Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

U Grafita dobrze..nadal chlopak sam siedzi..czekamy na decyzje co z Carmen..wczoraj byl w domu lezal na kanapie..powoli badam teren jak sie bedzie zachowywal w tym pokoju..wczoraj polozyl sie na kanape i polozyl na mnie ten wielki leb :) Postaram sie mu zrobic jakies nowe zdjecia.. i mam nadzieje ze w wigilie Grafit przemówi ;) Kupilam mu na prezent dwa ucha i kosc wedzona mam nadzieje ze sie ucieszy z prezentow..postaram sie nakrecic udokumentować jego rados z prezentow :)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
U Grafita dobrze..nadal chlopak sam siedzi..czekamy na decyzje co z Carmen..wczoraj byl w domu lezal na kanapie..powoli badam teren jak sie bedzie zachowywal w tym pokoju..wczoraj polozyl sie na kanape i polozyl na mnie ten wielki leb :) Postaram sie mu zrobic jakies nowe zdjecia.. i mam nadzieje ze w wigilie Grafit przemówi ;) Kupilam mu na prezent dwa ucha i kosc wedzona mam nadzieje ze sie ucieszy z prezentow..postaram sie nakrecic udokumentować jego rados z prezentow :)

Czyli pies kanapowiec;)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Poświecilam moj stary golf, obcielam rekawy i pasuje na Grafita idealnie..bedzie mu chociasz troche cieplej..jak przetrwa do rana do zrobie zdjecie ;)

dobre :D, :D

Posted

Zaglądam do Grafita:)
Piękny chłopak, też sie ciesze, że tak dobry domek będzie dla Carmen, czy może Grafita,
ale prawda, że jedna biedula już będzie miała swój dom:)

Posted

wojtuś napisał(a):
Zaglądam do Grafita:)
Piękny chłopak, też sie ciesze, że tak dobry domek będzie dla Carmen, czy może Grafita,
ale prawda, że jedna biedula już będzie miała swój dom:)

masz Wojtuś pięknego psa w avatarze :)

Posted

Zdjecie mam ..ale kiepskiej jakosi bo oswietlenie slabe i model ruchliwy ;) postram sie zrobic jakies przy swietle dziennym ale do swiat sie nie wyrobie mam tyle na glowie ze totalnie brak czasu...