Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kora78 napisał(a):
ojjj czyste zdzierstwo. nie ma opcji. ja za psa 30kg placilam zawsze kolo 350zl, 450zl to przesada, zwlaszcze, ze aprilka 20kg, jest psem srednim.
do donki tez psa nie dam, bo jeden nasz pies jej zwial, a ona nawet ogloszen nie porowieszala.

trzeba szukac dalej. tylko tez bzdura znow ja wiezc na dolny skask i za transport placic 500zl.
jak widze, ze ktos wiezie teraz psa z jednego hotelu do innego i za transport 900zl to mi sie wlos na glowie jezy.

No ceny kosmiczne tym bardziej ze Grafit marnie z deklaracjami..

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tutaj kazdy pisze, ze cos da. ale 10 osob po cos=10zl. sie rowna 100zl :(
moze lepiej, zeby kazdy napisal konkretnie, ile daje, co?

moja uwaga co do odrobaczania. jak pies mocno chudnie i jest podejrzenie robakow to sie robi badanie kalu za 30zl i wg tego, jakie robale wyjda, takie sie daje tabletki, bo moze byc tasiemiec, a wtedy zastrzyki na inne robaki nic nie da. mialam sunie w hotelu, ktora jtez kolo lutego zaczela mocno chudnac, mimo karmy activ, zrobilismy to badanie i wyszlo

Posted

kora78 napisał(a):
tutaj kazdy pisze, ze cos da. ale 10 osob po cos=10zl. sie rowna 100zl :(
moze lepiej, zeby kazdy napisal konkretnie, ile daje, co?

moja uwaga co do odrobaczania. jak pies mocno chudnie i jest podejrzenie robakow to sie robi badanie kalu za 30zl i wg tego, jakie robale wyjda, takie sie daje tabletki, bo moze byc tasiemiec, a wtedy zastrzyki na inne robaki nic nie da. mialam sunie w hotelu, ktora jtez kolo lutego zaczela mocno chudnac, mimo karmy activ, zrobilismy to badanie i wyszlo

tak tak wiem , kupa bedzie zbadana :)

Posted

Rozmawiałam z sylwiaso - bardzo mi pomaga :) Prowadzi hotelik. Mam do niej zadzwonić w poniedziałek. Jeżeli jeden pies pójdzie do adopcji (a jest taka szansa) to będzie miejsca dla Grafita - a więc 3majcie kciuki.
Poza tym rozmawiałam z p. Beatą - powiedziała, że porozmawia ze znajomą i da mi znać. Zrobię mu ogłoszenia w necie. Taki cudny psiak i nadal domu nie ma. Z resztą te wszystkie psiury potrzebujące pomocy są super, a domku nie mają :(

Posted

sylwiaso mocno podrozala ostatnimi czasy. kiedys psy wielkosci april mialam u niej za 250zl, a teraz to 300 lub wiecej, plus karma ;/
tam kojce nie za wielkie, ale pamietajcie, moze sie gdzies april i grafita do 1 kojca upchnie za doplata do karmy.

Posted

kora78 napisał(a):
sylwiaso mocno podrozala ostatnimi czasy. kiedys psy wielkosci april mialam u niej za 250zl, a teraz to 300 lub wiecej, plus karma ;/
tam kojce nie za wielkie, ale pamietajcie, moze sie gdzies april i grafita do 1 kojca upchnie za doplata do karmy.

Jeśli psiaki większość czasu spędzaja poza kojcem (tak jak u kkasiiiar) to można je upychać, ale jeśli w hotelu jest więcej psów i są wypuszczane z kojców powiedzmy na godzinę dziennie to kiepsko to widzę.

Posted

toyota napisał(a):
Jeśli psiaki większość czasu spędzaja poza kojcem (tak jak u kkasiiiar) to można je upychać, ale jeśli w hotelu jest więcej psów i są wypuszczane z kojców powiedzmy na godzinę dziennie to kiepsko to widzę.

tak, masz racje.

Posted

Ja ze swojej strony zrobiłam wszystko co mogłam " 2 bazarki na Grafita, rozsyłałam watek 3 dni i jak widać zero odzewu , mogę zadeklarować 40 zl deklaracji stalej plus pomoc w transporcie jesli znajdzie sie nowe miejsce , jesli znajdzie sie BDT Grafit moze zabrac ze soba bude , na podjecie decyzje w sprawie hotelu Mokry Nosek mamy czas do poniedzialku pozniej miejsce przepada-na tym moje mozliwosci sie koncza. Czy ktos da jakas deklaracje? napiszcie prosze ile zeby mogla podliczyc calosc :)

Posted

Cleo2008 napisał(a):
Dajcie jakis paypal to wysle, nie pamietam przez kogo wysylalam:( koniecznie na pw!

Ja mam PayPal'a. Mogłabym później przelać Twoje pieniądze na konto skarbnika Grafita. Niestety nie wiem jakie dane podać, abyś mogła wpłacić pieniądze na moje konto. PayPal'a używam jedynie do zakupów, a przy tym żadne dane mojego konta nie są potrzebne.

Posted

Ok, coś tam poszperałam w moim PayPal'u i chyba już wiem jakie to są dane. Wyślę Ci Cleo je na PW. Jeśli będziesz chciała to możesz mi przesłać pieniądze.

Posted

Podsumuje jak narazie:
Deklaracje stałe:
Marchewa-25zł
Smadalena-
40zł
Megii1-10zł
Lida 50 zł
Figa -40 zł
kkasiiiar-40 zł
Moja Sąsiadka -20 zł

Stałych 225 zł

Jednorazowe:
Ania+Milva i Ulver 30 zł

Na koncie Grafita jest
347,19 zł (na moim koncie z tych 500 zł jakie Marchewka mi przesłała)

Mam nadzieje ze z bazarków coś wpadnie.
Jak myślicie co robić z tym hotelem ???

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Hotel 350 zł plus karma, trzeba liczyc tez transport 220 km w jedna strone ode mnie.

mam karme 30 kg Brita dla duzych, doroslych psow-moge oddac dla Grafita jak pasuje...?
Aprilka znalazla dt w Wlkp wiec jak beda jechac po Nia wydaje mi sie ze to po drodze Ciebie ( tak wzrokowo mape pamietam) -to by zajechali do mnie i przywiezli Tobie , tylko jeszcze z transportem dogadamy..

Posted

beataczl napisał(a):
mam karme 30 kg Brita dla duzych, doroslych psow-moge oddac dla Grafita jak pasuje...?
Aprilka znalazla dt w Wlkp wiec jak beda jechac po Nia wydaje mi sie ze to po drodze Ciebie ( tak wzrokowo mape pamietam) -to by zajechali do mnie i przywiezli Tobie , tylko jeszcze z transportem dogadamy..

Pewnie ze pasuje!!!!!! Ogromnie dziekuje !!!!!!!!!!!!Tak widzialm ze Aprilka znalazła DT , gratuluje akcji poszukiwawczej ,ja nic tańszego jak 350 zł znalesc nie moge :(