Cleo2008 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 kasiu, nie wiem kiedy pytalas ale wyslalam na grafita 27.10 40 euro przez memory i wydawalo mi sie ze ona to potwierdzala tutaj, czy twoje pytanie jest jeszcze aktualne? Quote
kkasiiiar Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Cleo2008 napisał(a):kasiu, nie wiem kiedy pytalas ale wyslalam na grafita 27.10 40 euro przez memory i wydawalo mi sie ze ona to potwierdzala tutaj, czy twoje pytanie jest jeszcze aktualne? Pytanie nie aktualne :) juz wszystko wiem :) Dziekuje za pieniazki dla Grafita :) Quote
kkasiiiar Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dzis Grafit bedzie mial nowa koleżankę, która nie będzie u Nas dlugo ale zawsze będzie mial towarzystwo:) http://www.dogomania.pl/threads/217041-Uratujmy-dwa-owczarki-szkockie!-Mamy-ma%C5%82o-czasu...wyrok-ju%C5%BC-w-grudniu-%28 Spodziewałam się gorszego zachowania Grafita po zniknieciu Azy, daje sobie rade chlopak ..ciesze sie bo sie troche balam ze zle to zniesie :) Oprocz tego ze troche jest przestraszony sam w nocy w ogrodzie nie ma zadnych problemow :) Quote
kkasiiiar Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Poprosilam o poprawienie banerka Grafita..bo on maly nie jest ;) Poprosilam na zmiane z maly na mlody Quote
kkasiiiar Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 I juz poprawiony:) Dziekujemy za banerek !:loveu::loveu::loveu: Quote
Czorcik Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 zdjęcia piękne , widzę Kasia że z Twoja sunią też się zgadzały , to super :) a Grafitek zmykaj do domku , już czas na ciebie :) Quote
kkasiiiar Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Czorcik napisał(a):zdjęcia piękne , widzę Kasia że z Twoja sunią też się zgadzały , to super :) a Grafitek zmykaj do domku , już czas na ciebie :) Dogaduja sie tylko mi serce staje jak Sonia sie bawi z Grafitem bo doslownie miedzy nogami przebiega i boje sie ze kiedys Grafit ja zdepcze ;) Quote
Czorcik Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 kkasiiiar napisał(a):Dogaduja sie tylko mi serce staje jak Sonia sie bawi z Grafitem bo doslownie miedzy nogami przebiega i boje sie ze kiedys Grafit ja zdepcze ;) no a Grafit to jak źrebak :) Quote
MARCHEWA Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Fajnie,że Grafit nie jest sam,on lubi towarzystwo. Anetek ma mu zrobić ogłoszenia oprócz Alegro-czy jest ktoś,kto może tam zrobic mu ogłoszonko? Quote
kkasiiiar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Wczoraj poszlam do psiakow wieczorem..sunia bardzo spokojna dogadaly sie od razu..my kobietki sobie siedzimi i sie miziamy..a Grafit tylko przebiegal w jedna strone w druga strone..on uwielbia ta chwile wypuszczenia z kojca.. raz biegl z kijem zaraz z pilka..i tak z 10 razy.. szkoda ze tego nie nagralam bo to bylo smieszne ..jest Grafit..nie ma ..jest..nie ma..i tak ciagle.. cudny z niego chlopak! Ja nie moge zniesc tego ze psy sa zamkniete tylko dlatego ze lokatorzy musza przejsc z 5 metrow do drzwi od bramki..wiec zmusilam Meza ;) i zrobi w piatek ogrodzenie tak zeby lokatorzy czuli sie bezpiecznie a psy beda mialy caly czas kojec otwarty :) tym sposobem z 1000m²odejdzie im moze z 10metrow :) moge sie tego doczekac kiedy nie bede musiala rano Grafita zamykac w kojcu ! Quote
kkasiiiar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 MARCHEWA napisał(a):Fajnie,że Grafit nie jest sam,on lubi towarzystwo. Anetek ma mu zrobić ogłoszenia oprócz Alegro-czy jest ktoś,kto może tam zrobic mu ogłoszonko? Ja zrobie allegro alegratke i anonse.pl (ogloszenie tez ukarze sie w gazecie ze zdjeciem) Quote
Czorcik Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 kkasiiiar napisał(a):Wczoraj poszlam do psiakow wieczorem..sunia bardzo spokojna dogadaly sie od razu..my kobietki sobie siedzimi i sie miziamy..a Grafit tylko przebiegal w jedna strone w druga strone..on uwielbia ta chwile wypuszczenia z kojca.. raz biegl z kijem zaraz z pilka..i tak z 10 razy.. szkoda ze tego nie nagralam bo to bylo smieszne ..jest Grafit..nie ma ..jest..nie ma..i tak ciagle.. cudny z niego chlopak! Ja nie moge zniesc tego ze psy sa zamkniete tylko dlatego ze lokatorzy musza przejsc z 5 metrow do drzwi od bramki..wiec zmusilam Meza ;) i zrobi w piatek ogrodzenie tak zeby lokatorzy czuli sie bezpiecznie a psy beda mialy caly czas kojec otwarty :) tym sposobem z 1000m²odejdzie im moze z 10metrow :) moge sie tego doczekac kiedy nie bede musiala rano Grafita zamykac w kojcu ! Grafit ma nową towarzyszkę w kojcu czy ja coś źle zrozumiałam ??:) Quote
