kkasiiiar Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Skromnie poprosze o zaglosowanie na moje zdjecie a tak naprawde zdjecie Tory na fotobazarku do kalendarza dogo..moje zdjecia nr 7 i 26 :smile: http://www.dogomania.pl/threads/217513-G%C5%81OSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 z gory dziekuje za glosy :smile: Quote
kkasiiiar Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 zdjecia zrobione..znajoma dala slowo ze gora do srody beda gotowe .. ciezko bylo Grafita uchwycic bo on ciagle w ruchu..ale jest podobno pare perełek :) Quote
Vilena Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 kkasiiiar napisał(a):zdjecia zrobione..znajoma dala slowo ze gora do srody beda gotowe .. ciezko bylo Grafita uchwycic bo on ciagle w ruchu..ale jest podobno pare perełek :) O to świetnie! Czekamy :D Quote
agrazka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 strasznie jestem ciekawa jak Grafit pozował :) Quote
kkasiiiar Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Grafit wczoraj narazil sie mojemu Mezowi ;) przygnuit doslonie do ziemi tuje..a to ciezka sprawa bo one sa doscy elastyczne..na szczescie okazalo sie ze nie jest zlamana bo bym sie nasluchala..teraz tuje zostaly juz zabezpieczone, i jest nadzieja ze wiecej tego nie zrobi :) Grafit to istny wulkan energii :D Quote
kkasiiiar Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A tak Grafit spedza sloneczne dni.. troche nie wyraznie bo robione z okna z duzym przyblizeniem Quote
Czorcik Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Grafit chociaż głowę podniósł , a Carmen to poległa po całości :) Quote
toyota Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Grafit czujny - chyba Kasię dojrzał w oknie ;). Quote
kkasiiiar Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 toyota napisał(a):Grafit czujny - chyba Kasię dojrzał w oknie ;). No no Grafit ma jakis 6 zmysł..jak tylko pojawie sie w oknie on glowe do gory ;) Quote
MARCHEWA Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Przepraszam za nieobecność,ale po niedzielnych wichurach nie ma internetu w domu.Tylko w pracy mogę wejść na dogo jak mi się uda. Quote
Czorcik Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 MARCHEWA napisał(a):Przepraszam za nieobecność,ale po niedzielnych wichurach nie ma internetu w domu.Tylko w pracy mogę wejść na dogo jak mi się uda. ja za to nie mam komputera w domu Quote
MARCHEWA Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Czorcik napisał(a):ja za to nie mam komputera w domu U mnie jest możliwość podłączenia tylko internetu radiowego,a to jest masakra,jak tylko mocniej pada,wieje to koniec. Quote
Czorcik Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 MARCHEWA napisał(a):U mnie jest możliwość podłączenia tylko internetu radiowego,a to jest masakra,jak tylko mocniej pada,wieje to koniec. współczuję :( ja mam nadzieję że odzyskam komputer po naprawie , ze coś jednak z niego jesczze będzie Quote
Vilena Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Jeśli nikt w tym kraju nie potrafi docenić cudownego Grafita, może za granicą się uda? http://www.sosdalmatiner-polen.de/index.php/ps/articles/grafit.html ;) Quote
kkasiiiar Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Vilena']Jeśli nikt w tym kraju nie potrafi docenić cudownego Grafita, może za granicą się uda? http://www.sosdalmatiner-polen.de/index.php/ps/articles/grafit.html ;) ooo super:loveu:.. dla mnie niemiecki to czarna magia ;) Dostalam wczoraj widomosc ze dzis beda zdjecia z sesji..czekam jak na szpilkach ;) Quote
Czorcik Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 my też czekamy :) a Grafit kurcze taki nietypowy, oryginalny pies i że nikt go nie chce :( Quote
Vilena Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 kkasiiiar napisał(a):Dostalam wczoraj widomosc ze dzis beda zdjecia z sesji..czekam jak na szpilkach ;) Oooo to super!!! Czekam :loveu: Quote
kkasiiiar Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Niestety nadal czekam na te zdjecia... i powoli wychodze z siebie:scream7: Grafit wczoraj dostał swieza porcje slomy i kosci z zeberek z miechem..zaluje ze nie mialam telefonu bo normalnie radosc byla nie do opisania..pozniej taka cisza..i spokoj jak by psa nie bylo..tylko mlaskanie bylo slychac ;) Grafit i Carmen maja nowego kumpla-jeza..skubaniec pojawia sie i pije wode z ich misek..stralam sie mu cos zostawic no ale wiadomo przed Grafitem nic sie nie uchowa..a juz wogule jedzienie ;) Quote
Vilena Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Oj Grafio nie koleżeński jesteś, z kolegą się nie podzielisz? :eviltong: Quote
Czorcik Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 mój pies nosił jeże w pysku , takie w kulke zwinięte , normalnie z Guliwerem nie moglismy wyjść z podziwu jak to mozliwe :) Quote
kkasiiiar Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Czorcik napisał(a):mój pies nosił jeże w pysku , takie w kulke zwinięte , normalnie z Guliwerem nie moglismy wyjść z podziwu jak to mozliwe :) o kurcze:crazyeye: i nic mu nie bylo? oczywiscie psu..no jezykowi mam nadzieje ze sie krzywda nie stala;)mam nadzieje ze Grafit nie wpadnie na pomysł zabawy z jezem ;) Quote
Vilena Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Rzeczywiście dość dziwne brać jeża do pyska :lol: Quote
MARCHEWA Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Moja Minia też jak zobaczy jeża to w pychol go i ucieka,już nie raz wyjmowaliśmy jej kolce z mordki.Ja myślę,że jak ona była kiedyś bezdomna to musiała się żywić tym co znalazła,kretowi też nie przepuści,kopie,kopie aż go wyciągnie. A ja czekam na cuuudne fotki Grafitka i się doczekać nie mogę;) Quote
kkasiiiar Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 MARCHEWA napisał(a): A ja czekam na cuuudne fotki Grafitka i się doczekać nie mogę;) Tez czekam i mam nadzieje ze sie wkoncu doczekam:mad:;) Quote
Recommended Posts