MARCHEWA Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 (edited) Tak,Saba i Grafit to bardzo mądre i wrażliwe psiaki.Saba jest spokojniejsza,bo przeżyła horror jeszcze jako szczeniak i to na pewno odbiło się na niej,szybciej dorosła.Ona nie miała tyle szczęścia i jej nikt jako szczylka nie przygarnął,konała w upał w rowie,bo we wsi gdzie ją wyrzucono przeganiano ją i kopano.Ta para psiaków wiele przeszła. Kasiu,zamówiłam karmę dla Grafita,taką o jakiej mi pisałaś na pw,mam nadzieję,że mu posmakuje i będzie wcinał: http://www.swiatkarm.pl/p,hills-hills-sp-canine-adult-lamb--rice-12kg--3kg-gratis,1527,34.html Edited January 12, 2012 by MARCHEWA Quote
kkasiiiar Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='MARCHEWA']Tak,Saba i Grafit to bardzo mądre i wrażliwe psiaki.Saba jest spokojniejsza,bo przeżyła horror jeszcze jako szczeniak i to na pewno odbiło się na niej,szybciej dorosła.Ona nie miała tyle szczęścia i jej nikt jako szczylka nie przygarnął,konała w upał w rowie,bo we wsi gdzie ją wyrzucono przeganiano ją i kopano.Ta para psiaków wiele przeszła. Kasiu,zamówiłam karmę dla Grafita,taką o jakiej mi pisałaś na pw,mam nadzieję,że mu posmakuje i będzie wcinał: http://www.swiatkarm.pl/p,hills-hills-sp-canine-adult-lamb--rice-12kg--3kg-gratis,1527,34.html O super !! Dam znac jak zarełko dotrze. Grafit w sobote bedzie mial nowa koleżankę : http://www.dogomania.pl/threads/205272-Chudzinka-Aprilka-WROCILA-DO-SCHRONU wkoncu nie bedzie sam i bedzie mial z kim broic :D Quote
agrazka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Czorcik']super, koleżanki sa fajne :)[/QUOTE] - pewnie Grafit się ucieszy :) Quote
kkasiiiar Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Karma dotarła ..dziekujemy razem z Grafitem !:loveu::loveu::loveu: Przepraszam za offa ale PILNIE szukam DT dla szczeniaka znalezionego w śmietniku ! http://www.dogomania.pl/threads/2210...iku-pilnie-DT-!!!! Quote
kora78 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 zapisuje sie u Grafita, bo jedzie od nas kolezanka dla niego, tez taka preguska, ale mniejsza. oby sie polubili :) Quote
kkasiiiar Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Mam plakat: Jak by ktos chcial druknac( mam tez wersje czarno- biala) moge przeslac na poczte. Ja dzis wydrukuje i Maz w tygodniu porozwiesza. Quote
romenka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Przepraszam za offa ale może ktoś będzie miał pomysł co z tą sunią inaczej jeśli dotrwa do jutra będziemy musieli ją uśpić jeśli zbraknie pomysłów :-( Na moje oko ona powoli umiera ;( nie chcę by się męczyła a widać że tak jest :-( http://www.dogomania.pl/threads/2056...1#post18389270 Quote
MARCHEWA Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Ja poproszę taki plakacik na maila:marchewy@o2.pl Quote
kkasiiiar Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='MARCHEWA']Ja poproszę taki plakacik na maila:marchewy@o2.pl[/QUOTE] Juz wysylam ..tylko daj znac czy dotarł bo mam jakies problemy z poczta :( Grafit jak zawsze z otwartymi lapkami przyjął nowa koleżankę..teraz ma sie z kim bawic bo Aprilka taka wesola i skora do zabawy, ale przy nim wydaje sie taka mala...albo to ja sie do Grafta przyzwyczailam , dzis pojda razem na 1 wspolny spacer :) aaa aa niebieskiej pileczki juz nie ma ;) Quote
kkasiiiar Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Grafit filmowany z ukrycia ;) zabawa z April.. u mnie nadal caly czas jednynie -1 lub -2 wiec jak widac Grafit w golfie ktory powoli znika ;) Ubranko od SOS Dalmatynczymi jest w polowie bez waty..za kazdym razem jest w coraz gorszym stanie wiec zostawiam je na wiekszy mrozy..mam nadzieje ze przetrwa zime ;) [video=youtube;Esx6wc5WIoM]http://www.youtube.com/watch?v=Esx6wc5WIoM&feature=youtu.be[/video] Quote
MARCHEWA Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Faktycznie,Aprilka przy Graficie jakaś mała i drobna się wydaje.Na jej wątku myślałam,że gabarytowo jest podobna;) Plakacik doszedł,porozsyłam do znajomych z Olsztyna i kilka powiesze u nas. Kasiu,a jak z jedzeniem?karma smakuje Grafitowi? Quote
kkasiiiar Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Na razie jeszcze mieszam mu z resztka Brity ale zajada sie az mu sie uszy trzesa ;) W sobote zrobie Grafitowi nowa sesje :) Ja tez porozwieszalam u siebie w sklepach zoologicznych, moj Maz juz obsmarowal caly Grudziądz plakatami ;) wiec trzymam kciuki, tak tylko napomkne bo wiadomo jak to bywa z tymi opowiadaniami ludzi ale rozmawialam wczoraj z moja sasiadka i mowila ze jej brat zostal wdowcem i zastanawia sie czy do towarzystwa nie wziasc sobie psa i tak wspadla na pomysl ze podsunie mu pomysł na Grafita bo on tez mieszka w domu wiec teren do biegania by byl. Zobaczymy... Quote
Vilena Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Smutne to, że koleżanki Grafita wciąż się zmieniają, a on czeka, czeka i domu nie widać... Chłopak wygląda o wiele lepiej u Ciebie Kasiu niż na zdjęciach z poprzedniego DT! Quote
Rubi18 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 odnowiłam Grafitowi ogłoszenie na Morusku jest promowane:)a "maluch" jest naprawde piekny:) Quote
kkasiiiar Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Rubi18 napisał(a):odnowiłam Grafitowi ogłoszenie na Morusku jest promowane:)a "maluch" jest naprawde piekny:) Dziekujemy:loveu: Quote
MARCHEWA Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Vilena napisał(a):Smutne to, że koleżanki Grafita wciąż się zmieniają, a on czeka, czeka i domu nie widać... Chłopak wygląda o wiele lepiej u Ciebie Kasiu niż na zdjęciach z poprzedniego DT! To prawda. Rubi18 napisał(a):odnowiłam Grafitowi ogłoszenie na Morusku jest promowane:)a "maluch" jest naprawde piekny:) Rubi,ja bym chciała zobaczyć tego ,,malucha,,z twoją Pumą;)to byłby kontrast;) Quote
agrazka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Jak cwaniula z niego, widać, że zerka na okno :) Quote
kkasiiiar Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Vilena napisał(a):Smutne to, że koleżanki Grafita wciąż się zmieniają, a on czeka, czeka i domu nie widać... Chłopak wygląda o wiele lepiej u Ciebie Kasiu niż na zdjęciach z poprzedniego DT! Ja tam nie moge zroumiec dlaczego on ciagle bez domu..ale gdyby kazdy przegladajacy ogloszenia mogl go poznac osobiscie to napewno juz dawno mial by dom. agrazka napisał(a):Jak cwaniula z niego, widać, że zerka na okno :) No no on zawsze wyczuje kiedy w oknie stoje i wtedy udaje ze taki grzeczny jest ;) Quote
Czorcik Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 zdjęcia nie oddają tego ile Grafit ma uroku w sobie , jego trzeba zobaczyc , przytualić , dotknac :) Quote
Rubi18 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Pumcia nie jest taka mała wazy cale 7,5kg :lol: choc przy Graficie napewno wydała by sie jak malutki okruszek :lol: Quote
Recommended Posts