MARCHEWA Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Ale filmik mnie rozbawił;) Grafit taki elegancki i zadowolony;) Mikołaj szczodry do niego przyszedł w tym roku. Quote
kkasiiiar Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 W tle słychać zbulwersowana Mocce ;) ze nie moze wejsc tam gdzie ja :D Narazie jeszcze ograniczam ich kontakt ze wzgladu na to ze Grafit okazuje milosc calym soba a to sie moze zle skonczyc;) On jak sie tuli do mnie a ja do niego przyklękam to mnie przewraca:D ale jest kochany!! i mam nadzieje ze nowy rok przyniesie dom dla Grafita :) Quote
Rubi18 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 dostałam na maila pytanie o Grafita,Pani chce wiecej info o nim wiec przesłałam tego maila i adres tej Pani do Marchewy:) Quote
Vilena Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Rubi18 napisał(a):dostałam na maila pytanie o Grafita,Pani chce wiecej info o nim wiec przesłałam tego maila i adres tej Pani do Marchewy:) Oooo to fajnie :) Quote
kkasiiiar Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Rowniez dostalam na pw od Rubi18 i wyslalam maila do Pani ze zdjeciami Grafita i opisalam go , tak naprawde nie ma w nim wad ;) Jest to pies mega inteligetny i nadaje sie idealnie do szkolenia juz nawet probowalam namowic znajomego policjanta zeby go przyjeli do jednostki ;):D Grafit robi na kazdym odwiedzajacym wrazenie byc moze na zdjeciach inaczej sie prezentuje ale kazdy kto go widzial to go wspomina...uwielbia kontakt z czlowiekiem nawet jak pojawia sie nowy pies on go totalnie olewa skupia sie na czlowieku i nic sie wtedy nie liczy, no kij to milosc jego zycia normalnie kocha to bieganie za kijem i moglby w nieskonczonosc:) Tak tylko wspomnę po cichu ze ubranko z jednej strony pozbawione waty:D normalnie to jest kochany pies:D na szczescie ono jest solidniejsze niz te rozowe i tak latwo nie poleglo..teraz ubiore mu jak sie zrobi zimniej bo sie nie doczeka chlodniejszych dni..;) Pozatym nie wiem na co sie nastawiac w sylwestra bo u mnie naprawde nikt nie strzela z petard zeby zobaczyc reakcje Grafita..wiem ze Grafit sie na mnie obrazi ale musze zamknac go przed połnoca w kojcu dla jego bezpieczenstwa. Quote
Czorcik Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 mam nadzieję że los się uśmiechnie do niego :) gdzieś tam na watku Fiera kiedyś napisała że on potrafi skubnąć kogoś jak wchodził do niej na podwórko. Dla mnie to totalna bzdura , bo on jest strasznie łasy na człowieka , to mały piesek , taki przytul na kolanka , tylko los Go uwięził w ciele źrebaka :) Quote
kkasiiiar Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Czorcik napisał(a):mam nadzieję że los się uśmiechnie do niego :) gdzieś tam na watku Fiera kiedyś napisała że on potrafi skubnąć kogoś jak wchodził do niej na podwórko. Dla mnie to totalna bzdura , bo on jest strasznie łasy na człowieka , to mały piesek , taki przytul na kolanka , tylko los Go uwięził w ciele źrebaka :) :D:D:D:D:D:D ostatnie zdanie mnie powalilo :D u mnie zjawiaja sie rozne osoby z nowym tymczasem, np odwiedzajace Carmen znajomi. rodzina nigdy Grafit nie probowal skubnac nikogo ..zawsze tylko przynosi kija i namawia do zabawy :D jak tylko sie do niego przykucnie powala sie na plecy i czeka na mizianko..gladzie glowe na kolana. wlazi caly na mnie:D bardzo pragnie kontaktu z czlowiekiem wiec racje masz w 100 % :) Quote
Czorcik Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 no dokładnie , bo on taki jest , aby kij był i człowiek :) Quote
MARCHEWA Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 A uwierzycie,że w schronisku miał łatkę agresora i wszyscy pracownicy się go bali,a jak go zabierałam na spacer to prawie mdleli i pytali czy wiem co robię:crazyeye:A mnie od początku od ujął za serce a te oczka jak dwa groszki mnie rozbrajały:evil_lol: Quote
kkasiiiar Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 to przed chwila ten agresor przywital sie z chita ktora widzial 1 raz w swoim zyciu..rozdawal buzaki aaa no i ostatnio moja lokatorka musiala przejsc przez ogrodzenie a zaznaczam ze Grafit tylko ja za ogrodzenia widzial i przeżyła nawet ;) :D :) Bardzo dziekujemy z Grafitem za woreczek karmy chita :):loveu::loveu::loveu: Quote
