Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja w ogole nie rozumiem podejscia weta :splat:
Czy wszyscy weci z jakimi mialam do czynienia chcieli na mnie zarobic mowiac ze wskazane jest aby pies byl na wirusowki zaszczepiony?
Poinformowany tez swietnie... :(

Vilenko, samo szczepienie moze 50, ale jeszcze musimy policzyc dojazd.... Marchewko przeleje dzis do Ciebie 25€, chociaz tyle pomoge Grafitkowi w tych ostatnich zmaganiach z dojazdem do domu.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='beataczl']zaraz dzwonie do weta ,zeby doszczepil Grafcia.
jak to jest,ze nasz wet twierdzi,ze moga byc ale nie musza,ze to nie obowiazkowe=przeciez zasady sa takie same w calej Polsce dla psow wyjezdzajacych do Niemiec..nie rozumiem
Beataczl,dzięki za wszystko:loveu:
Pati-c napisała mi,że przyjedzie po Grafita w sobotę około 18-tej i mam do ciebie pytanie Beataczl,czy może tak być,że Pati podjedzie po Ciebie i pokierujesz ją do hoteliku,żeby nie błądziła i od razu przekazałabyś jej te dokumenty,które do Ciebie wysłałam?Trzeba też uprzedzić kogoś w hoteliku,żeby był w sobotę wieczorem na miejscu.

[quote name=':: FiGa ::']

Vilenko, samo szczepienie moze 50, ale jeszcze musimy policzyc dojazd.... Marchewko przeleje dzis do Ciebie 25€, chociaz tyle pomoge Grafitkowi w tych ostatnich zmaganiach z dojazdem do domu.

Dziękuję:loveu:tylko ja nie mam konta do wpłat zagranicznych:shake:

Dziś doszły wpłaty od Vileny i daga31081980 oraz deklaracja sierpniowa od rodziców Kkasiiar +50zł:loveu:ja swoją deklarację sierpniową także wpłacam-będzie na szczepienia i dla weta za dojazd.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Czyli nie wysylac nic juz?
Marchewko, ale ja caly czas slalam Ci € :siara:

No co ty?naprawdę:crazyeye:czyli moje konto przyjmuje przelewy zza granicy?:-o

Posted

MARCHEWA - przekaze do hoteliku, ze w sobote na ta godzine przyjade po Grafita razem z ta Pania z transportu- to przekaz Jej moj adres i telefon-pojedziemy razem bo rzeczywiscie moze miec problemy z dotarciem do hoteliku przez las.. dokumentow nie mam jeszcze, ale jakies awizo dzis dostalam to jutro odbiore rano na poczcie- jakis polecony -to moze byc to od Ciebie.

Posted

Witajcie!
Ja sobie podczytuję wątek Grafita i tak coś mi chodzi po głowie, że ktoś pisał o szczepionkach, że nie mogą być świeższe niż 21 dni, a do 5-go nie ma już tyle czasu. Piszę o tym bo szkoda, żeby Grafit jechał ileś tam kilometrów i wracał, bo gdzieś nie będą chcieli go przepuścić. Z drugiej strony teraz praktycznie nie ma przekroczenia granicy. Nie wiem jak to jest dokładnie i dobrze by było to sprawdzić. Pozdrawiam wszystkich przyjaciół Grafita, dla niego samego oczywiście głaski i trzymam kciuki, żeby wszystko się udało.

Posted

Chyba wszystko dograne jest;)
Jutro przeleję pieniądze do Pati na paliwo i czekamy do soboty i w drogę............;)

Mam tylko prośbę do osób zawożących Grafita,aby zrobili kilka fotek w nowym domu np.z jego nową onkową koleżanką.

Posted

Vilena - nie ma niestety wirusowek jeszcze. Wczoraj wet pojechal do hoteliku i nie zastal Mateusza-cos sie nie dogadali...dzwonil a zasiegu nie bylo.. na dodatek pies Magdy Maks pogryzl opony w aucie-tak wet twierdzi bynajmniej .
Dzis mieli sie znow umawiac na to szczepienie.

Posted (edited)

beataczl napisał(a):
doszly poczta dokumenty wyslane przez MARCHEWE.

W kopercie jest także adresówka z telefonem do mnie i Fundacji,to tak na wszelki wypadek.

Kasa na paliwo przelana,poprosiłam Pati,aby napisała na wątku jak pieniądze wpłyną.

Mam nadzieję,że wet pojedzie do hotelu raz jeszcze i że kogoś zastanie.

Edited by MARCHEWA
Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dostałam info od Beatyczl,że Grafit został dziś zaszczepiony na wirusówki.

Ufff...

Marchewa nie mam jeszcze tego numeru, jak dostanę natychmiast Ci poślę.

Posted

Vilena napisał(a):
Ufff...

Marchewa nie mam jeszcze tego numeru, jak dostanę natychmiast Ci poślę.

O.k;)

Ato mail od Pati-c:
,,Hej!
Przelew doszedł, dzięki. Jestem poza domem i net ledwo mi chodzi, dogo wywala mi non stop, jak możesz napisz tam,że wszystko ok.

Pozdr.-Pat.,,