Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cleo2008 napisał(a):
kasiu, nie wiem kiedy pytalas ale wyslalam na grafita 27.10 40 euro przez memory i wydawalo mi sie ze ona to potwierdzala tutaj, czy twoje pytanie jest jeszcze aktualne?

Pytanie nie aktualne :) juz wszystko wiem :)
Dziekuje za pieniazki dla Grafita :)

Posted

Dzis Grafit bedzie mial nowa koleżankę, która nie będzie u Nas dlugo ale zawsze będzie mial towarzystwo:) http://www.dogomania.pl/threads/217041-Uratujmy-dwa-owczarki-szkockie!-Mamy-ma%C5%82o-czasu...wyrok-ju%C5%BC-w-grudniu-%28

Spodziewałam się gorszego zachowania Grafita po zniknieciu Azy, daje sobie rade chlopak ..ciesze sie bo sie troche balam ze zle to zniesie :) Oprocz tego ze troche jest przestraszony sam w nocy w ogrodzie nie ma zadnych problemow :)

Posted

Czorcik napisał(a):
zdjęcia piękne , widzę Kasia że z Twoja sunią też się zgadzały , to super :)
a Grafitek zmykaj do domku , już czas na ciebie :)

Dogaduja sie tylko mi serce staje jak Sonia sie bawi z Grafitem bo doslownie miedzy nogami przebiega i boje sie ze kiedys Grafit ja zdepcze ;)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Dogaduja sie tylko mi serce staje jak Sonia sie bawi z Grafitem bo doslownie miedzy nogami przebiega i boje sie ze kiedys Grafit ja zdepcze ;)

no a Grafit to jak źrebak :)

Posted

Wczoraj poszlam do psiakow wieczorem..sunia bardzo spokojna dogadaly sie od razu..my kobietki sobie siedzimi i sie miziamy..a Grafit tylko przebiegal w jedna strone w druga strone..on uwielbia ta chwile wypuszczenia z kojca.. raz biegl z kijem zaraz z pilka..i tak z 10 razy.. szkoda ze tego nie nagralam bo to bylo smieszne ..jest Grafit..nie ma ..jest..nie ma..i tak ciagle.. cudny z niego chlopak! Ja nie moge zniesc tego ze psy sa zamkniete tylko dlatego ze lokatorzy musza przejsc z 5 metrow do drzwi od bramki..wiec zmusilam Meza ;) i zrobi w piatek ogrodzenie tak zeby lokatorzy czuli sie bezpiecznie a psy beda mialy caly czas kojec otwarty :) tym sposobem z 1000odejdzie im moze z 10metrow :) moge sie tego doczekac kiedy nie bede musiala rano Grafita zamykac w kojcu !

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Fajnie,że Grafit nie jest sam,on lubi towarzystwo.

Anetek ma mu zrobić ogłoszenia oprócz Alegro-czy jest ktoś,kto może tam zrobic mu ogłoszonko?

Ja zrobie allegro alegratke i anonse.pl (ogloszenie tez ukarze sie w gazecie ze zdjeciem)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Wczoraj poszlam do psiakow wieczorem..sunia bardzo spokojna dogadaly sie od razu..my kobietki sobie siedzimi i sie miziamy..a Grafit tylko przebiegal w jedna strone w druga strone..on uwielbia ta chwile wypuszczenia z kojca.. raz biegl z kijem zaraz z pilka..i tak z 10 razy.. szkoda ze tego nie nagralam bo to bylo smieszne ..jest Grafit..nie ma ..jest..nie ma..i tak ciagle.. cudny z niego chlopak! Ja nie moge zniesc tego ze psy sa zamkniete tylko dlatego ze lokatorzy musza przejsc z 5 metrow do drzwi od bramki..wiec zmusilam Meza ;) i zrobi w piatek ogrodzenie tak zeby lokatorzy czuli sie bezpiecznie a psy beda mialy caly czas kojec otwarty :) tym sposobem z 1000odejdzie im moze z 10metrow :) moge sie tego doczekac kiedy nie bede musiala rano Grafita zamykac w kojcu !

Grafit ma nową towarzyszkę w kojcu czy ja coś źle zrozumiałam ??:)

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Kasiu-ale.gratkę już mu zrobiłam:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/18643053_mlody_wesoly_grafit_szuka_domku.html

A pomysł z ogrodzeniem i otwartym kojcem-rewelka.Grafit chyba oszaleje ze szczęścia;)
A jak z jego jedzeniem?

Teraz dostaje ugotowane serca kurze zmieszane z suchym..sa pokrojone na takie male kawalki ze nie da rady wybierac ;) zjada wszystko:)
Pozatym musze powiedziec ze Grafit zachowuje czystosc w kojcu..jak otwieram kojec to pierwsze co biegnie w rog i sie tam zawsze zalatwia.
Po wieczornym jedzeniu odpoczywa 2 godziny i pozniej otwieram kojec..dzis byl przymrozek i dupsko mu chyba zmarzlo wiec rana zastalam go w budzie..
w czwartek dzieki Lida:loveu::loveu::loveu: bede miala takie plastikowe drzwiczki do budy wiec mam nadzieje ze bedzie mu jeszcze cieplej http://allegro.pl/trixie-plastikowe-drzwi-do-budy-22x35cm-39571-i1879953404.html
Jesli chodzi o ubranko to juz je przerobilam i bede probowac jak sie Grafitowi podoba ;)

Posted

agrazka napisał(a):
Kasiu proszę zmierz Grafita, bo strasznie jestem ciekawa jaki duży.

zmierze go w sobote jak bede miala wiecej czasu :) wymiary przekaze razem ze zdjeciami Grafita w rozowym ubranku ;)

Posted

Jestem w szoku z powodu Azy.Może zżyła się z Grafitem tak mocno,że postanowiła go szukać?Przecież od Fiery i od ciebie nie uciekała,nie było takich problemów,więc co się stało?

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Jestem w szoku z powodu Azy.Może zżyła się z Grafitem tak mocno,że postanowiła go szukać?Przecież od Fiery i od ciebie nie uciekała,nie było takich problemów,więc co się stało?

Jak rozmawialam z ta Pania powiedziala mi cos takiego " ona miala taki wyraz pyska ze ja wiedzialam ze ona ucieknie " nie wiem co o tym myslec?? :( z Aza nigdy problemow nie mialam zadnych podkopow lub nawet prob szukania dziury... dzwonilam juz wszedzie gdzie mozna zadzwonic..mam nadzije ze sie znajdzie!!!