Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

U Grafcia wszytsko dobrze...narazie wiecej szkod nie ma, jutro bede ogarniac pokoj na dole , pokoj ktory byl pokojem wszystko majacym..moj maz ma tam silownie i swoje sprzety ...jest tam kanapa i dwa fotele i duzo rzeczy ktore Grafit moze uznac za zabawke wiec trzeba wszytsko pochowac bo jak przyjda wieksze mrozy to bedzie nocne krolestwo Grafita :) Jutro wybiore sie z nim na dluzszy spacer to zrobie zdjecia...a w poniedzialek profesjonalna sesja :)

Posted

Super, że Grafcio będzie mógł nocować w domu podczas mrozów :)

Nie mogę się już doczekać zdjęć, będę 3mać kciuki, żeby chłopak dobrze wypadł :loveu:

Posted

Kochane cioteczki, wiem że tysiące psów potrzebuje pomocy. Wiem, że tyle samo domu tymczasowego. Ale nie mogę uwierzyć że nic nie da się zrobić dla Fletchera, kaukaza, który swoją siłą mógłby zabić człowieka, a dał się maltretować drobnej kobiecie- swojej właścicielce :-(:-( Dobro i ufność w takich sytuacjach poraża... Zapraszam na wątek kaukza z mojej sygnatury...
Wszelkie pomysły mile widziane.

Posted

Kasiu,jak będą te fotki z sesji to wykupię Grafitowi na bazarku pakiet ogłoszeń.Może się coś ruszy.
A co do pokoju,to musisz faktycznie pochować cenne rzeczy,bo Fiera mi mówiła,że Grafit potrafi zniszczyć w domu.