Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Szczerze, nie czytałam wątku Grafita, natknęłam się na niego przypadkiem. Widzę, że poszukujecie jakiegoś hotelu dla niego.
Mogę zaproponować hotel Psanatorium, który znajduje się koło Nowego Tomyśla w Wielkopolsce. Psiaki przebywają w ogrzewanym budynku i mają swoje wybiegi, prócz tego są wyprowadzane kilka razy dziennie. W razie czego zawsze może podjechać do psiaka weterynarz lub pies zostanie zawieziony do doktora (wszystko zależy od stanu psa). Jeśli trzeba by było podawać mu leki to oczywiście nie ma z tym żadnego problemu.
Osoby opiekujące się tam psami bardzo często piszą na wątkach psiaków i wklejają zdjęcia oraz filmiki.
W Psanatorium przebywają np. dwa maluszki, Bruno, Nero, Samba

W razie czego podaję kontakt do właścicielki hotelu:
Joanna Jarocińska
606 – 612 – 957

Posted (edited)

Bylam wczoraj z Grafitem u weta , wazy 31 kg!!!!!!!!!!!!!!! dostał 3 zastrzyki: na pasozyty, osłonowy i z wzmacniajacy w witaminami, dostal tabletki na odrobaczenie plus oslonowe i antybiotyk. Za wszytsko zapłacilam 35 zł , pozniej dodam zdjecie rachunku i rozliczenie po kupnie karmy.
U wetki Grafit w miare grzeczny tylko przy 3 zastrzyku juz zaczoł sie wyrywać i niecierpliwić.
Nie ma narazie przeciwskazan zeby kupic karme energetyczna i taka mu zamowie.
Konsultowalam sie jeszcze z martik b w sprawie Grafita i poradzila badanie krwi i USG , jak martik b zawita na watek Grafita to przypomni na co jeszcze poleca podac lek bo za nic w swiecie nie moge przypomniec sobie nazwy ;/

Edited by kkasiiiar
Posted

[quote name='Penny']Szczerze, nie czytałam wątku Grafita, natknęłam się na niego przypadkiem. Widzę, że poszukujecie jakiegoś hotelu dla niego.
Mogę zaproponować hotel Psanatorium, który znajduje się koło Nowego Tomyśla w Wielkopolsce. Psiaki przebywają w ogrzewanym budynku i mają swoje wybiegi, prócz tego są wyprowadzane kilka razy dziennie. W razie czego zawsze może podjechać do psiaka weterynarz lub pies zostanie zawieziony do doktora (wszystko zależy od stanu psa). Jeśli trzeba by było podawać mu leki to oczywiście nie ma z tym żadnego problemu.
Osoby opiekujące się tam psami bardzo często piszą na wątkach psiaków i wklejają zdjęcia oraz filmiki.
W Psanatorium przebywają np. dwa maluszki, Bruno, Nero, Samba

W razie czego podaję kontakt do właścicielki hotelu:
Joanna Jarocińska
606 – 612 – 957

Dziekuje , skontaktuje sie ale bariera sa dla Nas pieniadze, wstepnie mogloby byc miejsce dla Grafita w hoteliku w Starogardzie Gdańskim cena to 450 zl plus karma wiec jest kosmiczna..a deklaracji jest bardzo malo :( mimo rozsyłania watku jak widac nie ma zadnego odzewu

Posted

Tyle mnie nie bylo... mialam nadzieje ze wchodzac tu zastane fotki z nowego domu :(
Deklaracji stalej dac wam nie moge, ale jakims groszem sypne na pewno. Marchewa mozesz mi wyslac nr konta razem z danymi SWIFT na pw?

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Tyle mnie nie bylo... mialam nadzieje ze wchodzac tu zastane fotki z nowego domu :(
Deklaracji stalej dac wam nie moge, ale jakims groszem sypne na pewno. Marchewa mozesz mi wyslac nr konta razem z danymi SWIFT na pw?

Marchewki narazie na dogo nie bedzie.

