toyota Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='kkasiiiar']Ja pojade na 100 % , tylko nie moge teraz dokladnie powiedziec kiedy ale napewno w jakis weekend.[/QUOTE] Pojedziemy razem i zrobimy zdjęcia. Grafit ma trochę bardzo sympatycznych zdjęć. Marchewka powinna przekopać wątek, wybrac najlepsze i wrzucić je na pierwszą stronę do każdego swojego postu po 5 sztuk. Bo jak chciałm polecić komus Grafita to za każdym razem musiałam się przeszukiwać wątek, zwłaszcza teraz jak nie ma bieżących zdjęć. Quote
MARCHEWA Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Ja wiem,że nie wszystko jest tak jak powinno,że za mało jest fotek i informacji z hotelu,ale ja nie jestem w stanie w obecnej chwili siedzieć godzinami na dogo i szukać innego dt,dzwoniłam do 2 hotelików polecanych przez osoby z dogo,do żadnego się nie dodzwoniłam,bo albo abonent poza zasięgiem albo zajęte a ja nie mam po prostu czasu,śpie po parę godzin a internet mam radiowy,jak wieje albo pada to go nie ma a w weekendy chodzi tak,że otwiera jedną stronę godzinę.Fizycznie nie jestem w stanie teraz tego ogarnąć. Prosiłam,aby ktoś inny przejął Grafita do końca maja ale nikt się nie zgłosił,więc robię co mogę.Na razie Grafit zostanie tam a Beataczl będzie go odwiedzać tak jak obiecała. Beataczl-czy rozmawiałaś z p.Magdą w jakie dni będzie mogła cię zabierać? Kasia z Asia także obiecała wpaść z wizytą. Co do zdjęć to mam prośbę,jeżeli ktoś mógłby faktycznie przekopać wątek i wybrać najlepsze fotki i wstawić do jednego postu to byłabym wdzięczna bo ja nie dam rady czasowo. Quote
toyota Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Marchewa, wiem, że nie masz teraz czasu , ale chodzi o to, że na pierwszej stronie są tylko Twoje posty i osób, które już się nie udzielają na wątku, więc nie mamy jak tam dodać zdjęć, tylko Ty możesz ;). To bez sensu ciągle przerzucać psa z miejsca na miejsce. Quote
beataczl Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) co do jakosci zdjec z hoteliku macie racje ,ze sa slabe ale na watku sa takie zdjecia co do ogloszen sie nadaja w koncu ile sie ich do ogloszen wkleja-pare sztuk.. jesl iKtos moze podjechac zrobic lepsze to jak najbardziej . zaraz przesle filmiki na maila zobaczymy jakiej sa jakosci.. odn. kojca-Grafit w nim tylko spi na noc. we wrzesniu p.Magda robi nowe kojce na 10 psow,wiec beda na zime napewno. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us wyslalam juz 3 filmiki-na csylwiac@interia.pl- sprawdz prosze FiGa czy masz na skrzynce. Edited May 22, 2012 by beataczl Quote
:: FiGa :: Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) Mam filmy, wlanie wrzucaja sie na youtube, zaraz beda :loveu: [video=youtube;rfWdHAWShVs]http://www.youtube.com/watch?v=rfWdHAWShVs&feature=youtu.be[/video] PS. Ja przegladam watek i wybieram zdjecia, zaraz je rowniez wrzuce ;) Edited May 22, 2012 by :: FiGa :: Quote
:: FiGa :: Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Drugi ;) (dogomania ma wymagania 1 filmiku na posta, wiec musze spamowac) [video=youtube;atab7fv4mus]http://www.youtube.com/watch?v=atab7fv4mus&feature=youtu.be[/video] Quote
:: FiGa :: Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) [video=youtube;3BqV7F_Y11I]http://www.youtube.com/watch?v=3BqV7F_Y11I&feature=youtu.be[/video] Filmiki od Kasi tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/202032-Młody-Grafit-przeżył-koszmar-czy-po-roku-tułaczki-znajdzie-wreszcie-dom?p=18348984#post18348984 A tu zebrane zdjecia Grafita KLIK Edited May 22, 2012 by :: FiGa :: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Super:) Ale nakręcony na piłkę. Jedna moja uwaga- obroża+adresówka!, widzę, że teren jest otwarty, tzn nie ogrodzony - chyba, że się mylę????...Grafii grzeczny, ale któregoś dnia może pobiec i nie wrócić. Quote
Rubi18 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 miałam post na pierwszej stronie wiec wrzuciłam zdjecia,ale przejze jeszcze raz watek na spokojnie i moze znajde jeszcze lepsze to zmienie:) cały czas do Grafita zagladam choc nie pisze i jak moge to pomoge:) Quote
