Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czy Grafit schudl? Tak mi sie wydaje ale moze jestem przewrazliwiona ;) Grafit ma sie dobrze, w powietrzy czuc wiosne i psy sa bardziej ruchliwe ;) i wygrzewaja sie na słońcu cala dnie :)

Posted

A mi się wydaje, że jest chudszy, ale na zdjęciach to inaczej wygląda niż w rzeczywistości, więc mogę się mylić ;)

Dobrze się chłopak prezentuje, dba o figurkę :D

Posted

Mi sie wydaje ze jest chudszy niz byl z 2 mies temu np, ale im wiecej mu sie przygladam tym bardziej juz nie wiem , według wpisów w książeczce odrobaczany był w lipcu i ważył wtedy 32,4 kg ja z nim u weta nie bylam , jak uwazacie zwazyc go u weta dla pewnosci? odrobaczyc? porcje dostaje caly czas takie same wczesniej wydawalo mi sie ze przytyl... kupy sa zdrowe ..

Posted

Naprawde martwie sie o Grafita.. on schudł postaram sie nagrac film ale dla mnie widocznie schudl... wczesniej jak do mnie trawil byl chudy pozniej ladnie przytyl a teraz znowu schudl..i to jest widoczne nawet na oko, pozatym zachowuje sie normalnie biega skacze bawi sie..

Posted

Nie moge znalesc wpisu na Grafita watku ale juz wczesniej telefonicznie informowałam i przypomnialam o tym Marchewce ze Garfit moze byc u mnie do kwietnia, takie wpisy znalazłam na watku Azy :

kkasiiiar napisał(a):
Oczywiscie w razie znalezienia przez Aze domku wezme Barta :) ale tylko do kwietnia moge zapewnic u mnie miejsce.Mam nadzieje ze 120 zl odemnie i asia-s dotarlo na konto?

kkasiiiar napisał(a):
Pisalam pw do Owieczki ze Toyota dala mi cynk o Azie bo znamy sie osobiscie i wie ze koncze budowac kojec dla psa, tylko ze buda jeszcze daleko w tyle..jestem w stanie wziasc Aze do siebie ale maxymalnie do kwietnia...

Posted

Niestety sytuacja Grafita jest nieciekawa,ponieważ ja nie mam dla niego innego miejsca od kwietnia,a do tego moja obecna sytuacja nie pozwala mi na siedzenie na kompie i dlatego jestem nieobecna także na dogo co utrudnia jakieś mocniejsze poszukiwania i ogłaszanie go.
Na hotel nie mamy pieniędzy ani takich deklaracji,wystarczy na max 1,5 miesiąca a potem Grafit będzie musiał wrócić do schroniska.
Trzeba zrobić wszystko,aby go dobrze poogłaszać i szukać kolejnego bdt.
Kasiu,podaj mi na pw swoje konto,wyślę Ci 200zł,abyś miała na karmę i np.nowe ogłoszenia.