Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Tak,Saba i Grafit to bardzo mądre i wrażliwe psiaki.Saba jest spokojniejsza,bo przeżyła horror jeszcze jako szczeniak i to na pewno odbiło się na niej,szybciej dorosła.Ona nie miała tyle szczęścia i jej nikt jako szczylka nie przygarnął,konała w upał w rowie,bo we wsi gdzie ją wyrzucono przeganiano ją i kopano.Ta para psiaków wiele przeszła.

Kasiu,zamówiłam karmę dla Grafita,taką o jakiej mi pisałaś na pw,mam nadzieję,że mu posmakuje i będzie wcinał:
http://www.swiatkarm.pl/p,hills-hills-sp-canine-adult-lamb--rice-12kg--3kg-gratis,1527,34.html

Edited by MARCHEWA
Posted

[quote name='MARCHEWA']Tak,Saba i Grafit to bardzo mądre i wrażliwe psiaki.Saba jest spokojniejsza,bo przeżyła horror jeszcze jako szczeniak i to na pewno odbiło się na niej,szybciej dorosła.Ona nie miała tyle szczęścia i jej nikt jako szczylka nie przygarnął,konała w upał w rowie,bo we wsi gdzie ją wyrzucono przeganiano ją i kopano.Ta para psiaków wiele przeszła.

Kasiu,zamówiłam karmę dla Grafita,taką o jakiej mi pisałaś na pw,mam nadzieję,że mu posmakuje i będzie wcinał:
http://www.swiatkarm.pl/p,hills-hills-sp-canine-adult-lamb--rice-12kg--3kg-gratis,1527,34.html

O super !! Dam znac jak zarełko dotrze.
Grafit w sobote bedzie mial nowa koleżankę : http://www.dogomania.pl/threads/205272-Chudzinka-Aprilka-WROCILA-DO-SCHRONU
wkoncu nie bedzie sam i bedzie mial z kim broic :D

Posted

[quote name='MARCHEWA']Ja poproszę taki plakacik na maila:marchewy@o2.pl[/QUOTE]
Juz wysylam ..tylko daj znac czy dotarł bo mam jakies problemy z poczta :(

Grafit jak zawsze z otwartymi lapkami przyjął nowa koleżankę..teraz ma sie z kim bawic bo Aprilka taka wesola i skora do zabawy, ale przy nim wydaje sie taka mala...albo to ja sie do Grafta przyzwyczailam , dzis pojda razem na 1 wspolny spacer :)

aaa aa niebieskiej pileczki juz nie ma ;)

Posted

Grafit filmowany z ukrycia ;) zabawa z April.. u mnie nadal caly czas jednynie -1 lub -2 wiec jak widac Grafit w golfie ktory powoli znika ;) Ubranko od SOS Dalmatynczymi jest w polowie bez waty..za kazdym razem jest w coraz gorszym stanie wiec zostawiam je na wiekszy mrozy..mam nadzieje ze przetrwa zime ;)
[video=youtube;Esx6wc5WIoM]http://www.youtube.com/watch?v=Esx6wc5WIoM&feature=youtu.be[/video]

Posted

Faktycznie,Aprilka przy Graficie jakaś mała i drobna się wydaje.Na jej wątku myślałam,że gabarytowo jest podobna;)

Plakacik doszedł,porozsyłam do znajomych z Olsztyna i kilka powiesze u nas.

Kasiu,a jak z jedzeniem?karma smakuje Grafitowi?

Posted

Na razie jeszcze mieszam mu z resztka Brity ale zajada sie az mu sie uszy trzesa ;) W sobote zrobie Grafitowi nowa sesje :) Ja tez porozwieszalam u siebie w sklepach zoologicznych, moj Maz juz obsmarowal caly Grudziądz plakatami ;) wiec trzymam kciuki, tak tylko napomkne bo wiadomo jak to bywa z tymi opowiadaniami ludzi ale rozmawialam wczoraj z moja sasiadka i mowila ze jej brat zostal wdowcem i zastanawia sie czy do towarzystwa nie wziasc sobie psa i tak wspadla na pomysl ze podsunie mu pomysł na Grafita bo on tez mieszka w domu wiec teren do biegania by byl. Zobaczymy...

Posted

Smutne to, że koleżanki Grafita wciąż się zmieniają, a on czeka, czeka i domu nie widać...

Chłopak wygląda o wiele lepiej u Ciebie Kasiu niż na zdjęciach z poprzedniego DT!

Posted

Vilena napisał(a):
Smutne to, że koleżanki Grafita wciąż się zmieniają, a on czeka, czeka i domu nie widać...

Chłopak wygląda o wiele lepiej u Ciebie Kasiu niż na zdjęciach z poprzedniego DT!

To prawda.

Rubi18 napisał(a):
odnowiłam Grafitowi ogłoszenie na Morusku jest promowane:)a "maluch" jest naprawde piekny:)

Rubi,ja bym chciała zobaczyć tego ,,malucha,,z twoją Pumą;)to byłby kontrast;)

Posted

Vilena napisał(a):

Ja tam nie moge zroumiec dlaczego on ciagle bez domu..ale gdyby kazdy przegladajacy ogloszenia mogl go poznac osobiscie to napewno juz dawno mial by dom.

agrazka napisał(a):
Jak cwaniula z niego, widać, że zerka na okno :)

No no on zawsze wyczuje kiedy w oknie stoje i wtedy udaje ze taki grzeczny jest ;)