Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Marchewo, musisz poprawic sobie podpis, bo wcielo linki stron na ktorych je umieszczalam i nie widac bannera ani watku :shake:

Ale mój banerek działa;)

Posted (edited)

Mialam telefon od Pana z Warszawy. Jest dziennikarzem . Mieszka w bloku i ma dzialke pod Warszawa. w domu dwoje dzieci- 8 lat i 13 . Jest bardzo zainteresowany Grafitem Przypomina Mu pieska z dziecinstwa i bardzo dobrze sie kojarzy. Prosi o jak najszybsza wizyte przedadopcujna i zdjecia i filmik na maila . Wczoraj podal mi swoj adres domowy i mailowy.( ogloszenie z tablicy.pl)

edit
wkleje jeszcze pare zdjec z ostatnich odwiedzin...

Uploaded with ImageShack.us

Edited by beataczl
Posted

:crazyeye:
Szukacie juz osobki, ktora zrobi wizyte?
Ojej, ale super.... boje sie w to do konca wierzyc, bo bywalo juz tak ze jak ktos sie zainteresowal to po czasie bylo znow cicho... oby tym razem bylo inaczej!
Powiedzcie koniecznie osobie ktora bedzie robila pa, ze Grafit to mega zywiolowy pies, wlasciciele MUSZA o tym wiedziec. W innym wypadku po czasie moga kazac nam go zabierac z powrotem.... GRAFITKU OBY SIE UDALO :kciuki:

Posted

[quote name='MARCHEWA']O kurcze,aż boję się cieszyć żeby nie zapeszyć;)

Beataczl,a więcej fotek i filmik posłałaś na maila do tego pana?

Wyslalam wszystkie filmiki i troche ostatnich fotek- ale dopiero przed chwila poszly na maila . Cos mi sie z poczta zawieszalo przy wysylaniu. Zaraz napisze do Pana ,zeby poczte sprawdzil. Jakbym miala te zdjecia u siebie z dziecmi, dzieckiem?/gdzie takie widzialam/ to tez bym podeslala. jak Ktos moze niech mi przesle beataczl@tlen.pl
A moze byly takie w ogloszeniach w tym pakiecie ogloszeniowym? to wtedy nie bo po co powielac...