Posted

kkasiiiar , a wiesz gdzie kierowac ew pomoc dla "malego"? Tj na jakie konto, zeby nie zamieszac za bardzo.
Mam nadzieje ze Grafit jest zdrowy, a to nagle schudniecie spowodowane jest tym ze poczul wiosne...

Posted

przydreptałam tu z wątku piesków z Osięcin , całej historii Grafita nie przeczytam ale rzeczywiście kiepska sprawa , stałej wpłaty deklarować nie mogę ale jednorazowo troszkę pomogę

Posted (edited)

[quote name=':: FiGa ::']kkasiiiar , a wiesz gdzie kierowac ew pomoc dla "malego"? Tj na jakie konto, zeby nie zamieszac za bardzo.
Mam nadzieje ze Grafit jest zdrowy, a to nagle schudniecie spowodowane jest tym ze poczul wiosne...
Nie wiem na ten temat nie rozmawialam z Marchewka , przeslala mi całość jaka Grafit posiadal czyli 500 zł wiem tylko ze narazie nie bedzie dostepna na dogo.
Jesli chodzi o zdrowie to narazie zostal odrobaczony i dostal antybiotyki na pasozyty, dzis albo jutro podjade z nim i podamy jeszcze lek na pierwotniaki , jesli nadal bedze chudl to trzeba bedzie robic dokladkniejsze badania.

Edited by kkasiiiar
Posted

Mam miejsce dla Grafita w tym samym hotelu w ktorym jest Bart http://www.dogomania.pl/threads/186983-Mokry-Nosek-Teresin-40-km-od-Wawy-pDT doba 12 zł czyli wychodzi Nam to 360 zł za miesiąc plus karma.
Obdzwoniłam wszystkie możliwe miejsca i uważam ze ta oferta jest najatrakcyjniejsza.
Potrzeba Nam pilnie zebrac deklaracje na hotel i na transport
Zamówiłam Grafitowi karmę:
http://www.krakvet.pl/brit-premium-sport-15kg-p-3143.html
Podsuma: 119,00zł
Darmowa wysyłka (Darmowa wysyłka dla zamówień powyżej kwoty 99,00zł): 0,00zł
Zniżki dla stałych klientów:
Dziękujemy że jesteś naszym stałym Klientem , dlatego otrzymujesz zniżkę w wysokości :1%:
Czy chcesz przekazać rabat na schronisko ?
-1,19zł
Suma:
117,81zł

500 -35-117,81 zostaje nam 347,19 zł

Transport ze Świecie do Teresina to 222 km

Posted

Oby to byly tylko robaki, Grafit ma juz zbyt duzy problem z brakiem domu by dokladac do tego jeszcze komplikacje ze zdrowiem.
agrazko, odezwe sie, dziekuje.

Pospamuje troche po pw, zbieramy deklaracje...

Posted

kora78 napisał(a):
kkasiiar czy byloby tam miejsce tez dla aprilki? pojechaliby razem, byloby taniej. mozesz sie dowiedziec o miejsce i cene aprilki? to sa kojce, ja rozumiem?

miejsce jest jedno w Teresinie-kojec z suka , jest miejsce u amalamutka za 15 zł za dobe z wyzywieniem , w miejscu które proponuje Penny koszy 17 zl za dużego psa z wyzywieniem tez jest jedno miejsce , jeszcze nie kontaktowalam sie z donka5 bo miala caly czas zajete ale moze tez jest miejsce.

Posted

ojjj czyste zdzierstwo. nie ma opcji. ja za psa 30kg placilam zawsze kolo 350zl, 450zl to przesada, zwlaszcze, ze aprilka 20kg, jest psem srednim.
do donki tez psa nie dam, bo jeden nasz pies jej zwial, a ona nawet ogloszen nie porowieszala.

trzeba szukac dalej. tylko tez bzdura znow ja wiezc na dolny skask i za transport placic 500zl.
jak widze, ze ktos wiezie teraz psa z jednego hotelu do innego i za transport 900zl to mi sie wlos na glowie jezy.