monika&karol Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Grafit dalej szuka domu!!!! :( Państwo znalezli sobie innego psa.... Quote
Vilena Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Brak słów :angryy: Przez chwilę była nadzieja :( :( :( Quote
MARCHEWA Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Wow:crazyeye:szybko zmienili zdanie:mad:no cóż...bez komentarza. Monika&Karol,dzięki za chęć pomocy:loveu: Quote
beataczl Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Grafku nie martw sie-jeszcze znajdziemy najlepszy dom dla Ciebie!!! co za ludzie!!!:angryy::shake: Quote
:: FiGa :: Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Moze to i lepiej..... Skoro ludzie potrafia tak szybko zmieniac zdanie to ten psiak ktory do nich pojedzie moze szybko wrocic do schroniska! :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Najlepszy :loveu: Na taki zaslugujesz :loveu: Quote
beataczl Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 napisze do p.Doroty kiedy wybiera sie do hoteliku Quote
Vilena Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Znowu jest zapytanie o Grafita od kolejnej rodziny z Niemiec, trójka dzieci - najmłodsze 6 lat, 3 koty na podwórku i pies w typie onka. Zdecydujcie czy Grafit ma jechać i dajcie odpowiedź, same chciałyście by go tam ogłaszać, to może być jedyna szansa dla niego na dom, w PL nie ma prawie szans, tamten dom jest dobrze sprawdzony więc nie ma obaw. Quote
agrazka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 dom jest z ogrodem, a to bardzo istotne w jego przypadku. Błagam was dajmy mu szansę na taki dom. Quote
:: FiGa :: Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ja jestem jak najbardziej ZA. Dziewczyny dajcie prosze odp w miare szybko... ostatnio podobny domek przepadl przez brak zdecydowania z naszej strony. Quote
Vilena Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Pisałam wczoraj do Kkasiiiar sms, ale nie dostałam odpowiedzi. Trzeba jak najszybciej dać odpowiedź rodzinie! Quote
:: FiGa :: Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Cholera dziewczyny, dajcie znac :placz: Paulina wiesz moze z jakiej czesci niemiec jest ta rodzina? Quote
kkasiiiar Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Vilena napisał(a):Pisałam wczoraj do Kkasiiiar sms, ale nie dostałam odpowiedzi. Trzeba jak najszybciej dać odpowiedź rodzinie! Kochana nie mam nic na koncie, czekam az TZ wroci z pracy to skontaktuje sie z Toba z jego służbówki :diabloti: Nie wiem czy ja powinnam decydowac o tym czy Grafit powinien tam jechac bo ja bylam tylko DT jednym z wielu tego psa. Moje zdanie jest takie ze jesli dom jest sprawdzony i beda wiesci jak sie ma pies to powinien tam jechac bo jak widac tutaj bardzo ciezko o dom dla niego. Quote
Vilena Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Kasia, dzięki za nr.do Marchewy :) Już do niej dzwoniłam i zgadza się na jego adopcję do Niemiec :) Quote
:: FiGa :: Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Wiec zaciskamy kciuki i czekamy na wiesci ;) Quote
kkasiiiar Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ciesze sie , po rozmowie z Toba jestem spokojna i wiem ze dom 100 % sprawdzony , mniejmy nadzieje ze tym razem sie uda ! Tez mocno kciuki trzymam! Quote
MARCHEWA Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Rozmawiałam z Vileną i domek wydaje się super,dlatego ja też nie widzę problemu,aby Grafit tam trafił. Dzwoniłam do Beataczl,aby porozmawiała dzisiaj z p.Magdą z hotelu,żeby potwierdzić na 100%,że Grafit jest do kotów ok.Wcześniej padła taka informacja,ale chcę to potwierdzić.Do dzieci to wiem,że jest ok i tu nie mam obaw;) Musimy wyrobić Grafitowi paszport i tu też będę prosić Beataczl o pomoc. I proszę o więcej informacji co z transportem,czy jest coś planowane,czy będzie jechało więcej piesków i koszt będzie łączony i w ogóle jaki to będzie koszt,bo musimy się przygotować. Quote
Vilena Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 "Mam w poblizu znajoma ktora ma podworko, nie ogrodek ale normalne duze podworko, ma dom , Grafit mialby mozliwosc biegania po podworku i jak by niechcial spac w domu ma ona taka altanke gdzie by sobie mogl wchodzic i wychodzic kiedy chce. Ona ma trojke dzieci najmlodzsy ma 6 lat, maja starsza 9 cio letnia sunie , mieszanca Onka." - to była pierwsza wiadomość w sprawie domku dla Grafita. Na pewno nie jechałby sam bo to za drogo. Z SOS Dalmatyńczyki co jakiś czas któryś z psów jedzie do Niemiec, pewnie udałoby się połączyć transporty i podzielić koszty. Mogłoby to być na przełomie lipca i sierpnia. Umowa adopcyjna oczywiście zostanie podpisana. Przewidywana trasa, którą miałby pokonać Grafit: Z tamtąd gdzie teraz jest byłoby to ok.900km. Ale żeby połączyć transporty możliwe, że musiałby pojechać najpierw w jakieś miejsce spotkania w polsce. Quote
monika&karol Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Kurcze szkoda, że to tak wyszło mógłby jechać z naszą Bajeczka :) Ważne, że może pakować walizki! Quote
:: FiGa :: Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Zagladam Grafitku i wciaz zaciskam kciuki ;) Quote
Recommended Posts