Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Vilena napisał(a):
Jeśli nie znajdziemy noclegu, ani tańszego transportu autem to Grafit będzie musiał jechać pociągiem, uważam, że jeżeli dziewczyna jest gotowa go zawieść to nie możemy zmarnować takiej okazji tym bardziej, że on musi jechać bo rodzina czeka na niego z niecierpliwością.

Do kiedy mamy powiedzieć tej dziewczynie czy się decydujemy?Jestem jej bardzo wdzięczna za tak wielką pomoc zaoferowaną,ale też boję się,że to ogromny stres dla Grafita.
Vileno,dopytaj jeszcze jak będzie z kosztami do ds,czy musimy zapłacić za jego transport,czy odbiorą pieniążki od ds na pokrycie kosztów paliwa.

Myślę jeszcze czy nie szukać kogoś do Gorzowa Wlkp i stamtąd kolejnej osoby,wtedy dystans o wiele mniejszy dla jednej osoby.

Edited by MARCHEWA
Posted

Został tydzień a my w powijakach.............Beataczl nie daje znać co z paszportem,transport niedograny(ten łączony z innym psem nie wypali bo to już nieaktualne),nie ma wieści od gazzy co z noclegiem w Zgorzelcu,a na wątku pustki..............

Posted

cioteczki tu jest nr.do dziewczyny która w wiosce obok Zgorzelca prowadzi hotelik
Mała Wieś Dolna albo Górna nie pamiętam.Zadzwońcie może ma miejsce na jedną noc a jak nie to może coś pomoże 510 069 997

Posted (edited)

daga31081980 napisał(a):
cioteczki tu jest nr.do dziewczyny która w wiosce obok Zgorzelca prowadzi hotelik
Mała Wieś Dolna albo Górna nie pamiętam.Zadzwońcie może ma miejsce na jedną noc a jak nie to może coś pomoże 510 069 997

Dzięki za info.
Dzwoniłam tam właśnie,nocleg zaklepany,koszt 30zł ale jest to Mała Wieś Dolna 7 km od Zgorzelca i ktoś musiałby go 5-tego odebrać z tego hoteliku.
To teraz szukamy transportu do Szczecina na 04.08.

Lub decydujemy się na ten przejazd PKP.

Z mojego kolejnego bazarku+28zł,stan konta Grafita to 365zł.

Edited by MARCHEWA
Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dzięki za info.
Dzwoniłam tam właśnie,nocleg zaklepany,koszt 30zł ale jest to Mała Wieś Dolna 7 km od Zgorzelca i ktoś musiałby go 5-tego odebrać z tego hoteliku.
To teraz szukamy transportu do Szczecina na 04.08.

Lub decydujemy się na ten przejazd PKP.

Z mojego kolejnego bazarku+28zł,stan konta Grafita to 365zł.

Marchewa, dzięki, że się tym zajęłaś! Super, że mamy chociaż nocleg.
Mam tylko nadzieję, że paszport jest już gotowy!

Posted (edited)

Patrząc na mapę to lepiej dowieźć Grafita do Gorzowa Wielkopolskiego,bo jest 186km od Człuchowa i po trasie ze Szczecina do Zgorzelca(do Szczecina 230km i trzeba się cofać).
Napisałam do Czia-znalazłam ja na mapie pomocy dogo,że jest z Gorzowa.
Beataczl na razie nie odpisuje,po południu będę dzwonić.
Dziś chcę wysłać do niej papiery Grafita dla Fundacji i kupiłam mu adresówkę do obroży.

Dziękuję Rubi18 za pieniążki na transport Grafita:calus::Rose:.
Grafit ma obecnie +100zł;)

Edited by MARCHEWA
Posted

wpisałyście na fb na transportach?
http://www.facebook.com/pages/Transport-tu-i-tam-po-drodze-mi/199778306699364?sk=info
jest taka Anna która jeździ do Berlina wiozła na do Zgorzelca z Krakowa kiedyś sunię