Vilena Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='kkasiiiar']Tak tylko wspomnę po cichu ze ubranko z jednej strony pozbawione waty:D normalnie to jest kochany pies:D na szczescie ono jest solidniejsze niz te rozowe i tak latwo nie poleglo..teraz ubiore mu jak sie zrobi zimniej bo sie nie doczeka chlodniejszych dni..;) Powiedz Grafciowi, żeby szanował ubrania bo na nie nie narobimy :lol: Quote
agrazka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Czorcik napisał(a):no dokładnie , bo on taki jest , aby kij był i człowiek :) Kij i człowiek - to mi się źle kojarzy :( Quote
Czorcik Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 agrazka napisał(a):Kij i człowiek - to mi się źle kojarzy :( a Grafitowi na szczęście dobrze , uwielbia patole :) Quote
agrazka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 to bardzo dobrze, że jemu dobrze się kojarzy :) znaczy się nie ma złych wspomnień Quote
MARCHEWA Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Ciekawe jak Grafit zachowa się podczas huku petard.Mój Lucek już siedzi w pralni prawie za pralką ato dopiero początek wystrzałów. Quote
kkasiiiar Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Grafit o 20 dostal zarełko i zamknelam go w kojcu... 20 min okazywal swoje niezadowolenie tym ze musi tam siedziec..szczekal ale pozniej zajol sie wedzonym uchem i zaszył sie w budzie. Chwilke po 24 Maz zszedł do niego i Grafit siedzial w 2 budzie tej przy murze chociasz nigdy tam nie wchodzil bardzo sie bal wiec wzielismy go do domu.. siedzial w domu do 3 a pozniej jak juz nastala totalna cisza poszedl grzecznie spac do budy:) W domu byl w ciaglym ruchu od drzwi do drzwi..troche bawil sie z Mocca ale widac bylo ze jest zestresowany. Na szczescie juz to za Nami :) Quote
Cleo2008 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Czy jest jakies nowe wydarzenie Grafita na FB, bo ostatnio nikt tego nie aktualizowal, wstawilam tam troche fajnych wiadomosci z tej Waszej rozmowy tutaj. Czy ten filmik jest na youtube i moglabym go tam wstawic na wydarzenie tez? No i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Quote
Martika&Aischa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Ciocia Berkano pilnie potrzebuje porady ....pomocy ....zajrzyjcie .... http://www.dogomania.pl/threads/220309-Znaleziono-kota-w-Bytomiu-szukamy-dla-niego-noclegu! Quote
kkasiiiar Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='Cleo2008']Czy jest jakies nowe wydarzenie Grafita na FB, bo ostatnio nikt tego nie aktualizowal, wstawilam tam troche fajnych wiadomosci z tej Waszej rozmowy tutaj. Czy ten filmik jest na youtube i moglabym go tam wstawic na wydarzenie tez? No i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Nowego wydarzenia nie ma, tak filimi sa na youtube :) http://www.youtube.com/user/kkasiiiar?feature=mhee Quote
wojtuś Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 W Nowym Roku pozdrawiam Kochani:) a Grafitowi wspaniałego domku ;) Quote
Vilena Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Jak tam Grafitowe ubranko się sprawuje? ;) Quote
kkasiiiar Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Vilena napisał(a):Jak tam Grafitowe ubranko się sprawuje? ;) Jak narazie zyje ale z kazdym dniem coraz mniej w nim waty..;) I tak narazie ogromnie sie ciesze ze nie jest az tak zimno i nie mam az tak wielkich wyrzutow. Quote
MARCHEWA Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 A mnie martwi brak odzewu z ogłoszeń Grafita,chłopak jakoś nie ma szczęścia do domków.Nie wiem co można jeszcze zrobić,gdzie go ogłosić? Dodałam go jeszcze tutaj; http://www.dogomania.pl/threads/220360-Duży-pies-do-przygarnięcia-Poznań?p=18322130#post18322130 Quote
Cleo2008 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='MARCHEWA']A mnie martwi brak odzewu z ogłoszeń Grafita,chłopak jakoś nie ma szczęścia do domków.Nie wiem co można jeszcze zrobić,gdzie go ogłosić? Dodałam go jeszcze tutaj; http://www.dogomania.pl/threads/220360-Duży-pies-do-przygarnięcia-Poznań?p=18322130#post18322130 A mozna wieszac ogloszenia w sklepach zoologicznych? Quote
Recommended Posts