Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, kkasiiiar mowila ,ze Grafit woli byc zdecydowanie na zewnatrz a energii ma duzo .Jak przyjechalysmy od razu chcial sie bawic -przyniosl kijka zeby Mu rzucac a potem linke .

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='kkasiiiar']do mnie mozna dana kontaktowe usunać.
Grafit wlasnie pojechal , stresowalam sie bo skubaniec nie chcial z budy wyjsc jak by przeczuwal co sie dzieje , od kiedy u mnie byl nie bylo takiej sytuacji zeby z budy nie chcial wyjsc, ale pozniej juz byl soba podawal kija do zabawy i z wielka ochota wskoczyl do samochodu :) Strasznie jakos dziwnie mi ze go nie ma:( Juz sie do Niego przyzwyczaiłam.
Zapłaciłam p.Magdzie 440 zł , 300 zł za hotel(30 dni) i 140 zł za benzynę.To wychodzi na minusie 92,81 zł - zwróce sobie to bazarkami.

obroże przeciw kleszczom Grafit ma ode mnie w prezencie.

Z pierwszego bazarku dla Grafita uzbieralam sume 76,25 http://www.dogomania.pl/threads/224618-Kobiece-pokrowce-na-siedzenia-kierownice-ZAKONCZONY-ROZLICZAM?p=18884512#post18884512

Grafit u mnie na koncie na -16,75

Posted

Witam wszystkich
Bardzo proszę o podanie nowego numeru konta na przelewy dla Grafita,bo z tego,co się zorientowałam przeglądając wątek, zaszły zmiany?
Bardzo Was wszystkich podziwiam za tak duże zaangażowanie w ratowanie psich bid i trzymam cały czas kciuki za super domek nie tylko dla Grafita :fadein:

Posted

smadalena napisał(a):
Witam wszystkich
Bardzo proszę o podanie nowego numeru konta na przelewy dla Grafita,bo z tego,co się zorientowałam przeglądając wątek, zaszły zmiany?
Bardzo Was wszystkich podziwiam za tak duże zaangażowanie w ratowanie psich bid i trzymam cały czas kciuki za super domek nie tylko dla Grafita :fadein:

Smadaleno,numer konta zostaje ten sam;) i to ja tobie dziękuję,że od początku jesteś z nami i do tej pory wspierasz Grafita.

Posted (edited)

podladuje tylko baterie i wkleje zdjecia Grafita z hoteliku.

Grafit przybiega na gwizdniecie i siada.. Spacerki ma dlugie przychodzi wymeczony i spi w kojcu bez problemu. W dzien jest na dlugiej lince na podworku. Kapie sie w stawku-lubi wode , a dzis wymeczyl mnie rzucaniem patykow. Jedzenie pochlania ma apetyt na gotowany ryz z mieskiem i warzywami. Jest wesoly i nie teskni na szczescie.

Uploaded with ImageShack.us

kojec Grafita-

Edited by beataczl
Posted (edited)

pare zdjec otoczenia
konie p. Magdy

sasiedzi Grafita-owczarki p.Magdy

kotki -pare z licznego stadka

piesek wyrzucony z samochodu-ma ds u p.Magdy

p.Magda twierdzi,ze Grafit nadaje sie do mieszkania z kotem -przy zalozeniu ze 1,5 godz dziennie opiekun poswieci Mu na sporty
oprocz spacerkow ...

Edited by beataczl
Posted

kkasiiar, a co z tymi wynikami? na robaki to bylo badanie?

pierwsze foto najlepsze do ogloszen ;) i super, ze ma staw do kapieli :) a w kojcu te dziury, lapa jemu nie wpadnie tam?

Posted (edited)

Moje kochane wyrośnięte szczęście , jak miło , że się odnalazł w nowym miejscu.
Moim marzeniem jest żeby Grafit trafił do młodych aktywnych ludzi , jakieś biegi przy rowerze itp itd :):)

Edited by Czorcik
literówki
Posted

Beataczl,super relacja z nowego dt;),możemy zobaczyć jak Grafit spędza dzionek;),teraz musimy ruszyć z ogłoszeniami(czy ostatnio były jakieś robione z nowym adresem i telefonem?czy wykupić pakiet na bazarku?)

Kasiu-podziękuj rodzicom;)

Posted

kora78 napisał(a):
kkasiiar, a co z tymi wynikami? na robaki to bylo badanie?

pierwsze foto najlepsze do ogloszen ;) i super, ze ma staw do kapieli :) a w kojcu te dziury, lapa jemu nie wpadnie tam?

Wyniki odbiore jutro, ale wstepnie bylo zalecenie zeby Grafit dostal jeszcze zastrzyk na pierwotniaki bo to one moga byc przyczyna chudniecia.

MARCHEWA napisał(a):
Beataczl,super relacja z nowego dt;),możemy zobaczyć jak Grafit spędza dzionek;),teraz musimy ruszyć z ogłoszeniami(czy ostatnio były jakieś robione z nowym adresem i telefonem?czy wykupić pakiet na bazarku?)

Kasiu-podziękuj rodzicom;)

Ja pakiety kupilam ale na stare dane , wydaje mi sie ze z nowymi jeszcze nie ma ogloszen .

Posted

Dziewczyny,która pisze wzruszające i łapiące za serducho teksty do ogłoszeń?
Trzeba chłopaka jakoś zareklamować,inaczej niż do tej pory.Kto się zgłasza:cool3:,bo ja do tego talentu raczej nie mam:roll:

Posted

[quote name='kkasiiiar']Wyniki odbiore jutro, ale wstepnie bylo zalecenie zeby Grafit dostal jeszcze zastrzyk na pierwotniaki bo to one moga byc przyczyna chudniecia.

i jakie wyniki ma Grafit?
nic nie wiem na temat zastrzyku- to trzeba teraz zrobic czy jak...

Posted

beataczl napisał(a):
[quote name='kkasiiiar']Wyniki odbiore jutro, ale wstepnie bylo zalecenie zeby Grafit dostal jeszcze zastrzyk na pierwotniaki bo to one moga byc przyczyna chudniecia.

i jakie wyniki ma Grafit?
nic nie wiem na temat zastrzyku- to trzeba teraz zrobic czy jak...

Odebralam wyniki i niczego w kupie nie znalezli, jesli nadal będzie chudł to zalecane jest badanie krwi.

Posted

kkasiiiar napisał(a):
[quote name='beataczl']

Odebralam wyniki i niczego w kupie nie znalezli, jesli nadal będzie chudł to zalecane jest badanie krwi.

może jakieś badanie w kierunku trzustki by coś wyjaśniło jego chudnięcie?

Posted

Ja ostatnio robiłam mojej suczy takie badania bo jest chuda jak patyk. Krew, kupa i próby trzustkowe. No i wyszło, że trzustka działa niepoprawnie i pokarm nie jest przyswajany przez organizm.
Na razie dostałam receptę na taki preparat, który pomaga w trawieniu, może Grafitowi też by pomógł?

Posted

kkasiiiar napisał(a):
[quote name='beataczl']

apetyt to ma bardzo..bede niedlugo u Grafita-popatrze jak wyglada czy sie poprawil czy nie a wtedy te wyniki krwi trzeba bedzie zrobic