Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MARCHEWA']O ogłoszenia poproszę Anetek100,która ogłasza nasze psiaki ze schroniska,tylko ten tekścik fajny trzeba napisać,kto pomoże?bo ja w tym dobra nie jestem.
A kto wam robił banerki dla Azy i Barta,bo są bardzo ładne i Grafitowi też by się przydał nowy;)

Zalatwie banerek :) tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/210738-Banerki-dla-bezdomniak%C3%B3w!albo tu :http://www.dogomania.pl/threads/210920-Banerki-allegro-zrobi%C4%99-! ale to chyba juz z tych dzisiejszych zdjec? ja z tekstami tez kiepsko ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Kasiu skoro Azulka znalazła domek a na bazarku ogłoszeniowym czeka w kolejce razem z Bartem na ogłoszenia. Trzeba by je podmienić ....myślę że zamiast Azy wstawić Graffita. Ogłoszenia wykupiła ciocia Andzia.

Z tego co pisała Marchewka ogłoszenia już zamówione wiec możne zamiast Grafitowi jakiemuś innemu psiakowi się przydadzą?

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Bannerek zamówiony;)ogłoszenia i tekst do nich także;)
Graficiku,trzymaj się bez swojej przyjaciólki Azy.
Aza-powodzenia!!!

Jak tylko bedzie tekst do ogloszen robie allegro alegratke i anonse :)

Posted

anetek100 napisał(a):
ja tez biore sie za oglaszanie od jutra:):):)allegro mialam dla niego, moge odnowić, będa dwa :)

Bo ja na kujawsko pomorskie zrobie allegro, pewnie te Twoje na inne wojewodztwo?

Posted

ja wlansie nie wiem jak to jest:) aukcja widoczna jest dla każdego i na każde województwo, wpisze takie gdzie on jest czyli kuj.-pom.:) bo ludzie się mylą jak na inne wystawiam:):):)nie zaszkodzi, jak będa dwa

Posted

anetek100 napisał(a):
ja wlansie nie wiem jak to jest:) aukcja widoczna jest dla każdego i na każde województwo, wpisze takie gdzie on jest czyli kuj.-pom.:) bo ludzie się mylą jak na inne wystawiam:):):)nie zaszkodzi, jak będa dwa

Pewnie z imieniu Grafita dziekuje :)

A Grafit grzeczny..dostal szyciej kolecje oczywiscie obiecane serca kurze zmieszlam z suchym na takie male kawalki pokroilam ze nie dal rady wybierac zjadl wszytsko chyba 1 raz od tygodnia tak wybrzydzal wiec mam juz sposob na niejadla Grafita ;) Zobaczymy czy w nocy bedzie szczekal duzo jak bedzie sam..jak Cora zasnie kolo 20 to pojde jeszcze z nim na spacer..teraz juz na smyczy automatycznej bo mam jedna dla duzego psa wiec do tej pory nie byla uzywana bo Aza i Grafit musieli byc rowni z długością smyczy ;)