu , czy tam u was pogoda sprzyjała dzisiaj na terenik ?:evil_lol: u nas ochydztwo :angryy: jakiś drobny deszczyk mżył cały dzionek :shake: tylko poganiali po padoku :loveu: pozdrawiam

Posted

Dzisiaj bez tereniku i w ogole bez konisiów:( Za to miałam zjazd psów:P
Wstawie narazie 2 fotki:)

Santos brat Trampka (mieszka u mojej cioci)

No i Trampuś:)

Zdjecia mojej chorutkiej nesi później wstawie:)

Posted

Z okazji zbliżających się świat postanowiłam zrobić małą świąteczną sesje..
Zaczeło się od smakowania łańcucha (trzeba sprawdzić czy jest jadalny)

Później w ząbki wpadała bombka:

Która później wyglądała tak:

Taka sesja jest bardzo męcząca i nudząca:

Później przyszła pora na Nesie, której sesja do gustu nie przypadła:

Więc Trampuś postanowił pomóc:

Ostateczna wersja wygląda tak:

I wraz z tymi zdjeciami pragniemy wszystki forumowiczom złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia!
Miękkich płatków śniegu za oknem, ciepłych bamboszy przy pachnącej choince i sypiącym iskrami kominku, a także wymarzonych prezentów i spokoju w sercu!

Marta, Neska i Trampek

Guest Kamcia_14
Posted

Ja też chce takie fotki :placz:. No ale ubieram choinkę niedługo więc pożycze aparat obfocimy Kamcie i aparat oddamy :angryy:. Sweet jest Nesunia i Trampek zresztą też.

Zapraszam do mojej galeri znaczy się do galeri Kamci :loveu:. To trzecia nowa galeria na forum.

Posted

Ale się cieszę że tu trafiłam :loveu: ..sama mam 9-letnią jamniczkę długowłosą i jestem zakochana w tej rasie ;) (chociaż "szczekające poranki" nie należą do moich ulubionych :diabloti:)

[SIZE=2]Trampek jest rozbrajający.. noi do tego te różowe poduszeczki na łapkach :loveu: ..Z resztą nosek też ma przefajny ;)

Szczeniaki jamników długowłosych to jedna z tych rzeczy które rozczulają mnie do granic możliwości (szczególnie te "pędzelki" na czubkach ogonów) ;)

Pozdrawiam serdecznie! ;)

Guest Kamcia_14
Posted

Teklunia napisał(a):
Witajcie, niesamowite są te zdjęcia :loveu: Taka z niej wyrafinowana dama, że ho ho :lol:

Zgadzam sie w 100 % z Teklunią. Przyodziana w piękne diamentowe szale i brylanty :evil_lol:. A to wszystko na choinke. . Taki aniołek z piekła rodem. Wpadnijcie też do nas do galeri :loveu:. Zapraszamy. A także życzymy wesołych świąt :loveu:.
Będziemy często zadlądać. Pozdro. :loveu:.

Posted

Teklunia napisał(a):
Witajcie, niesamowite są te zdjęcia :loveu: Taka z niej wyrafinowana dama, że ho ho :lol:

Dama to raczej nie jest bo to prawidziwy facet :evil_lol: Damula to ta na ostatnim zdjęciu:)

Ciesze się że podobają wam się moje przegubowce:)

Posted

hej Nessuniu :lol:
widać , że księżniczka pomagała w strojeniu choinki :evil_lol: cudna psiunia :loveu:
pozdrawiam serdecznie i wesołych świąt życzę oraz bogatego Mikołaja :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Dynia napisał(a):
hej Nessuniu :lol:
widać , że księżniczka pomagała w strojeniu choinki :evil_lol: cudna psiunia :loveu:
pozdrawiam serdecznie i wesołych świąt życzę oraz bogatego Mikołaja :multi: :multi: :multi: :multi:

Trampuś pomagał ale w rozbieraniu choinki :diabloti: A Nesunia leżała sobie na kanapie i z wysokości nadzorowała prace :)

Guest Kamcia_14
Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Trampuś pomagał ale w rozbieraniu choinki :diabloti: A Nesunia leżała sobie na kanapie i z wysokości nadzorowała prace :)

:loveu:. Trampuś tak jak Kamuśś. Zamiast ubierać rozbierają :loveu:.
U mnie niedługo chionkowa sesja. Życzymy wesołych świąt :loveu:.
A nesunia jak księżniczka wśród tych bombek i łańcuchów :loveu:.
Pozdrow ją od Kamusi :loveu:.

Posted

[quote name='Nesuniaaa']Z okazji zbliżających się świat postanowiłam zrobić małą świąteczną sesje..
Zaczeło się od smakowania łańcucha (trzeba sprawdzić czy jest jadalny)

Cudo :loveu:
I przy okazji takiej swiatecznej atmosfery na fotce, wszystkiego najlepszego! :eviltong:

Moja ciocia zakochana w jamniorach zawsze mi mowila ze "Swiat dzieli sie na psy, ludzi i JAMNIKI" :D
I ze sa cudowne i jedyne i inne niz wszystkie:cool3:
Ty zapewne doskonale o tym wiesz z taka gromadka, ale tak mi sie przypomnialo jak zobaczylam ta zajamnikowana galerie :eviltong:

Posted

Nesunia i Trampek sliczne:loveu:
Szczegolnie w swiatecznej scenerii:loveu:
Mialam 2 standarty. Atos zyl 17 lat,a Baksiu 10. Niestety obaj juz za TM.
Kocham jamniczki!!
Bede cie czesto odwiedzac i ogladac Twe cudenka:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Święta, Święta i po Świętach,
nikt już o nich nie pamięta,
bo Sylwester już za pasem,
bawmy ostro się w tym czasie!

Dynia i ferajna

:huh: :huh: :huh:

Guest Kamcia_14
Posted

Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach,
przekreśl niewarte w pamięci chwile
i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni
wchodzi się na najwspanialszy bal świata.

• 2 weeks later...