beataczl Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 wiem,ze mialy byc jeszcze filmy jak Grafit plywa w stawku-musze jeszcze raz przejrzec aparat p.Magdy dokladnie, wiecej tam bylo ale myslalam ,ze to zdjecia. Rzeczywiscie adresowke musze Grafciowi kupic i poprosic o zalozenie na obroze. Obroze jak bylam zawsze mial zalozona-zapytam p.Magdy czemu tu jej nie ma -na filmach. Quote
MARCHEWA Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Filmiki super;) aż miło popatrzeć. Dziewczyny,dzięki za pomoc w wyszukiwaniu fotek;) Lida napisał(a):Komu przelać pieniądze za taxi? Proszę o konto na pw. Czy ktoś się jeszcze dokłada? Chciałabym wiedzieć, ile mam przelać pieniędzy. Może zróbmy tak,że ja wyślę Beacieczl 70zł z konta Grafita a osoby które obiecały pokryć koszty taxi wpłacą na konto Grafita po 20 zł,ja zabraknie to postaram się zrobić bazarek na ten cel. Quote
beataczl Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) zdaje sie,ze znalazlam jeszcze jakis filmik albo dwa.. zaraz przesle do FiGa na skrzynke mailowa,,, edit poszedl jeden-chyba bedzie jak Grafit plywa w stawku. Edited May 23, 2012 by beataczl Quote
:: FiGa :: Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Prosze ;) [video=youtube;E6b633VuivE]http://www.youtube.com/watch?v=E6b633VuivE&feature=youtu.be[/video] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Jak on wskakuje do wody.... :roflt: Na bombe :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Rewelacja, może go promowac do jakiś psich sportów:) Quote
Lolalola Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 milutko zobaczyc takiego Graffita:)trzymaj sie psiaku!!! Quote
beataczl Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) A na poczatku byl ostrozny do wody a teraz rewelka!:) Mam rachunek od p.Magdy na kwote laczna 70 zl. za odrobaczenie, odpchlenie , i szczepienie przeciwko wsciekliznie. Szczepienie konczylo sie wg. ksiazeczki 01.06. Zrobie skan i wkleje go na watek. Co do wyjazdow do hoteliku uzgodnilysmy tzn. p.Magda zalatwila ,ze raz na 10 dni bede jezdzila z p.Dorota ( ma tam teraz swoje konie) i Ona tez zabierze mnie spowrotem do domu. Mam nadzieje,ze tak bedzie rzeczywiscie i to by bylo super. edit wklejam rachunek z lecznicy Uploaded with ImageShack.us Edited May 25, 2012 by beataczl Quote
beataczl Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 zamowilam Grafitowi ogloszenia na tym bazarku -zaplace za pakiet [h=1]: Bazarek 130 ogłoszeń :) Szybko i solidnie. Dochód na rzecz kotów wolnożyjących[/h] Quote
MARCHEWA Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='beataczl']zamowilam Grafitowi ogloszenia na tym bazarku -zaplace za pakiet : Bazarek 130 ogłoszeń :) Szybko i solidnie. Dochód na rzecz kotów wolnożyjących Fajnie,dzięki. Na konto Grafita wpłynęło 30 zł od Lidy na taxi:Rose:,Beataczl podaj mi konto na pw żebym mogła wysłać ci pieniążki,resztę dołożę na razie z pieniędzy Grafita ale postaram się do końca tygodnia zrobić bazarek na ten cel. Pieniądze za szczepienia wysłałam p.Magdzie. Quote
beataczl Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 MARCHEWA napisał(a):Fajnie,dzięki. Na konto Grafita wpłynęło 30 zł od Lidy na taxi:Rose:,Beataczl podaj mi konto na pw żebym mogła wysłać ci pieniążki,resztę dołożę na razie z pieniędzy Grafita ale postaram się do końca tygodnia zrobić bazarek na ten cel. Pieniądze za szczepienia wysłałam p.Magdzie. Wysylam nr konta na pw (to mojego syna- ja nie mam swojego). Dzieki za wyslanie kaski za szczepienia do hoteliku.(zadzwonie o potwierdzenie czy doszly) Dane do ogloszen i tekst i zdjecia a moze nawet filmik moze mozna dolaczyc na jakis portalach byloby fajnie -Ktos to ladnie poda na bazarek ogloszeniowy..prosze -link powyzej. Ja jutro wplace za pakiet ogloszen. Moge cos przeslac jakis fant na bazarek-podaj mi maila tylko. Quote
Recommended Posts