beataczl Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 tak, kkasiiiar mowila ,ze Grafit woli byc zdecydowanie na zewnatrz a energii ma duzo .Jak przyjechalysmy od razu chcial sie bawic -przyniosl kijka zeby Mu rzucac a potem linke . Quote
Martika&Aischa Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Zaglądam do Grafita :) Super z niego psiak :) Quote
Czorcik Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 duże głaski dla mojego ulubieńca :) Przypomina mi się jak wieziliśmy Go do Kasi , jak się wpychał " maluch " na kolana , na przód w samochodzie Quote
agrazka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Grafit - tylko domek stały ci do szczęścia brakuje. Quote
kkasiiiar Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='kkasiiiar']do mnie mozna dana kontaktowe usunać. Grafit wlasnie pojechal , stresowalam sie bo skubaniec nie chcial z budy wyjsc jak by przeczuwal co sie dzieje , od kiedy u mnie byl nie bylo takiej sytuacji zeby z budy nie chcial wyjsc, ale pozniej juz byl soba podawal kija do zabawy i z wielka ochota wskoczyl do samochodu :) Strasznie jakos dziwnie mi ze go nie ma:( Juz sie do Niego przyzwyczaiłam. Zapłaciłam p.Magdzie 440 zł , 300 zł za hotel(30 dni) i 140 zł za benzynę.To wychodzi na minusie 92,81 zł - zwróce sobie to bazarkami. obroże przeciw kleszczom Grafit ma ode mnie w prezencie. Z pierwszego bazarku dla Grafita uzbieralam sume 76,25 http://www.dogomania.pl/threads/224618-Kobiece-pokrowce-na-siedzenia-kierownice-ZAKONCZONY-ROZLICZAM?p=18884512#post18884512 Grafit u mnie na koncie na -16,75 Quote
smadalena Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Witam wszystkich Bardzo proszę o podanie nowego numeru konta na przelewy dla Grafita,bo z tego,co się zorientowałam przeglądając wątek, zaszły zmiany? Bardzo Was wszystkich podziwiam za tak duże zaangażowanie w ratowanie psich bid i trzymam cały czas kciuki za super domek nie tylko dla Grafita :fadein: Quote
MARCHEWA Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 smadalena napisał(a):Witam wszystkich Bardzo proszę o podanie nowego numeru konta na przelewy dla Grafita,bo z tego,co się zorientowałam przeglądając wątek, zaszły zmiany? Bardzo Was wszystkich podziwiam za tak duże zaangażowanie w ratowanie psich bid i trzymam cały czas kciuki za super domek nie tylko dla Grafita :fadein: Smadaleno,numer konta zostaje ten sam;) i to ja tobie dziękuję,że od początku jesteś z nami i do tej pory wspierasz Grafita. Quote
kkasiiiar Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Od moich Rodzicow deklaracja stala 30 zł , podalam juz nr konta. Quote
beataczl Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 (edited) podladuje tylko baterie i wkleje zdjecia Grafita z hoteliku. Grafit przybiega na gwizdniecie i siada.. Spacerki ma dlugie przychodzi wymeczony i spi w kojcu bez problemu. W dzien jest na dlugiej lince na podworku. Kapie sie w stawku-lubi wode , a dzis wymeczyl mnie rzucaniem patykow. Jedzenie pochlania ma apetyt na gotowany ryz z mieskiem i warzywami. Jest wesoly i nie teskni na szczescie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kojec Grafita- Uploaded with ImageShack.us Edited March 24, 2012 by beataczl Quote
beataczl Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited March 24, 2012 by beataczl Quote
beataczl Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 (edited) pare zdjec otoczenia konie p. Magdy Uploaded with ImageShack.us sasiedzi Grafita-owczarki p.Magdy Uploaded with ImageShack.us kotki -pare z licznego stadka Uploaded with ImageShack.us piesek wyrzucony z samochodu-ma ds u p.Magdy Uploaded with ImageShack.us p.Magda twierdzi,ze Grafit nadaje sie do mieszkania z kotem -przy zalozeniu ze 1,5 godz dziennie opiekun poswieci Mu na sporty oprocz spacerkow ... Edited March 24, 2012 by beataczl Quote
