MARCHEWA Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Na konto Grafita wpłynęły dziś pieniążki z bazarku kkasiiiar 262zł;):loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Marchewo, musisz poprawic sobie podpis, bo wcielo linki stron na ktorych je umieszczalam i nie widac bannera ani watku :shake: Quote
MARCHEWA Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Marchewo, musisz poprawic sobie podpis, bo wcielo linki stron na ktorych je umieszczalam i nie widac bannera ani watku :shake: Ale mój banerek działa;) Quote
:: FiGa :: Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Wczoraj nie dzialal, dzis moje, na nowo podlinkowane nie dzialaja. Ja juz nie wiem o co chodzi :wallbash: Quote
beataczl Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 (edited) Mialam telefon od Pana z Warszawy. Jest dziennikarzem . Mieszka w bloku i ma dzialke pod Warszawa. w domu dwoje dzieci- 8 lat i 13 . Jest bardzo zainteresowany Grafitem Przypomina Mu pieska z dziecinstwa i bardzo dobrze sie kojarzy. Prosi o jak najszybsza wizyte przedadopcujna i zdjecia i filmik na maila . Wczoraj podal mi swoj adres domowy i mailowy.( ogloszenie z tablicy.pl) edit wkleje jeszcze pare zdjec z ostatnich odwiedzin... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited June 29, 2012 by beataczl Quote
beataczl Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 jeszcze dwa... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Vilena Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Czyżby pojawiła się nadzieja dla Grafita? :D :D :kciuki::kciuki::kciuki: Zdjęcia cudowne, ale mu tam dobrze :) Quote
:: FiGa :: Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 :crazyeye: Szukacie juz osobki, ktora zrobi wizyte? Ojej, ale super.... boje sie w to do konca wierzyc, bo bywalo juz tak ze jak ktos sie zainteresowal to po czasie bylo znow cicho... oby tym razem bylo inaczej! Powiedzcie koniecznie osobie ktora bedzie robila pa, ze Grafit to mega zywiolowy pies, wlasciciele MUSZA o tym wiedziec. W innym wypadku po czasie moga kazac nam go zabierac z powrotem.... GRAFITKU OBY SIE UDALO :kciuki: Quote
beataczl Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 jesli Ktos ma ,,wtyki" w Warszawie to prosze o pomoc w znalezieniu osoby do wizyty ul. Dembego ( adres caly podam na PW i nr tel kontaktowy).. Quote
beataczl Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Vilena napisał(a):Może monika&karol? :D juz pisze..dzieki Quote
Vilena Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 beataczl napisał(a):juz pisze..dzieki Napisałam Cioteczce sms i odpisała, że zrobi wizytę :multi: Jest nadzieja :D Quote
beataczl Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Vilena napisał(a):Napisałam Cioteczce sms i odpisała, że zrobi wizytę :multi: Jest nadzieja :D super :smile::smile: na PW podalam adres i nr tel kontaktowy do Pana. Quote
MARCHEWA Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 O kurcze,aż boję się cieszyć żeby nie zapeszyć;) Beataczl,a więcej fotek i filmik posłałaś na maila do tego pana? Quote
beataczl Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='MARCHEWA']O kurcze,aż boję się cieszyć żeby nie zapeszyć;) Beataczl,a więcej fotek i filmik posłałaś na maila do tego pana? Wyslalam wszystkie filmiki i troche ostatnich fotek- ale dopiero przed chwila poszly na maila . Cos mi sie z poczta zawieszalo przy wysylaniu. Zaraz napisze do Pana ,zeby poczte sprawdzil. Jakbym miala te zdjecia u siebie z dziecmi, dzieckiem?/gdzie takie widzialam/ to tez bym podeslala. jak Ktos moze niech mi przesle beataczl@tlen.pl A moze byly takie w ogloszeniach w tym pakiecie ogloszeniowym? to wtedy nie bo po co powielac... Quote
:: FiGa :: Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Tu jest album z zebranymi ladniejszymi fotkami i jest tez ta fotka z dzieckiem http://s1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/GRAFIT/ Quote
monika&karol Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Dziewczyny mam nadzieję, ze sie nie pogniewacie ale dzisiaj nie mialam kiedy zadzwonic. Pracowalam do 21.30, jutro dzwonie i umawiam sie na wizyte :) Quote
:: FiGa :: Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Jak ja sie denerwuje.... Moniko, mysle ze nikt sie tu nie obrazi :) Czekamy na wiesci... :kciuki: Quote
Recommended Posts