Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

nie sadze!!!a skad Ty wiesz jak sie sprawy z psem maja??masz jakies wiesci o nim??
podziwiam za spokoj.............

jak juz pisalam wczesniej,patrzac tu na dogo na jakas koszmarna lawine tragicznych wydarzen jakie mialy miejsce w roznych hotelikach to tak wole przesadzac i dmuchac na zimne,niz czekac i sobie klapac w klawiature w momencie kiedy zadnych wiesci o psie nie ma...jakis czeski film sie zrobil...
aczkolwiek mam wielka nadzieje,ze za pare dni bede mogla napisac "dzieki Bogu,ze tym razem sie mylilam" a nie "a nie mowilam".....

Edited by Lolalola
Posted

Lepiej siac panike. To na pewno psu pomoze.
Ja stad nic zrobic nie moge. W samochod nie wsiade i nie przyjade, bo do Grafita mam nie 100, a grubo ponad 1000km.
Na dalsza wymiane zdan zapraszam na pw.

Marchewko, jesli bedzie potrzeba przekaz prosze moja deklaracje z lipca na taxi dla Beaty, ja w nastypnym miesiacu przesle ja ponownie.

Posted

[quote name='kkasiiiar']Wiem wiem o to wcale sie nie obwiam :) odp Marchewce na pytanie w jakim hotelu przebywa Bart :)[/QUOTE]

Kurcze przepraszam was dziewczyny , nie doczytalam że Kasia faktycznie napisała o Barcie .:oops: A z Grafitem jest teraz tyle niewiadomych , że zaczynają mnie nerwy zżerać

Posted

[quote name='MARCHEWA']Dostałam wiadomość od Beataczl,że weźmie taxi i pojedzie na wizytę.Mam nadzieję,że pojawi się dziś lub jutro na wątku i napisze co,kiedy i jak.
Ja jestem stanowczo za zabraniem Grafita z tego hotelu,ponieważ nie tak miało to wszystko wyglądać,miały być wizyty,zdjęcia a nie mamy żadnych konkretnych informacji.
Jutro będę dzwoniła do 2 poleconych hotelików i dam znać jakie ceny i czy nas stać na któryś.
Czorcik-jeżeli możesz zapytać w hoteliku tym od Barta o miejsce dla Grafita i koszty hotelowania to będę wdzięczna.
Musimy jeszcze uzbierać na paliwo,aby przewieźć go w razie co.Ja podnoszę swoją deklarację na 40zł i postaram się zrobić kolejny bazarek.
Mam nadzieję,że jutro Beataczl pojedzie na wizytę i napisze jak to wygląda(modlę się aby wszystko było o.k) a my na spokojnie zorganizujemy dla Grafita nowy hotel i transport,bo tam zostać napewno nie może.[/QUOTE]

Czy Beataczl informowala kiedy dokladnie pojedzie do Grafita?

Posted

[quote name='Czorcik']Kurcze przepraszam was dziewczyny , nie doczytalam że Kasia faktycznie napisała o Barcie .:oops: A z Grafitem jest teraz tyle niewiadomych , że zaczynają mnie nerwy zżerać[/QUOTE]

Mam nadzieje ze sie wkrótce wszystko wyjaśni i będziemy mogły odetchnąć

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Marchewko, jesli bedzie potrzeba przekaz prosze moja deklaracje z lipca na taxi dla Beaty, ja w nastypnym miesiacu przesle ja ponownie.
Figo,Lolalola-dzięki za deklaracje na taxi.
Przekazałam Beataczl,że są pieniążki na dojazd i poprosiłam o jak najszybszą wizytę,odpisała mi,że pojedzie tam dzisiaj,więc zostało nam tylko czekać aż Beataczl wróci i opisze wszystko.

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Lepiej siac panike. To na pewno psu pomoze.
Ja stad nic zrobic nie moge. W samochod nie wsiade i nie przyjade, bo do Grafita mam nie 100, a grubo ponad 1000km.
Na dalsza wymiane zdan zapraszam na pw.

Dziekuje nie skorzystam,niby co mialybysmy wymieniac na pw??ja juz swoje powiedzialam.....
.........................................................
Chetnie doloze sie do transportu i jesli pozwolicie to wplace mojego grosza w nastepnym tygodniu,bo przyjezdzam po wiekach do Polski:)chyba ,ze ktos dysponuje ppaylem to co innego,moglabym wplacic teraz;)

Posted (edited)

Dziewczyny bylam widzialam i krotko mowiac jest wszystko ok. Grafit szczesliwy, zeber na wierzchu nie ma, kupy normalne jak najbardziej, przepada za p.Magda to widac. Jest radosny,zwawy, plywal w stawku i przynosil patyki. Mam pare zdjec w locie ze tak powiem ,trudno Go bylo uchwycic tak szalal, ale bateria mi siadla i wlasnie laduje. W poniedzialek beda zdjecia i filmy od p>Magdy. Ja nie mam zadnych zastrzezen do tego co widzialam. Nie bylam dlugo bo taxi pojechalam i tak na licznik kierowca nie liczyl zeby bylo taniej.

Uploaded with ImageShack.us

Reszte zdjec wkleje jutro bo dopiero weszlam do domu, caly dzien poza i jestem padnieta.

Edited by beataczl
Posted

[quote name='beataczl']Dziewczyny bylam widzialam i krotko mowiac jest wszystko ok. Grafit szczesliwy, zeber na wierzchu nie ma, kupy normalne jak najbardziej, przepada za p.Magda to widac. Jest radosny,zwawy, plywal w stawku i przynosil patyki. Mam pare zdjec w locie ze tak powiem ,trudno Go bylo uchwycic tak szalal, ale bateria mi siadla i wlasnie laduje. W poniedzialek beda zdjecia i filmy od p>Magdy. Ja nie mam zadnych zastrzezen do tego co widzialam. Nie bylam dlugo bo taxi pojechalam i tak na licznik kierowca nie liczyl zeby bylo taniej.[/QUOTE]
ojej jak mi lepiej:):):)..........czekam na te filmiki;)ciesze sie,ze w koncu cos o psiaku wiemy!!