Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Strasznie to wszystko smutne i dołujące :( Kasiu a może jakiś tańszy płatny hotelik ???
Macie już coś na uwadze ? Finansowo jestem na minusie :(

Porozsyłałam watek mam nadzieje na jakikolwiek odzew jesli by sie cos udalo zebrac deklaracje to jestem jak najbardziej za hotelikiem, ja oczywiscie tez dam stala deklaracje, gdyby jednak znalazl sie cudem BDT to Grafit ma napewno zapewniona bude.

Posted

Podczytuję wątek właściwe od początku. To strasznie piękny pies, aż dziwne, że ciągle bez DS...
kkasiiiar on potrzebuje DT już na długo, czy ewentualnie może po jakimś czasie do Ciebie wrócić?

Posted

jak Grafit trawil do mnie do DT zaznaczalam ze moze byc tylko do kwietnia , 7 kwietnia wylatuje z Polski na 2 tyg. nie bede mam mozliwosci zajecie sie psami, moj BDT zawieszam az do wrzesnia bo w okresie wakacyjnym duzo wyjezdzam .

Posted

ale byla jasna od samego poczatku. mi kasiar tez zastrzegala juz na wstepie, ze tylko do kwietnia dt. i ja mam wyjscie awaryjne z Aprilka, w razie nie znalezienia domu.

Posted

kora78 napisał(a):
ale byla jasna od samego poczatku. mi kasiar tez zastrzegala juz na wstepie, ze tylko do kwietnia dt. i ja mam wyjscie awaryjne z Aprilka, w razie nie znalezienia domu.

Do Kasi tutaj nic nie mam ;) Tylko sytuacja patowa, bo nie ma miejsca dla psa.

Posted

Kasiu, chyba Grafit rzeczywiście schudł. Masz możliwość przebadania go? Jesli trzeba, opłacę wizytę. Grafit nie może trafić do schronu. Jesli tylko znajdzie się jakiś DT, obiecuję płacić stałą deklarację.

Posted

Wprawdzie obiecałam sie już nigdzie nie pakować, bo mam niestabilną sytuację psiową, ale mogę ogłosić Grafita, może tym razem się uda?

Finansowo leżę, więc nie pomogę :(
Fajny hotelik ma LILUtosii zuziaM ale to aż dolny śląsk. Północnej Polski w kwestii DT nie znam za dobrze.
Wiem że jest Ania+Milva i Ulver, ale tam ma wiecznie kolejki.

Posted

Lida napisał(a):
Kasiu, chyba Grafit rzeczywiście schudł. Masz możliwość przebadania go? Jesli trzeba, opłacę wizytę. Grafit nie może trafić do schronu. Jesli tylko znajdzie się jakiś DT, obiecuję płacić stałą deklarację.

Ja oczywiscie tez bede placic stala deklaracje jak tylko sie cos znajdzie, tak mozliwosc mam moge z nim podjechac to wetki mojej i zobaczyc co i jak bo tez sie o Niego martwie.

Posted (edited)

_ogonek_ napisał(a):
Wprawdzie obiecałam sie już nigdzie nie pakować, bo mam niestabilną sytuację psiową, ale mogę ogłosić Grafita, może tym razem się uda?

Finansowo leżę, więc nie pomogę :(
Fajny hotelik ma LILUtosii zuziaM ale to aż dolny śląsk. Północnej Polski w kwestii DT nie znam za dobrze.
Wiem że jest Ania+Milva i Ulver, ale tam ma wiecznie kolejki.

Ja zaraz wykupie jakis pakiet Grafitowi ale dziekuje za chec pomocy , moze ktos wie czy jest bazarek ogloszeniowy?
Edit : znalazłam i kupilam Grafitowi 2 pakiety jeden na kujawsko-pomorskie a drugi na Wielkopolskie.

Edited by kkasiiiar
Posted

Zaglądam, ale nie mam niestety pomysłów.
Odnoszę wrażenie, że ostatnio jakoś adopcje siadły. Mam mini sunię której od kilku miesięcy szukam domu (zwrot z adopcji), znajoma też ma tymczasa od 4 m-cy, ogłoszenia są wszędzie, a telefonów zero. :(
Oby Grafitkowi się poszczęściło.

Posted

Podniosę Grafita :shake: on już tak długo czeka na DS...poznałam go jak był u Megii - wtedy powiedziałam do swojego TŻ, że gdyby nie nasi psi panowie to bym go adoptowała. To taki piękny pies, nie mogę pojąć dlaczego tak długo czeka na swój wymarzony dom :placz:

Posted

Jego trzeba zobaczyć, jest duży i tu jest problem największy. Nie on nie może iść do schroniska, już był to była tragedia. Ja ciągle daje ogłoszenia w łódzkim i też bez skutku:(
Nie tracę nadziei.

Posted

Tak dokladnie jego trzeba zobaczyc !! Jutro jade z Grafitem do wetki mojej zobacze ile wazy i co ona ma zapropozycje bo naprawde schudł i to nie jest tylko moje wrazenie, wczoraj odwiedzili Nas moi Rodzice i od razu zwrocili uwage na to ze Garfit schudl. MARCHEWKO Twoje pieniadze na Grafita doratły 500 zł jak zamowie karme zaraz wstanie rozliczenie.

Posted (edited)

Ruszyły odgloszenia:
Pierwszy pakiet mieszany - 25 na kuj.-pom. i 26 na wielkop., a potem za tydzień w odwrotnym zestawieniu.

http://polskieogloszenia.pl/details.php?id=983&key=7dfc4695188ce52d7e19f90f607c894c

Edit: Myslalam zeby kupic Grafitowi karme energetyczna co Wy na to?
http://www.krakvet.pl/brit-premium-sport-15kg-p-3143.html

albo

http://www.krakvet.pl/bewi-sport-croc-15kg-p-6500.html

Edited by kkasiiiar
Posted

No i ja się dołożę do hoteliku. Pisałam o tym wcześniej. Kasiu, a z karmą wyskoenergetyczną to myślę sobie, że może się wstrzymaj do wizyty u wetki. Moze okazac się, ze Grafit będzie musiał jesć jakąś specjalistyczną.

Posted

Lida napisał(a):
No i ja się dołożę do hoteliku. Pisałam o tym wcześniej. Kasiu, a z karmą wyskoenergetyczną to myślę sobie, że może się wstrzymaj do wizyty u wetki. Moze okazac się, ze Grafit będzie musiał jesć jakąś specjalistyczną.

Tak masz racje , jutro wieczorem z nim podjade i dam znac na watku co i jak.