Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kkasiiiar napisał(a):
zdjecia zrobione..znajoma dala slowo ze gora do srody beda gotowe .. ciezko bylo Grafita uchwycic bo on ciagle w ruchu..ale jest podobno pare perełek :)

O to świetnie! Czekamy :D

Posted

Grafit wczoraj narazil sie mojemu Mezowi ;) przygnuit doslonie do ziemi tuje..a to ciezka sprawa bo one sa doscy elastyczne..na szczescie okazalo sie ze nie jest zlamana bo bym sie nasluchala..teraz tuje zostaly juz zabezpieczone, i jest nadzieja ze wiecej tego nie zrobi :) Grafit to istny wulkan energii :D

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Przepraszam za nieobecność,ale po niedzielnych wichurach nie ma internetu w domu.Tylko w pracy mogę wejść na dogo jak mi się uda.

ja za to nie mam komputera w domu

Posted

Czorcik napisał(a):
ja za to nie mam komputera w domu

U mnie jest możliwość podłączenia tylko internetu radiowego,a to jest masakra,jak tylko mocniej pada,wieje to koniec.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
U mnie jest możliwość podłączenia tylko internetu radiowego,a to jest masakra,jak tylko mocniej pada,wieje to koniec.

współczuję :(
ja mam nadzieję że odzyskam komputer po naprawie , ze coś jednak z niego jesczze będzie

Posted

Niestety nadal czekam na te zdjecia... i powoli wychodze z siebie:scream7:

Grafit wczoraj dostał swieza porcje slomy i kosci z zeberek z miechem..zaluje ze nie mialam telefonu bo normalnie radosc byla nie do opisania..pozniej taka cisza..i spokoj jak by psa nie bylo..tylko mlaskanie bylo slychac ;)

Grafit i Carmen maja nowego kumpla-jeza..skubaniec pojawia sie i pije wode z ich misek..stralam sie mu cos zostawic no ale wiadomo przed Grafitem nic sie nie uchowa..a juz wogule jedzienie ;)

Posted

Czorcik napisał(a):
mój pies nosił jeże w pysku , takie w kulke zwinięte , normalnie z Guliwerem nie moglismy wyjść z podziwu jak to mozliwe :)

o kurcze:crazyeye: i nic mu nie bylo? oczywiscie psu..no jezykowi mam nadzieje ze sie krzywda nie stala;)mam nadzieje ze Grafit nie wpadnie na pomysł zabawy z jezem ;)

Posted

Moja Minia też jak zobaczy jeża to w pychol go i ucieka,już nie raz wyjmowaliśmy jej kolce z mordki.Ja myślę,że jak ona była kiedyś bezdomna to musiała się żywić tym co znalazła,kretowi też nie przepuści,kopie,kopie aż go wyciągnie.

A ja czekam na cuuudne fotki Grafitka i się doczekać nie mogę;)