Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oddzwonilam na nr podbany prze Rubi18, Pani jest zainteresowana Grafitem i chcialaby pojsc z Nim na spacer i ze swoja suczka cos w typie spaniela, z racji tego ze Ona do mnie nie moze dojechac a mieszka w Bydgoszczy poprosilam martik b i Lala1307 zeby przyjechaly z Bydgoszczy do mnie i zabraly Grafita na spacer ja niestety w tygodniu nie mam jak pojechac bo nie mam za bardzo z kim Coreczki zostawic, jesli martik b i Lala1307 nie dograja sie czasowo to ja pojade z Grafitem dopiero w niedziele, w sobote mam ślub w rodzinie. Bardzo dziekuje Dziewczyna ze moge zawsze sliczyc na pomoc z ich strony !:loveu::loveu::loveu:
koszty paliwa pewnie bedzie trzeba zwrocic ale to dam znac jak juz sie dogadamy ze wszystkim.

Posted (edited)

Ja tez sie dorzuce, ciotka jestem czy matka chrzestna, jak tam zwau ;)
A tak na powaznie - jakie szanse?
ps. to ja poczekam z moja deklaracja do wyjasnienia sprawy, ok?

Edited by Cleo2008
Posted

Cleo2008 napisał(a):
Ja tez sie dorzuce, ciotka jestem czy matka chrzestna, jak tam zwau ;)
A tak na powaznie - jakie szanse?
ps. to ja poczekam z moja deklaracja do wyjasnienia sprawy, ok?

Pani sie wydaje powaznie zainteresowana no ale widomo jak to bywa..wiec ja narazie sie nie nastawiam.

Posted (edited)

kkasiiiar napisał(a):
Pani sie wydaje powaznie zainteresowana no ale widomo jak to bywa..wiec ja narazie sie nie nastawiam.

OK, nie ma sprawy, wiem jak to jest
co by nie bylo podrzuce grosik niedlugo

Edited by Cleo2008
Posted

Tak Grafit oczaruje kazdego i wierze w to ze sie ladnie spisze na tym spacerze on zasluguje na wszytsko co najlepsze tak strasznie lgnie do czlowieka bo przeciesz to psiak nakolankowy ;)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Tak Grafit oczaruje kazdego i wierze w to ze sie ladnie spisze na tym spacerze on zasluguje na wszytsko co najlepsze tak strasznie lgnie do czlowieka bo przeciesz to psiak nakolankowy ;)

oooo tak dokladnie nakolankowy , maluszek kochany :)

Posted

martik b próbuje sie do Pani dodzwonić cały wczorajszy dzień, dziś ja dzwoniłam na razie bez skutecznie..czyżby znowu się Grafitowi nie powiodło?:(
w razie co Dziewczyny mogą jechać jutro.

Posted

[quote name='kkasiiiar']martik b próbuje sie do Pani dodzwonić cały wczorajszy dzień, dziś ja dzwoniłam na razie bez skutecznie..czyżby znowu się Grafitowi nie powiodło?:(
O rany..........

Posted

Nie udalo mi sie wczoraj dodzwonić do Pani , martik b również , wiec to chyba oczywiste ze Pani zrezygnowała...
Strasznie zaluje bo tak liczyłam ze się los uśmiechnie do Grafita :(
Dziękuje dziewczyna za chęć pomocy!