kkasiiiar Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Niestety cisza.. Państwo juz nie oddzwonili .. no ale ja sie nie poddaje .. i teraz plakaty z Grafitem przekazalam do Torunia :) Moze akurat sie uda? Quote
Igiełka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 dawno mnie tutaj nie było ale już jestem i kibicuję Grafitowi dobrego domku :) ludzie dzwońcie super przyjaciel czeka Quote
kkasiiiar Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.252944288122923.63695.100002220610359&type=1 folder Grafita na Pieskim Życiu (ktore niedlugo bedzie fundacja ;)) Quote
kkasiiiar Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Postaram sie w sobote o nowe swieze fotki chyba ze bede wiozla psa odemnie ze schroniska do Poznania to w niedziele napewno jakies zrobie :) Quote
Cleo2008 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Przypomnijcie mi paypal na pw to sie dorzuce Quote
Czorcik Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 duże głaski dla Grafita, ciepło jest to pewnie gania po podwórku :) Quote
kkasiiiar Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Czy Grafit schudl? Tak mi sie wydaje ale moze jestem przewrazliwiona ;) Grafit ma sie dobrze, w powietrzy czuc wiosne i psy sa bardziej ruchliwe ;) i wygrzewaja sie na słońcu cala dnie :) Quote
kkasiiiar Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) Podziwaja trawe jaka ma sasiad:D u mnie po trawie nie ma sladu:D:D Edited March 3, 2012 by kkasiiiar Quote
Czorcik Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Grafit zawsze żylak był, taka jego natura , dobrze wygląda :D Quote
kkasiiiar Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Czorcik']Grafit zawsze żylak był, taka jego natura , dobrze wygląda :D[/QUOTE] To dobrze bo juz sie martwilam ze moze schudl :) Quote
Vilena Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 A mi się wydaje, że jest chudszy, ale na zdjęciach to inaczej wygląda niż w rzeczywistości, więc mogę się mylić ;) Dobrze się chłopak prezentuje, dba o figurkę :D Quote
kora78 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 moze akurat byl na wydechu, jak fotki robili ;) a ile wazyl i kiedy? moze go zwazyc po prostu? a kiedy odrobaczany? Quote
kkasiiiar Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Mi sie wydaje ze jest chudszy niz byl z 2 mies temu np, ale im wiecej mu sie przygladam tym bardziej juz nie wiem , według wpisów w książeczce odrobaczany był w lipcu i ważył wtedy 32,4 kg ja z nim u weta nie bylam , jak uwazacie zwazyc go u weta dla pewnosci? odrobaczyc? porcje dostaje caly czas takie same wczesniej wydawalo mi sie ze przytyl... kupy sa zdrowe .. Quote
kkasiiiar Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Naprawde martwie sie o Grafita.. on schudł postaram sie nagrac film ale dla mnie widocznie schudl... wczesniej jak do mnie trawil byl chudy pozniej ladnie przytyl a teraz znowu schudl..i to jest widoczne nawet na oko, pozatym zachowuje sie normalnie biega skacze bawi sie.. Quote
kkasiiiar Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Nie moge znalesc wpisu na Grafita watku ale juz wczesniej telefonicznie informowałam i przypomnialam o tym Marchewce ze Garfit moze byc u mnie do kwietnia, takie wpisy znalazłam na watku Azy : kkasiiiar napisał(a):Oczywiscie w razie znalezienia przez Aze domku wezme Barta :) ale tylko do kwietnia moge zapewnic u mnie miejsce.Mam nadzieje ze 120 zl odemnie i asia-s dotarlo na konto? kkasiiiar napisał(a):Pisalam pw do Owieczki ze Toyota dala mi cynk o Azie bo znamy sie osobiscie i wie ze koncze budowac kojec dla psa, tylko ze buda jeszcze daleko w tyle..jestem w stanie wziasc Aze do siebie ale maxymalnie do kwietnia... Quote
Vilena Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Tzn, że Grafcio będzie musiał się przeprowadzić? Tylko dokąd? :( Quote
kkasiiiar Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Marchewce przypomniałam o tym telefonicznie na poczatku stycznia mam nadzieje ze ma jakis pomysl, chwilowo nie mam jej na dogo ale dzis sie z nia skontaktuje. Quote
MARCHEWA Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Niestety sytuacja Grafita jest nieciekawa,ponieważ ja nie mam dla niego innego miejsca od kwietnia,a do tego moja obecna sytuacja nie pozwala mi na siedzenie na kompie i dlatego jestem nieobecna także na dogo co utrudnia jakieś mocniejsze poszukiwania i ogłaszanie go. Na hotel nie mamy pieniędzy ani takich deklaracji,wystarczy na max 1,5 miesiąca a potem Grafit będzie musiał wrócić do schroniska. Trzeba zrobić wszystko,aby go dobrze poogłaszać i szukać kolejnego bdt. Kasiu,podaj mi na pw swoje konto,wyślę Ci 200zł,abyś miała na karmę i np.nowe ogłoszenia. Quote
kkasiiiar Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) Wydarzenie Grafita http://www.facebook.com/events/406312512719112/ Gdyby jakims cudem znalazl sie BDT to Garfit ma swoje bude. Edited March 8, 2012 by kkasiiiar Quote
Recommended Posts