Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

:: FiGa :: napisał(a):
Cleo, juz wiesci sa. Inny psiak znalazl dom u tej rodziny.
Grafitku gdzie sa Twoi ludzie? :(

Państwo zgłosili się do mnie po Bosmana (ON- kowaty w bannerku poniżej). Bosman niestety nie może do nich jechać, bo może jeść wyłącznie karmę weterynaryną (a Państwo mają sklepy mięsne i karmią mięsem) i ponadto Bosman uwielbia być w domu, wręcz nie chce z domu wychodzić.
Próbowałam z całych sił zareklamować Grafita, ale jak widziałam, że nic z tego, bo Państwo uparci na ON- kowatego, to wysłałam też inne propozycje :cool3:.

Edited by toyota
Posted

anetek100 napisał(a):
jakbym chciala teraz oglosic Grafita to na kogo kontakt? na Marchewkę? pewnie nie, bo dzidzia jest, wiec podrzućcie mi numer:)

agrazka napisał(a):
Ja też chcę numer tel. bo cały czas go ogłaszam w lokalnej gazecie.

Beataczl zgodziła się,aby kontakt był na nią,drugi tel.może być na mnie:

KONTAKT do ogłoszeń:
514 482 043.
693 960 672
marchewy@o2.pl

Posted

Pani się zastanowi, wolała by sukę, zobaczy czy w schronisku coś jest. Nie mogę nalegać na siłę, zachwalałam go bardzo. Juz nie pierwszy raz wszystkim którym podoba się Saba polecam Grafita.

Posted

straszna jest ta cisza i brak informacji :(:(
tak się zastanawiam co się wydarzyło , ze Grafit nie trafił w końcu do Mokrego Noska ? tam gdzie Bart jest

Posted

beataczl napisał(a):
w tygodniu wraca p.Magda to info beda najswiezsze.
na tel od Rafala wiem ,ze wszystko jest ok i kupy tez normalne ,

A czy jak wróci p.Magda to dasz radę tam podjechać?

Posted

beataczl napisał(a):
na pewno- pojade z sama p.Magda-Ona jest czesto w Czluchowie to mnie zabierze.

Bo jakby co to pomyślałam nawet o taxi,żebyś zapytała ile kurs by kosztował jakbyś jednak nie miała jak dojechać,a pieniążki byśmy zwrócili.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Bo jakby co to pomyślałam nawet o taxi,żebyś zapytała ile kurs by kosztował jakbyś jednak nie miała jak dojechać,a pieniążki byśmy zwrócili.

taxi pewnie drogo -przeszlo 15 km w jedna strone. Zapytam sasiada p.Magdy -tzn. zadzwonie jutro czy mnie zabierze w dwie strony i za ile-jutro napisze.

Posted

Też pomyślałam o taxi. Dołożę się do tej wizyty, tylko niech ktoś w końcu pojedzie, kto ma blisko. Jakoś bardzo mnie martwi, ze nie mamy wieści o Graficie. Proszę też o zdjęcia. Chciałabym miec pewność, ze jest wszytsko dobrze. Beataczl spróbuj załatwić jakiś tarnsport. O pieniądze się nie martw, tylko jedź proszę do Grafita jak najszybciej.

Posted

Mam wiadomosc,ze p.Magda wraca dzis w nocy albo jutro rano wiec mysle,ze nie ma sensu placic za taxi lub sasiadowi. Na pewno zabierze mnie do Grafita , ewentualnie spowrotem wroce z sasiadem to wtedy Jemu za 1 strone cos zaplacimy ( ostatnio zaplacilam 20 zl.) . Mam aparat ,ktory robi filmik to cos nakrece, gorzej z wrzuceniem filmiku . O ile zdjecia wkleje to juz film nie bardzo. Chyba,ze Ktos na watku potrafi to wtedy damy rade.

Posted

[quote name='beataczl']Mam wiadomosc,ze p.Magda wraca dzis w nocy albo jutro rano wiec mysle,ze nie ma sensu placic za taxi lub sasiadowi. Na pewno zabierze mnie do Grafita , ewentualnie spowrotem wroce z sasiadem to wtedy Jemu za 1 strone cos zaplacimy ( ostatnio zaplacilam 20 zl.) . Mam aparat ,ktory robi filmik to cos nakrece, gorzej z wrzuceniem filmiku . O ile zdjecia wkleje to juz film nie bardzo. Chyba,ze Ktos na watku potrafi to wtedy damy rade.[/QUOTE]

Ja moge wstawic filmik nie ma problemu :) Czekam z niecierpliwoscia na wiesi co u Grafita.