Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

agrazka napisał(a):
Kaśko nie gniewaj się :). Nie, po prostu wierzyć mi się chciało, że Grafit taki wielki jest:) Dlatego on tak chudo wygląda.

Ja sie nie gniewam bo o co? :) Ja nie z takich obrażalskich :) Wydaje mi sie ze troszke u mnie przybral..przynajmniej tak mi sasiad mowil bo ja widze go codziennie to zmian nie zauwazam..postaram sie dzis albo jutro to juz zalerzy od pogody..zrobic mu nowe zdjecia :)

Posted

Bardzo mnie to cieszy,że Grafit przybiera na wadze,bo martwiło mnie to,że taki chudzielec z niego.Ale widocznie jak zauważyła w pierwszym dniu Kasia Grafit niebardzo lubi samą suchą karmę i trzeba mu domieszać zawsze jakiegoś mięska lub puszki.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Bardzo mnie to cieszy,że Grafit przybiera na wadze,bo martwiło mnie to,że taki chudzielec z niego.Ale widocznie jak zauważyła w pierwszym dniu Kasia Grafit niebardzo lubi samą suchą karmę i trzeba mu domieszać zawsze jakiegoś mięska lub puszki.

Aktualnie zalewam karme ciepla woda...i robi sie z niej ciepka papka.. teraz jak jest chlodniej cos cieplego napewno dobrze Grafitowi zrobi :) I taka papke wcina nawet bez dodatkow :) za godzine sie wynurzę ;) zrobie zdjecia i pokaze Grafcia :)

Posted

Uważacie ze przytyl? Na przedostatnim zdjeciu widac mala ranke kolo oka..dzis rana ja zauwazylam..i oczyscilam woda ulteniona..musial gdzies ten swoj wielki leb wsiskac ;) Ale to nic powaznego :)

Posted

Mialam telefon w sprawie Grafita..Pan sie mnie pytal jaka to rasa..i jak duzy on urosnie?:crazyeye: kiedy powiedzialam o wizycie przed adopcyjnej Pan powiedzial..ze bedziemy w kontakcie i sie ze mna pozegnal..:roll:

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Mialam telefon w sprawie Grafita..Pan sie mnie pytal jaka to rasa..i jak duzy on urosnie?:crazyeye: kiedy powiedzialam o wizycie przed adopcyjnej Pan powiedzial..ze bedziemy w kontakcie i sie ze mna pozegnal..:roll:

a co jeszcze za mały ??
może pan Clifforda szuka :)

ja wierzę że będzie ten właściwy telefon, z tym jednym, jedynym ukochanym panem :)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Sesje Grafit będzie mial 28 listopada :) takie profesjonalne zdjęcia to sa wprost idealne do ogłoszeń :)

To świetny pomysł i super sprawa! Grafit modelem, no no! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Grafit wygląda lepiej,nie widać żeberek jak w dzień przyjazdu,on raczej grubiutki to nigdy nie będzie ale teraz to wygląda zdrowo;)
Pomysł z sesją fotograficzną bardzo fajny,zdjęcie piękne.

Co do telefonu,to normalka.Na 10 dzwoniących 8 to szkoda gadać...........najważniejsze,że są ogłoszenia i coś się ruszyło;)