kkasiiiar Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Karma dla Grafita dotarła plus dwa opakowania smaczkow :) Quote
MARCHEWA Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 kkasiiiar napisał(a):Karma dla Grafita dotarła plus dwa opakowania smaczkow :) To super;) Quote
kkasiiiar Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 U Grafita dobrze..nadal chlopak sam siedzi..czekamy na decyzje co z Carmen..wczoraj byl w domu lezal na kanapie..powoli badam teren jak sie bedzie zachowywal w tym pokoju..wczoraj polozyl sie na kanape i polozyl na mnie ten wielki leb :) Postaram sie mu zrobic jakies nowe zdjecia.. i mam nadzieje ze w wigilie Grafit przemówi ;) Kupilam mu na prezent dwa ucha i kosc wedzona mam nadzieje ze sie ucieszy z prezentow..postaram sie nakrecic udokumentować jego rados z prezentow :) Quote
martik b Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 pewnie tęskni, nie jest przyzwyczajony do pobytu w pojedynkę w kojcu...na pewno zaraz do niego ktoś dołączy, myślę, że to jednak nie będzie carmen ;) Quote
Guliwer89 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 prośba do warszawskich maniaków Pilnie potrzebna pomoc w poszukiwaniu suni zaginionej na Bemowie http://www.dogomania.pl/threads/219439-p%C5%82ochliwa-be%C5%BCowa-%C5%9Bredniej-wielko%C5%9Bci-BUNIA-zgin%C4%99%C5%82a-!-Wa-wa-ul.-Klemensiewicza!!!!!! Quote
MARCHEWA Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 kkasiiiar napisał(a):U Grafita dobrze..nadal chlopak sam siedzi..czekamy na decyzje co z Carmen..wczoraj byl w domu lezal na kanapie..powoli badam teren jak sie bedzie zachowywal w tym pokoju..wczoraj polozyl sie na kanape i polozyl na mnie ten wielki leb :) Postaram sie mu zrobic jakies nowe zdjecia.. i mam nadzieje ze w wigilie Grafit przemówi ;) Kupilam mu na prezent dwa ucha i kosc wedzona mam nadzieje ze sie ucieszy z prezentow..postaram sie nakrecic udokumentować jego rados z prezentow :) Czyli pies kanapowiec;) Quote
kkasiiiar Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Poświecilam moj stary golf, obcielam rekawy i pasuje na Grafita idealnie..bedzie mu chociasz troche cieplej..jak przetrwa do rana do zrobie zdjecie ;) Quote
agrazka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 kkasiiiar napisał(a):Poświecilam moj stary golf, obcielam rekawy i pasuje na Grafita idealnie..bedzie mu chociasz troche cieplej..jak przetrwa do rana do zrobie zdjecie ;) dobre :D, :D Quote
Vilena Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Mam nadzieję, że przetrwał bo chciałabym to zobaczyć :D Quote
Czorcik Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 hahhahah Grafit w golfie , musze to zobaczyć :) kanapowiec :) Quote
kkasiiiar Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 golf przetrwal ale na dzien mu sciagnelam..wieczorem wezme go do domu i zrobie mu zdjecie w tym golfie..ale pasuje na niego idealnie ;) Quote
Czorcik Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 już sobie wyobrażam jego długą szyję w tym golfie :) a jaki kolor sweterka ? Quote
wojtuś Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Zaglądam do Grafita:) Piękny chłopak, też sie ciesze, że tak dobry domek będzie dla Carmen, czy może Grafita, ale prawda, że jedna biedula już będzie miała swój dom:) Quote
Czorcik Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 wojtuś napisał(a):Zaglądam do Grafita:) Piękny chłopak, też sie ciesze, że tak dobry domek będzie dla Carmen, czy może Grafita, ale prawda, że jedna biedula już będzie miała swój dom:) masz Wojtuś pięknego psa w avatarze :) Quote
kkasiiiar Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zdjecie mam ..ale kiepskiej jakosi bo oswietlenie slabe i model ruchliwy ;) postram sie zrobic jakies przy swietle dziennym ale do swiat sie nie wyrobie mam tyle na glowie ze totalnie brak czasu... Quote
agrazka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 najważniejsze, że mu ciepło - wygląda elegancko :) Quote
MARCHEWA Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Grafit na dniach będzie miał duży pakiet nowych ogłoszeń;) Quote
kkasiiiar Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 W takim razie trzymam kciuki zeby tym razem wypatrzyl go jego czlowiek:) Quote
Vilena Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Jaki dopasowany ten sweterek do sylwetki :D Quote
Recommended Posts