Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

W tle słychać zbulwersowana Mocce ;) ze nie moze wejsc tam gdzie ja :D Narazie jeszcze ograniczam ich kontakt ze wzgladu na to ze Grafit okazuje milosc calym soba a to sie moze zle skonczyc;)
On jak sie tuli do mnie a ja do niego przyklękam to mnie przewraca:D ale jest kochany!! i mam nadzieje ze nowy rok przyniesie dom dla Grafita :)

Posted

Rubi18 napisał(a):
dostałam na maila pytanie o Grafita,Pani chce wiecej info o nim wiec przesłałam tego maila i adres tej Pani do Marchewy:)

Oooo to fajnie :)

Posted

Rowniez dostalam na pw od Rubi18 i wyslalam maila do Pani ze zdjeciami Grafita i opisalam go , tak naprawde nie ma w nim wad ;) Jest to pies mega inteligetny i nadaje sie idealnie do szkolenia juz nawet probowalam namowic znajomego policjanta zeby go przyjeli do jednostki ;):D Grafit robi na kazdym odwiedzajacym wrazenie byc moze na zdjeciach inaczej sie prezentuje ale kazdy kto go widzial to go wspomina...uwielbia kontakt z czlowiekiem nawet jak pojawia sie nowy pies on go totalnie olewa skupia sie na czlowieku i nic sie wtedy nie liczy, no kij to milosc jego zycia normalnie kocha to bieganie za kijem i moglby w nieskonczonosc:)

Tak tylko wspomnę po cichu ze ubranko z jednej strony pozbawione waty:D normalnie to jest kochany pies:D na szczescie ono jest solidniejsze niz te rozowe i tak latwo nie poleglo..teraz ubiore mu jak sie zrobi zimniej bo sie nie doczeka chlodniejszych dni..;)

Pozatym nie wiem na co sie nastawiac w sylwestra bo u mnie naprawde nikt nie strzela z petard zeby zobaczyc reakcje Grafita..wiem ze Grafit sie na mnie obrazi ale musze zamknac go przed połnoca w kojcu dla jego bezpieczenstwa.

Posted

mam nadzieję że los się uśmiechnie do niego :)
gdzieś tam na watku Fiera kiedyś napisała że on potrafi skubnąć kogoś jak wchodził do niej na podwórko.
Dla mnie to totalna bzdura , bo on jest strasznie łasy na człowieka , to mały piesek , taki przytul na kolanka , tylko los Go uwięził w ciele źrebaka :)

Posted

Czorcik napisał(a):
mam nadzieję że los się uśmiechnie do niego :)
gdzieś tam na watku Fiera kiedyś napisała że on potrafi skubnąć kogoś jak wchodził do niej na podwórko.
Dla mnie to totalna bzdura , bo on jest strasznie łasy na człowieka , to mały piesek , taki przytul na kolanka , tylko los Go uwięził w ciele źrebaka :)

:D:D:D:D:D:D ostatnie zdanie mnie powalilo :D u mnie zjawiaja sie rozne osoby z nowym tymczasem, np odwiedzajace Carmen znajomi. rodzina nigdy Grafit nie probowal skubnac nikogo ..zawsze tylko przynosi kija i namawia do zabawy :D jak tylko sie do niego przykucnie powala sie na plecy i czeka na mizianko..gladzie glowe na kolana. wlazi caly na mnie:D bardzo pragnie kontaktu z czlowiekiem wiec racje masz w 100 % :)

Posted

A uwierzycie,że w schronisku miał łatkę agresora i wszyscy pracownicy się go bali,a jak go zabierałam na spacer to prawie mdleli i pytali czy wiem co robię:crazyeye:A mnie od początku od ujął za serce a te oczka jak dwa groszki mnie rozbrajały:evil_lol:

Posted

to przed chwila ten agresor przywital sie z chita ktora widzial 1 raz w swoim zyciu..rozdawal buzaki aaa no i ostatnio moja lokatorka musiala przejsc przez ogrodzenie a zaznaczam ze Grafit tylko ja za ogrodzenia widzial i przeżyła nawet ;) :D :) Bardzo dziekujemy z Grafitem za woreczek karmy chita :):loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kkasiiiar']Tak tylko wspomnę po cichu ze ubranko z jednej strony pozbawione waty:D normalnie to jest kochany pies:D na szczescie ono jest solidniejsze niz te rozowe i tak latwo nie poleglo..teraz ubiore mu jak sie zrobi zimniej bo sie nie doczeka chlodniejszych dni..;)
Powiedz Grafciowi, żeby szanował ubrania bo na nie nie narobimy :lol:

Posted

Grafit o 20 dostal zarełko i zamknelam go w kojcu... 20 min okazywal swoje niezadowolenie tym ze musi tam siedziec..szczekal ale pozniej zajol sie wedzonym uchem i zaszył sie w budzie.
Chwilke po 24 Maz zszedł do niego i Grafit siedzial w 2 budzie tej przy murze chociasz nigdy tam nie wchodzil bardzo sie bal wiec wzielismy go do domu.. siedzial w domu do 3 a pozniej jak juz nastala totalna cisza poszedl grzecznie spac do budy:) W domu byl w ciaglym ruchu od drzwi do drzwi..troche bawil sie z Mocca ale widac bylo ze jest zestresowany. Na szczescie juz to za Nami :)

Posted

Czy jest jakies nowe wydarzenie Grafita na FB, bo ostatnio nikt tego nie aktualizowal, wstawilam tam troche fajnych wiadomosci z tej Waszej rozmowy tutaj. Czy ten filmik jest na youtube i moglabym go tam wstawic na wydarzenie tez?
No i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Posted

Vilena napisał(a):
Jak tam Grafitowe ubranko się sprawuje? ;)

Jak narazie zyje ale z kazdym dniem coraz mniej w nim waty..;) I tak narazie ogromnie sie ciesze ze nie jest az tak zimno i nie mam az tak wielkich wyrzutow.