Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzis sie tak wkurzylam ze bania mala... jedziemy na zakupy..a psow nie ma,zawsze sie pojawiaja jak sie ruszamy gdzies..i patrze gdzie sa..a moj sasiad je czyms karmi przez plot..pytam sie co robi a on ze psy sa glodne i musi je nakarmic:-D mowie ze one glodne nie sa tylko takie to psy ze bede jesc i jesc..
pozniej ja sie za glowe lapie i sie martwie czemu Grafit ma rozwolnienie..poprosilam go narazie grzecznie zeby wiecej tego nie robil albo niech przyniesie do mnie jedzienie to im dam..zobacze co on wogule im daje..czasami mialabym ochote wyniesc sie gdzies pod las z dala od ludzi ;-)

Posted

I tak macie lepiej bo mój pies się sam podkarmia nie czekając na gesty sąsiadów :razz: ..sąsiad obok budował sobie basen i miał robotników którzy na małym stoliczku rozłożyli śniadanie a ponieważ przez te budowy rozwalili płot to pies mógł przejść na ich posesję więc mój Alf odważnym krokiem wybrał się na 2 śniadanie i im pożarł wszystko co na stoliku mieli..jak później inni panowie przyszli stawiać nowy płot to pies stwierdził, że tych też trzeba wykorzystać, wychodzę na dwór przed dom a psa nie ma, wołam, szukam i słyszę z oddali na posesji sąsiada jak panowie krzyczą, że jest u nich..okazało się, że mój boksio jest wyspecjalizowanym złodziejem i ci też zostali oskubani z jedzenia przez mojego psa...normalnie wstyd :oops:

Posted

martik b napisał(a):
I tak macie lepiej bo mój pies się sam podkarmia nie czekając na gesty sąsiadów :razz: ..sąsiad obok budował sobie basen i miał robotników którzy na małym stoliczku rozłożyli śniadanie a ponieważ przez te budowy rozwalili płot to pies mógł przejść na ich posesję więc mój Alf odważnym krokiem wybrał się na 2 śniadanie i im pożarł wszystko co na stoliku mieli..jak później inni panowie przyszli stawiać nowy płot to pies stwierdził, że tych też trzeba wykorzystać, wychodzę na dwór przed dom a psa nie ma, wołam, szukam i słyszę z oddali na posesji sąsiada jak panowie krzyczą, że jest u nich..okazało się, że mój boksio jest wyspecjalizowanym złodziejem i ci też zostali oskubani z jedzenia przez mojego psa...normalnie wstyd :oops:

No tak niektore sa sa niesamowite z tym swoim apetytem :D Ale widzisz jak wie gdzie i po co idzie ;) Madrala:)

Posted

Mój ast to robotnikom nawet kawę potrafił wypić z kubka jak zostawili gdzieś nisko:evil_lol:

Ale gdyby dokarmiał moje psy sąsiad to bym też poprosiła,żeby tego nie robił,wiadomo,że psy mają różne żołądki a potem rewoluje.

Posted

Carmen jedzie dzis na 3 dni "próby" do martik b gdzie bedzie odwiedzac nowy mam nadzieje przyszly dom..zeby zobaczyc jaka bedzie teraz jej reakcja na suczki Panstwa. Dlugo rozmawilalam wczoraj z Pania Ola i jesli nie uda sie z Carmen sa zdecydowani na Grafita.

Posted

Jesli nie uda sie z Carmen nadal nie bedzie sie dogadywac z suczkami Panstwa to Grafit bedzie mial dom :) Carmen wlasnie pojechala na 3 dni ..zobaczymy co te dni pokaza.
Odwiedzajac Carmen Panstwo tez polubili Grafita :) Pani Ola wzielaby i Carmen i Grafita ale jak kazdy ma swoje ograniczenia. Jedno z nich bedzie moglo sie cieszyc domkiem i to naprawde wspanialym.

Posted

Kasia a jak jechaliście samochodem to nie pchał sie na przód ? :) my mieliśmy z nim niezłą jazdę , bo on przecież taki malutki i na kolankach koniecznie chciał siedzieć :)

Posted

Nie ukrywam, że bardzo bym chciała, żeby to właśnie Grafit miał ten super domek bo on tak długo już czeka, że powoli traciłam nadzieję, że mu się uda...

Posted

Czorcik napisał(a):
Kasia a jak jechaliście samochodem to nie pchał sie na przód ? :) my mieliśmy z nim niezłą jazdę , bo on przecież taki malutki i na kolankach koniecznie chciał siedzieć :)

pachal sie pchal..ale ja z nim z tylu siedzialam to moze jakos tak u Nas mniej ...bo pozniej odpuscil sobie przod ;)

Posted

Trzymam kciuki po równo za Carmen i Grafita,ciężko w takiej sytuacji kibicować jednemu,bo oba psiaki zasługują na super domek.
Grafit nie ma niestety szczęścia do ludzi z ogłoszeń tak jakby na fotkach nie było widać jaki on cudowny i łagodny,ludzie być może widzą w nim tylko dużego psa i się boją.Najwieksze wrażenie Grafit zawsze robił na żywo,nie ma osoby której by nie ujął przy pierwszym spotkaniu.

Kasiu,karmę dla Grafita właśnie zamówiłam(Brit 15kg za 100zł)

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Trzymam kciuki po równo za Carmen i Grafita,ciężko w takiej sytuacji kibicować jednemu,bo oba psiaki zasługują na super domek.
Grafit nie ma niestety szczęścia do ludzi z ogłoszeń tak jakby na fotkach nie było widać jaki on cudowny i łagodny,ludzie być może widzą w nim tylko dużego psa i się boją.Najwieksze wrażenie Grafit zawsze robił na żywo,nie ma osoby której by nie ujął przy pierwszym spotkaniu.

Kasiu,karmę dla Grafita właśnie zamówiłam(Brit 15kg za 100zł)

Dziekuje :) Wczoraj z Grafitem i z Sonia bylismy na wieczornym spacerze bo tak mi go zal ze sam tam siedzi na dworzu:(

Posted

Mialam isc z Grafitem na wieczorny spacer ale sie u Nas rozpadalo..Grafit wiec dostaj jedzonko zjadl i zaszyl sie w budzie..strasznie zaluje ze on musi w budzie siedziec! To naprawde cudny pies i zasluguje na wszytsko co najlepsze! Oczywiscie ze w wieksze mrozy wezme go do pokoju na dole ale obawiam sie ze on nie bedzie szczesliwy zamkniety w pokoju wiec chyba poprostu bedzie mial do swojej dyspozycji schody i pokoj, mam nadzieje ze jakos to zrozumie ze bede chciala lepiej dla niego.
Ponawiam moje pytanie..macie pomysl na swiateczny prezent dla Grafcia? Ja mysle o uszach wedzonych i czyms jeszcze pysznym do jedzenia :)

Posted

Napewno wezme go na noc do domu..a w takie mega mrozy moze byc w domu i w dzien z malymi przerwami na wychodne ;) Tylko poprostu wydaje mi sie ze on nie jest przywyczajony do takich "malych" przestrzeni..ale jakos to bedzie :) Napewno nie pozwole mu marznac :) Dzis mam nadzieje ze nie bedzie padac i o 20 pojdziemy na wieczorny obchód po okolicy:)