kkasiiiar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Czorcik napisał(a):Grafit ma nową towarzyszkę w kojcu czy ja coś źle zrozumiałam ??:) Tak ma towarzyszkę trojlapke collie http://www.dogomania.pl/threads/217041-Uratujmy-dwa-owczarki-szkockie!-Mamy-ma%C5%82o-czasu...wyrok-ju%C5%BC-w-grudniu-%28 widac ze od razu czuje sie pewniejszy siebie i weselszy Quote
MARCHEWA Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Kasiu-ale.gratkę już mu zrobiłam: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/18643053_mlody_wesoly_grafit_szuka_domku.html A pomysł z ogrodzeniem i otwartym kojcem-rewelka.Grafit chyba oszaleje ze szczęścia;) A jak z jego jedzeniem? Quote
kkasiiiar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 MARCHEWA napisał(a):Kasiu-ale.gratkę już mu zrobiłam: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/18643053_mlody_wesoly_grafit_szuka_domku.html A pomysł z ogrodzeniem i otwartym kojcem-rewelka.Grafit chyba oszaleje ze szczęścia;) A jak z jego jedzeniem? Teraz dostaje ugotowane serca kurze zmieszane z suchym..sa pokrojone na takie male kawalki ze nie da rady wybierac ;) zjada wszystko:) Pozatym musze powiedziec ze Grafit zachowuje czystosc w kojcu..jak otwieram kojec to pierwsze co biegnie w rog i sie tam zawsze zalatwia. Po wieczornym jedzeniu odpoczywa 2 godziny i pozniej otwieram kojec..dzis byl przymrozek i dupsko mu chyba zmarzlo wiec rana zastalam go w budzie.. w czwartek dzieki Lida:loveu::loveu::loveu: bede miala takie plastikowe drzwiczki do budy wiec mam nadzieje ze bedzie mu jeszcze cieplej http://allegro.pl/trixie-plastikowe-drzwi-do-budy-22x35cm-39571-i1879953404.html Jesli chodzi o ubranko to juz je przerobilam i bede probowac jak sie Grafitowi podoba ;) Quote
Czorcik Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 heheheheh już go sobie wyobrażam w tym różowym skafandrze :) Quote
kkasiiiar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Czorcik napisał(a):heheheheh już go sobie wyobrażam w tym różowym skafandrze :) Obiecuje zdjecie zrobic w sobote i pokazac :) Quote
kkasiiiar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/217406-Pszukiwany-du%C5%BCy-%C5%82agodny-pies-woj.-podkarpackie dodalam tutaj Grafcia Quote
agrazka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Kasiu proszę zmierz Grafita, bo strasznie jestem ciekawa jaki duży. Quote
kkasiiiar Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 AZA UCIEKŁA WCZORAJ Z NOWEGO DOMU!!! PILNIE SZUKAMY DOGOMANIAKOW Z OKOLIC JASŁA!! http://www.dogomania.pl/threads/216690-UWAGA-Aza-uciek%C5%82a!!!!-Osoby-z-okolic-Jas%C5%82a-prosimy-o-pomoc-!!!!!!!!/page11 Quote
kkasiiiar Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Kochani po tym co stało sie z Aza jeśli Grafit odemnie pojdzie do nowego domu bede go czipowala- Toyota dziekuje za pomoc!! Nie chce przerabiać tego drugi raz !!:( Quote
kkasiiiar Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 agrazka napisał(a):Kasiu proszę zmierz Grafita, bo strasznie jestem ciekawa jaki duży. zmierze go w sobote jak bede miala wiecej czasu :) wymiary przekaze razem ze zdjeciami Grafita w rozowym ubranku ;) Quote
MARCHEWA Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Jestem w szoku z powodu Azy.Może zżyła się z Grafitem tak mocno,że postanowiła go szukać?Przecież od Fiery i od ciebie nie uciekała,nie było takich problemów,więc co się stało? Quote
anetek100 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 a ja zabieram sie za allegro Grafita, oby Aza znalazła się:( Quote
kkasiiiar Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 MARCHEWA napisał(a):Jestem w szoku z powodu Azy.Może zżyła się z Grafitem tak mocno,że postanowiła go szukać?Przecież od Fiery i od ciebie nie uciekała,nie było takich problemów,więc co się stało? Jak rozmawialam z ta Pania powiedziala mi cos takiego " ona miala taki wyraz pyska ze ja wiedzialam ze ona ucieknie " nie wiem co o tym myslec?? :( z Aza nigdy problemow nie mialam zadnych podkopow lub nawet prob szukania dziury... dzwonilam juz wszedzie gdzie mozna zadzwonic..mam nadzije ze sie znajdzie!!! Quote
Recommended Posts