Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agrazka napisał(a):
jutro ma się ukazać ogłoszenie u nas w gazecie, może ktoś zadzwoni

Dzwonił właśnie do mnie pan z Łodzi w sprawie ogłoszenia.Niestety nie spodobał mi się po tym jak powiedział,że szuka psa bo mu się suka wykończyła.A po tym jak usłyszał o wizytach przed-adopcyjnych stwierdził,że jeszcze pomyśli.
Ja oczywiście pana skreślam.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Było dzisiaj jeszcze kilka telefonów z Łodzi,to pewnie z ogłoszenia w gazecie dodanego przez Agrazkę;),niestety wszyscy panowie,którzy dzwonili rezygnowali po tym jak usłyszeli o wizytach w celu sprawdzenia warunków.

Posted

Fajnie, że ogłoszenie w gazecie wzbudziło zainteresowanie Grafitem.
Ale nie rozumiem, dlaczego ludzie rezygnują jak usłyszą o wizytach przed i po adopcyjnych? To samo było ostatnio z dalmatyńczykiem Batmanem. Aż ciśnienie mi skacze! Bo niby co w tym takiego strasznego?

Ja byłam nie źle zdziwiona jak Pani od której kupowałam psa nawet nie spytała czy mieszkam w bloku, w domu, co, gdzie i jak. Masakra :/

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Ja uważam,że jak ludzie mają złe intencje,lub mają coś do ukrycia nie zgodzą się na wizyty i dla mnie to domy spalone.

Też tak uważam ,przecież nie wymagamy cudów tylko normalnych warunków i trochę miłości dla tych zwierząt.

Posted

wizyty są postrzegane przez coniektórych jak coś nadzwyczajnego a przecież to normalne że dla tymczasowiczów chce sie jak najlepiej, nie wymagam domu z marmurem tylko z dobrym sercem

Posted

Ludzie to różnie odbierają, mam koleżankę która chciała psa, na wizytę się nie zgodziła - nikt jej katów przeglądać nie będzie, kupiła psa i już, a domek super znam osobiście.

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku po pekińczyka,który jutro jedzie do Osy i Grafit mnie zobaczył,prawie oszalał w boksie,a jego wycie słyszałam przez 500 metrów drogi do samochodu.:-(:-(:-(

Posted

Biedak. :(

Dobrze, że ludzie dzwonią, że pytają. W końcu trafi się świetny domek, który z radością zaprosi do siebie na wizytę i z uczuciem przyjmie nowego domownika.

Aha, allegro się skończyło. Nie mam już kasy na kolejne wyróżnione. Czy robić zwykłe?

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Biedak. :(

Dobrze, że ludzie dzwonią, że pytają. W końcu trafi się świetny domek, który z radością zaprosi do siebie na wizytę i z uczuciem przyjmie nowego domownika.

Aha, allegro się skończyło. Nie mam już kasy na kolejne wyróżnione. Czy robić zwykłe?

GrubbaRybbo zrób zwykłe jak możesz,jak ma go ktoś wypatrzyc to wypatrzy;)

Agrazko-Grafit to ten sam charakter co Saba,tęskni za człowiekiem,w schronisku izolowany.....bo groźny.Ale nie mam gdzie go zabrać.Saba była u mnie 2 dni,ale musiałam ją w pralni izolować od moich psów,bo one nie tolerują innych dorosłych psów w domu,a tak na dłuższą metę się nie da.
Teraz właśnie staruszek pekińczyk siedzi w pralni od wczoraj,na szczęście dzisiaj jedzie.

Posted

Własnie wróciłam od Grafita.
Pies jest w strasznym stanie.Nie chce jeść,jest o połowę chudszy niż ostatnio,do tego ma biegunkę i poranione łapy od walenia nimi w siatkę boksu.Widok straszny.W zeszłym tygodniu Grafit na spacerze nie umiał się zatrzymać,a teraz.....szkoda gadać.Zero energii.

Posted

[quote name='Igiełka']biedny stał się osowiały i stracił chęć do życia :(

Dokładnie.

Wstawiam fotki smutnego pychola;

Na zdjęciach tak tego nie widać,ale sterczą mu wszystkie kości:

Posted

Na spacerze podeszliśmy do obcego psa pilnującego posesji,Grafit nie był agresywny,a wręcz przeciwnie,chciał się z tym psem bawić,poganiały więc wdłuż płotu i tyle:

A tak wygląda jego boks,cały we krwi:

I najgorszy moment,kiedy go zostawiamy:-(: