Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Marchewka pisała mi, że dziewczyna z Warszawy pojedzie na pewno. Beataczl da znać w hoteliku, że 5-go przyjadą po Grafita i że mają go wydać.

Posted

Jutro będę dogrywać szczegóły z Pati co do transportu i myślę,że chyba będą musieli go odebrać 04.08 wieczorem z hotelu żeby dojechać do Zgorzelca na 8 rano.

Posted

agrazka napisał(a):
Jak brakuje kasy to piszcie.

daga31081980 napisał(a):
poleciało 200 zł dla chłopaczka,leć mały do swojego domku:)

Grafit to szczęściarz,ma tylu wspaniałych ludzi obok siebie;) dziękuję:Rose:

Ehh,aż się łezka w oku kręci jak pomyślę,że niedługo zakończy się jego tułaczka.

Posted (edited)

Vilena napisał(a):
Ode mnie poszło 100 zł :)

:Rose::Rose::Rose:

ROZLICZENIE KONTA GRAFITA:
Deklaracje z lipca:562zł
Bazarki Marchewy:63zł+28zł
Wpłaty na transport:
Rubi18:100zł
Vilena:100zł
daga31081980:200zł
RAZEM:1053ZŁ -110ZŁ paszport i -150zł hotel

ZOSTAJE 793ZŁ
:multi:
A koszt paliwa dla Pati-c to 780zł.

Edited by MARCHEWA
Posted

za paszport i chipa otrzymalam na konto 110 zl.
za dojazd weta do Grafita bedzie gdzies jeszcze 40 zl.( jak pytalam przed wyjazdem)wiec jak bede miala w najblizszym czasie rachunek/paragon/jakis kwit z pieczatka to wkleje i poprosze o doplate na konto...
wet twierdzi,ze nie trzeba do Niemiec wirusówek- to n ie jest opbowiazkowe- wiec jak to jest..?
ksiazeczka zdrowia jest na p.Magdalene (nie wiem kto to) a chip i paszport na MARCHEWE -to tak moze byc..? moze dopiszemyMmARCHEWE do ksiazeczkji jako nastepnego wlasciciela -tak mi wet podpowiedzial

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Czekamy jeszcze na info,czy musimy wyłożyć ze swoich pieniędzy na paliwo ze Zgorzelca do ds,czy odbiorą kaskę od ds.

Już nic więcej nie musimy płacić. Tylko transport do Zgorzelca, a potem Grafit pojedzie jeszcze 600km do DS ale to już na koszt rodziny :)

Posted

beataczl napisał(a):
za paszport i chipa otrzymalam na konto 110 zl.
za dojazd weta do Grafita bedzie gdzies jeszcze 40 zl.( jak pytalam przed wyjazdem)wiec jak bede miala w najblizszym czasie rachunek/paragon/jakis kwit z pieczatka to wkleje i poprosze o doplate na konto...
wet twierdzi,ze nie trzeba do Niemiec wirusówek- to n ie jest opbowiazkowe- wiec jak to jest..?
ksiazeczka zdrowia jest na p.Magdalene (nie wiem kto to) a chip i paszport na MARCHEWE -to tak moze byc..? moze dopiszemyMmARCHEWE do ksiazeczkji jako nastepnego wlasciciela -tak mi wet podpowiedzial

Dopiszcie mnie jako drugiego właściciela,żeby nie było problemów potem.

Vilena napisał(a):
Już nic więcej nie musimy płacić. Tylko transport do Zgorzelca, a potem Grafit pojedzie jeszcze 600km do DS ale to już na koszt rodziny :)

Super;)
Vileno-zapytaj jeszcze o te wirusówki.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dopiszcie mnie jako drugiego właściciela,żeby nie było problemów potem.

Vileno-zapytaj jeszcze o te wirusówki.

Tak tak, koniecznie dopiszcie tam Marchewę.

Zapytałam już, czekam na odp :)

Posted

ja tak Was Kochani tak codziennie podczytuję i po prostu sie niezmiernie cieszę, że tak wyszło fajnie i Grafcio pojedzie do swego domu:)ehhh...oby więcej takich dobrych wieści dla innych psiakow, co tez długo czekaja na domek

Posted

beataczl napisał(a):

Dojazd weta ja zapłacę,jutro wyślę Ci pieniążki.

Vilena napisał(a):
Dziewczyny wirusówki MUSZĄ BYĆ w książeczce szczepień i w paszporcie.

Czyli musimy uzbierać kolejne 100zł(mam nadzieję,że więcej to nie będzie kosztować):roll:

Posted

Vilena napisał(a):
Dziewczyny wirusówki MUSZĄ BYĆ w książeczce szczepień i w paszporcie.

zaraz dzwonie do weta ,zeby doszczepil Grafcia.
jak to jest,ze nasz wet twierdzi,ze moga byc ale nie musza,ze to nie obowiazkowe=przeciez zasady sa takie same w calej Polsce dla psow wyjezdzajacych do Niemiec..nie rozumiem

Posted (edited)

[quote name='MARCHEWA']Dojazd weta ja zapłacę,jutro wyślę Ci pieniążki.

na razie nie przelewaj... razem lacznie po zaszczepieniu wyslesz -jak sie uzbiera. Ja na razie mam na wylozenie kase.

Edited by beataczl