Anna często wyjeżdża na trasie Kraków - Berlin - Kraków (weekendy) duży Van, może przewieźć do każdej miejscowości po drodze (Katowice, Gliwice, Kędzierzyn-Koźle, Opole, Wrocław, Legnica itd.). Czasami duże psy (jak jej nie jedzie) zawsze małe psy i koty w transporterku lub rzeczy. Ponieważ trasa służbowa jeśli niekonieczne dalekie zjeżdżanie z trasy nie chce udziału w kosztach benzyny.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1674086530

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Patrząc na mapę to lepiej dowieźć Grafita do Gorzowa Wielkopolskiego,bo jest 186km od Człuchowa i po trasie ze Szczecina do Zgorzelca(do Szczecina 230km i trzeba się cofać).
Pytałam Rubi,która jest z Gorzowa czy nie zna nikogo od transportu ale odpisała mi,że niestety nie dlatego szukam dalej.
Beataczl na razie nie odpisuje,po południu będę dzwonić.
Dziś chcę wysłać do niej papiery Grafita dla Fundacji i kupiłam mu adresówkę do obroży.

Do Gorzowa mial by dojechac w sobote 4 sierpnia? moze uda mi sie cos wykombinowac dam znac jeszcze dzis.

Posted (edited)

kkasiiiar napisał(a):
Do Gorzowa mial by dojechac w sobote 4 sierpnia? moze uda mi sie cos wykombinowac dam znac jeszcze dzis.

Napisałam do ludzi ze Szczecina czy im by tak pasowało,ale myślę,że skoro to po trasie to nie powinno być problemu.No...chyba,że to będzie kłopot,wtedy trzeba transport do Szczecina załatwiać.Zobaczymy co Mama Blanki odpisze,ale popytać o taki transport już można.
W razie co napisałam z zapytankiem o transport do Lupi,która wozi psiaki ze Szczecina.

Kasiu,daj znać wieczorem co u ciebie wyszło a ja napiszę co mi udało się ustalić i może jakoś to poukładamy.

Edited by MARCHEWA
Posted

NIESTETY NOCLEG W HOTELIKU POD ZGORZELCEM NIEAKTUALNY!!!

Dostałam właśnie sms-a od Pani z hoteliku,że przeprasza,ale musi wyjechać do córki,bo urodził jej się wnuczek,2 tyg.przed terminem i jej nie będzie.

Nie wiem co mam dalej robić.............

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ostatecznie moze poprosisz kolezanke z Wawy..... jesli innego wyjscia nie bedzie to musimy lapac sie tych drozszych rozwiazan niestety :( A kase sie jakos uzbiera :)

Do transportu przez Pati-c brakuje 287zł i nikt do tej pory nie zadeklarował pomocy finansowej.
Transport Szczecin-Zgorzelec odpada już nie tylko z powodu braku noclegu,ale także Mama Blanki napisała mi,że jej mąż jedzie 03.08 czyli 2 dni wcześniej a my nie mamy ani noclegu ani transportu na piątek z Człuchowa.

Posted

287zł to nie katastrofa, myślałam, że więcej brakuje. Marchewka, daj numer konta, przeleję Ci 100zł. Może jeszcze ktoś coś dorzuci i jakoś uzbieramy na ten transport z Wawy :)

Posted

Vilena napisał(a):
287zł to nie katastrofa, myślałam, że więcej brakuje. Marchewka, daj numer konta, przeleję Ci 100zł. Może jeszcze ktoś coś dorzuci i jakoś uzbieramy na ten transport z Wawy :)

dawajcie ciotki konto dorzucam resztę niech chłopak jedzie do upragnionego domku!!!!

Posted

daga31081980 napisał(a):
dawajcie ciotki konto dorzucam resztę niech chłopak jedzie do upragnionego domku!!!!

DAGA JESTEŚ WIELKA!!! :sweetCyb::Rose::sweetCyb:

Posted

Vilena napisał(a):
DAGA JESTEŚ WIELKA!!! :sweetCyb::Rose::sweetCyb:

wiecie ja jestem ze Zgorzelca i zawsze mi smutno że nie mogę pomóc przetrzymując choć jeden dzień psiaka:(
więc choć tak pomogę:)

Posted

Vilena napisał(a):

daga31081980 napisał(a):

Jesteście niesamowite:calus::Rose: