Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moze jakies nowe fotki? Moge porobic jakies w piatek albo w sobote albo filmy .. ja dzis umiescilam ogloszenie w anonsach ukarze sie we wtorek i przyszly czwartek ze zdjeciem ..ostatnio troche telefonow bylo..ale efekt marny..moge zrobic znowu wydarzenie na fb ?

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[video=youtube;LEOMGFW3vJI]http://www.youtube.com/watch?v=LEOMGFW3vJI&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;kM7h9czzxz8]http://www.youtube.com/watch?v=kM7h9czzxz8&feature=youtu.be[/video]

Posted

martik b napisał(a):
ja powiesze ogłoszenie w swojej lecznicy, zawsze będzie jedno więcej...
Uroczy z niego Chłopak :)

Dziekuje Martuś.. ja dzis sie zabieram za plakaty i moj TZ bedzie rozwieszal :) Wiec do wysylki dla Ciebie moge dolaczyc tez plakat i bys powiesila co? :)

Posted

toyota napisał(a):
Świetne zdjęcia i filmiki. Całe towarzystwo super zgrane.

Nie było Wam ciasno w aucie :evil_lol: ?

Z Grafitem jest zawsze ciasno ;) ale on grzeczny chlopak wiec to poprawia sytuacje ;) w przyszlosci musze miec wieszksy samochod ;)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Z Grafitem jest zawsze ciasno ;) ale on grzeczny chlopak wiec to poprawia sytuacje ;) w przyszlosci musze miec wieszksy samochod ;)

hahhahaha ale się usmialam z tego " z Grafitem jest zawsze ciasno " to fakt .
Spacer super :)

Posted

Nawet nie wiecie jak mnie dzis Grafit zaskoczyl..swoja madroscia!!! On zawsze jak wychodzilam np na spacer z Coreczka to szczekal ale tak bardziej piskliwie...dzis mowie do niego " Grafit nie szczekaj " spojrzal sie i poszedl sobie a tak zawsze stal przy ogrodzeniu i mnie sledzil wzrokiem jak znikalam z pola widzenia to zaczynal szczekac a dzis cisza:crazyeye: Czy Grafita siostra tez taka madra?
Ogolnie on naprawde jest inteligetny!!

Posted

Siostra bardzo mądra, tylko chyba ciut bardziej spokojna od Grafita, patyczki oddaje młodszej :) Wszystko umie, słucha nas bardzo - nauczyła się tego, bo na początku to taka wystraszona była, nawet do domu nie wchodziła.
Pozdrawiamy brata i życzymy dobrego domku :)