kora78 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 kkasiiar, a co z tymi wynikami? na robaki to bylo badanie? pierwsze foto najlepsze do ogloszen ;) i super, ze ma staw do kapieli :) a w kojcu te dziury, lapa jemu nie wpadnie tam? Quote
Czorcik Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 (edited) Moje kochane wyrośnięte szczęście , jak miło , że się odnalazł w nowym miejscu. Moim marzeniem jest żeby Grafit trafił do młodych aktywnych ludzi , jakieś biegi przy rowerze itp itd :):) Edited March 25, 2012 by Czorcik literówki Quote
MARCHEWA Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Beataczl,super relacja z nowego dt;),możemy zobaczyć jak Grafit spędza dzionek;),teraz musimy ruszyć z ogłoszeniami(czy ostatnio były jakieś robione z nowym adresem i telefonem?czy wykupić pakiet na bazarku?) Kasiu-podziękuj rodzicom;) Quote
kkasiiiar Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 kora78 napisał(a):kkasiiar, a co z tymi wynikami? na robaki to bylo badanie? pierwsze foto najlepsze do ogloszen ;) i super, ze ma staw do kapieli :) a w kojcu te dziury, lapa jemu nie wpadnie tam? Wyniki odbiore jutro, ale wstepnie bylo zalecenie zeby Grafit dostal jeszcze zastrzyk na pierwotniaki bo to one moga byc przyczyna chudniecia. MARCHEWA napisał(a):Beataczl,super relacja z nowego dt;),możemy zobaczyć jak Grafit spędza dzionek;),teraz musimy ruszyć z ogłoszeniami(czy ostatnio były jakieś robione z nowym adresem i telefonem?czy wykupić pakiet na bazarku?) Kasiu-podziękuj rodzicom;) Ja pakiety kupilam ale na stare dane , wydaje mi sie ze z nowymi jeszcze nie ma ogloszen . Quote
MARCHEWA Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Dziewczyny,która pisze wzruszające i łapiące za serducho teksty do ogłoszeń? Trzeba chłopaka jakoś zareklamować,inaczej niż do tej pory.Kto się zgłasza:cool3:,bo ja do tego talentu raczej nie mam:roll: Quote
beataczl Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='kkasiiiar']Wyniki odbiore jutro, ale wstepnie bylo zalecenie zeby Grafit dostal jeszcze zastrzyk na pierwotniaki bo to one moga byc przyczyna chudniecia. i jakie wyniki ma Grafit? nic nie wiem na temat zastrzyku- to trzeba teraz zrobic czy jak... Quote
Igiełka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 to dobrze że Grafit zaaklimatyzował się w nowym miejscu oby znalazł już własny domek :) Quote
kkasiiiar Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 beataczl napisał(a):[quote name='kkasiiiar']Wyniki odbiore jutro, ale wstepnie bylo zalecenie zeby Grafit dostal jeszcze zastrzyk na pierwotniaki bo to one moga byc przyczyna chudniecia. i jakie wyniki ma Grafit? nic nie wiem na temat zastrzyku- to trzeba teraz zrobic czy jak... Odebralam wyniki i niczego w kupie nie znalezli, jesli nadal będzie chudł to zalecane jest badanie krwi. Quote
baster i lusi Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 kkasiiiar napisał(a):[quote name='beataczl'] Odebralam wyniki i niczego w kupie nie znalezli, jesli nadal będzie chudł to zalecane jest badanie krwi. może jakieś badanie w kierunku trzustki by coś wyjaśniło jego chudnięcie? Quote
Vilena Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ja ostatnio robiłam mojej suczy takie badania bo jest chuda jak patyk. Krew, kupa i próby trzustkowe. No i wyszło, że trzustka działa niepoprawnie i pokarm nie jest przyswajany przez organizm. Na razie dostałam receptę na taki preparat, który pomaga w trawieniu, może Grafitowi też by pomógł? Quote
beataczl Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 kkasiiiar napisał(a):[quote name='beataczl'] Odebralam wyniki i niczego w kupie nie znalezli, jesli nadal będzie chudł to zalecane jest badanie krwi. apetyt to ma bardzo..bede niedlugo u Grafita-popatrze jak wyglada czy sie poprawil czy nie a wtedy te wyniki krwi trzeba bedzie zrobic Quote
Recommended Posts