Czorcik Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 przepraszam za offa ale.. zajrzyjcie proszę sytuacja trudna , prawie beznadziejna a psiak ma bardzo małe wsparcie http://www.dogomania.pl/threads/215698-Rafik-chudzina-wyci%C4%85gni%C4%99ta-ze-stacji-benzynowej-%28zbieramy-na-hotelik!!!! Quote
agrazka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Kaśko nie gniewaj się :). Nie, po prostu wierzyć mi się chciało, że Grafit taki wielki jest:) Dlatego on tak chudo wygląda. Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 agrazka napisał(a):Kaśko nie gniewaj się :). Nie, po prostu wierzyć mi się chciało, że Grafit taki wielki jest:) Dlatego on tak chudo wygląda. Ja sie nie gniewam bo o co? :) Ja nie z takich obrażalskich :) Wydaje mi sie ze troszke u mnie przybral..przynajmniej tak mi sasiad mowil bo ja widze go codziennie to zmian nie zauwazam..postaram sie dzis albo jutro to juz zalerzy od pogody..zrobic mu nowe zdjecia :) Quote
MARCHEWA Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Bardzo mnie to cieszy,że Grafit przybiera na wadze,bo martwiło mnie to,że taki chudzielec z niego.Ale widocznie jak zauważyła w pierwszym dniu Kasia Grafit niebardzo lubi samą suchą karmę i trzeba mu domieszać zawsze jakiegoś mięska lub puszki. Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 MARCHEWA napisał(a):Bardzo mnie to cieszy,że Grafit przybiera na wadze,bo martwiło mnie to,że taki chudzielec z niego.Ale widocznie jak zauważyła w pierwszym dniu Kasia Grafit niebardzo lubi samą suchą karmę i trzeba mu domieszać zawsze jakiegoś mięska lub puszki. Aktualnie zalewam karme ciepla woda...i robi sie z niej ciepka papka.. teraz jak jest chlodniej cos cieplego napewno dobrze Grafitowi zrobi :) I taka papke wcina nawet bez dodatkow :) za godzine sie wynurzę ;) zrobie zdjecia i pokaze Grafcia :) Quote
Rubi18 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 odnowiłam Garfitowi ogłoszenie wyroznione na morusku:) Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Grafit umie siad daj lape i zostan..w lot lapie o co chodzi czlowiekowi..jest mega inteligetny!!! Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Uważacie ze przytyl? Na przedostatnim zdjeciu widac mala ranke kolo oka..dzis rana ja zauwazylam..i oczyscilam woda ulteniona..musial gdzies ten swoj wielki leb wsiskac ;) Ale to nic powaznego :) Quote
Czorcik Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 śliczny " malutki " jak przy wózeczku leży Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Dostalam propozycje sesji dla Grafcia w takim stylu : Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Sesje Grafit będzie mial 28 listopada :) takie profesjonalne zdjęcia to sa wprost idealne do ogłoszeń :) Quote
toyota Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Jakie dłuuuuuuugie łapy :-o: http://img208.imageshack.us/img208/9408/zdjcie4235.jpg Na moje oko przytył, nie widać tak żeberek :). Sesja super ! Ktoś za darmo zrobi foty ? Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='toyota']Jakie dłuuuuuuugie łapy :-o: http://img208.imageshack.us/img208/9408/zdjcie4235.jpg Na moje oko przytył, nie widać tak żeberek :). Sesja super ! Ktoś za darmo zrobi foty ? Tak Asiu moja koleżanka jest fotografem Dagmara http://dagdagmara.blogspot.com/ teraz aktualnie jest w Polsce bo tak to siedzi w Madrycie. zdjecia potrzebujesz dla psiaka jakiegos? Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Mialam telefon w sprawie Grafita..Pan sie mnie pytal jaka to rasa..i jak duzy on urosnie?:crazyeye: kiedy powiedzialam o wizycie przed adopcyjnej Pan powiedzial..ze bedziemy w kontakcie i sie ze mna pozegnal..:roll: Quote
Czorcik Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 kkasiiiar napisał(a):Mialam telefon w sprawie Grafita..Pan sie mnie pytal jaka to rasa..i jak duzy on urosnie?:crazyeye: kiedy powiedzialam o wizycie przed adopcyjnej Pan powiedzial..ze bedziemy w kontakcie i sie ze mna pozegnal..:roll: a co jeszcze za mały ?? może pan Clifforda szuka :) ja wierzę że będzie ten właściwy telefon, z tym jednym, jedynym ukochanym panem :) Quote
Guliwer89 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 napewno żeberek nie widać :)może przytył a może inaczej pozuje :) Ale raczej przytył zawsze możesz malucha wziąć na ręce i sprawdzić :) Quote
Vilena Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 kkasiiiar napisał(a):Sesje Grafit będzie mial 28 listopada :) takie profesjonalne zdjęcia to sa wprost idealne do ogłoszeń :) To świetny pomysł i super sprawa! Grafit modelem, no no! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agrazka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ja sama bym takie zdjęcia chciała, nie mówiąc o moim zwierzyńcu :) Quote
anetek100 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 tu też wstawię bazarek dla psiaków ze szczytna http://www.dogomania.pl/threads/217758-Ciuszki-kosmetyki-portfele-biżu-na-psy-ze-szczytna-23.11-g.20?p=18004111#post18004111 Quote
MARCHEWA Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Grafit wygląda lepiej,nie widać żeberek jak w dzień przyjazdu,on raczej grubiutki to nigdy nie będzie ale teraz to wygląda zdrowo;) Pomysł z sesją fotograficzną bardzo fajny,zdjęcie piękne. Co do telefonu,to normalka.Na 10 dzwoniących 8 to szkoda gadać...........najważniejsze,że są ogłoszenia i coś się ruszyło;) Quote
Czorcik Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 jakie on ma piękne oryginalne umaszczenie :) to jest ozdoba domu, ogrodu , taki egipski pies , nie wiem czemu egipski ale tak mi się skojarzyło :) Quote
kkasiiiar Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ludzie dzwonia glownie z anonsow..z moich okolic..Pan mial psa 12 lat, ma dom ogrod..ma sie odedzwac jeszcze-zobaczymy... Quote
Recommended Posts