Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokladnie a czlowiek sobie nadzieje robił.. ze moze wkoncu ten jego czlowiek go wypatrzyl..nawet mi przez mysl nie przeszlo ze moze tak sie skonczy w taki sposob bo Pani sie wydawala naprawde nim zainteresowana.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

On tak bardzo chce byc z czlowiekiem uwielbia spacery i jazde samochodem ..wczoraj wskoczyl do samochodu , zostawilam otwarte drzwi bo wyciągałam zakupy i nie chciał wysciasc tak bardzo chce tego zainteresowana od czlowieka, starsznie go polubilam i bardzo bym chciala zeby mial juz swoje miejsce.

Posted

Ja miałam jeden telefon, bo tez daję u siebie ogłoszenia - niestety na wieś do gospodarstwa. Od razu wyobraziłam sobie Grafita przy budzie, a pamiętam jak Marchewa walczyła, żeby Saby do gospodarstwa nie dać.

Posted (edited)

agrazka napisał(a):
Tak zimno się zrobiło, Kasia jak Grafit to znosi ?

Grafit dostaje o 20 ciepłe swoje jedzienie a o 22 dostaja kasze jaglana polana ciepłym rosołem, wiec staram sie je na noc mocno rozgrzac i nakarmic.
Ma tez ubranko chociasz ono naprawde juz jest na wykonczeniu.
W trakcje dnia duzo czasu spedza na dworzu, zachowuje sie normalnie biega szczeka wiec wydaje mi sie ze daje sobie rade :)

Edit : ma byc podobno jeszcze zimniej :(:(:( mysle ze juz w ekstremalny mróz wezme Grafita do domu.

Edited by kkasiiiar
Posted

Grafit był w zeszłym roku w schronisku w najgorsze mrozy,byłam z nim na spacerze w -15 w dzień,jakoś przetrwał to i teraz da sobie chłopak radę;),może na noc przydałoby się go zabierać do cieplutkiego domku,bo ma być jeszcze zimniej.................brrrrrrrrrr

Posted

Strasznie sie obawiałam pomysłu mojego Meza bo Grafit rozwala wszytsko w zasiegu wzroku no ale spróbowalismy..dostał bo budy, butle po wodze destylowanej wydaja sie bardziej solidne (chociaż przy Graficie nic nie jest na tyle solidne zeby nie poległo;)) z ciepla woda nie na tyle ciepła zeby mogla go poparzyc w razie gdyby stwierdzil ze to fajna zabawka ;) owinełam butle w stere reczniki i przykryłam słoma, od 18 do 23 co jakis czas zagladałam czy ich nie rozwalil ale madry jest Grafcio i wiedzial ze to daje ciepełko ;) na noc butle zabralam zeby miec pewnosc ze sie nie zmoczy woda pozatym byly juz chłodne, mysle ze nie odwazylabym sie zrobic czegos takiego w nocy bo woda w budzie i mokra sloma w mroz to wyrok..:( U mnie dzis bylo -12 stopni. Grafit chwilke przed 7,30 lezy i czeka juz wie ze zaraz bedzie zarełko ;) Pozatym April i Grafit spia w jednej budzie :)

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Kasiu,czyli Grafit nie nadaje się do domku,tak?jednak niszczy?

Wydaje mi sie ze on do domu sie nadaje ale musi wiedziec czego mu nie wolno a jest bardzo madry wiec szybko lapie, narazie jednak chec zabawy z nim wygrywa.
Jesli bedzie -15 to Grafita wezme do domu na noc , i moj Maz bedzie spal z nimi na dole bo wolalabym nie zastac kanapy w strzępach ;)
Grafit sie poprostu szybko nudzi ale jak ktos zapewni mu zajecie np jakis gryzak jest szansa ze nic nie zniszczy ;)
Grafit jak najbardziej do domu!! On kocha ludzi calym sercem i bardzo chce byc jak najblizej czlowieka :)

Posted

Dostałam sms-a od Kasi,ze ma awarie internetu,prosiła,żeby napisać,że psiaki spędziły 1 noc w domu,nic nie zbroiły ani się nie załatwiły;)
Grafit i April to mądre psiaki;)

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dostałam sms-a od Kasi,ze ma awarie internetu,prosiła,żeby napisać,że psiaki spędziły 1 noc w domu,nic nie zbroiły ani się nie załatwiły;)
Grafit i April to mądre psiaki;)

hahahah no własnie miała to napisać :D Bo mi też wysłala tego smsa :) A gdzie jest wątek April ??

Posted

:D:D bo ja wysłam do Was , Marchewka miala wylaczony tel i mowie napisze jeszcze do Owieczki ;) - w razie co ;)
Dziekuje za przekazanie info :)
Juz sie polaczylam ze swiatem :D

Grafit bardzo grzeczny!!! cala noc nic nie tknięte fakt pokój -graciarnia:D ale sie chlopak spisał ładnie :) Jeszcze po 20 wypościłam je żeby się załatwiły i do 6 rano ladnie wytrzymały. Cisza byla taka jak by psów nie bylo, wiec balam sie co zastane ;) Grafit dogaduje sie super z April i widac ze czuja sie ze soba dobrze :) Oczywiscie teraz juz nocki w domu :)