kkasiiiar Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='MARCHEWA']O ogłoszenia poproszę Anetek100,która ogłasza nasze psiaki ze schroniska,tylko ten tekścik fajny trzeba napisać,kto pomoże?bo ja w tym dobra nie jestem. A kto wam robił banerki dla Azy i Barta,bo są bardzo ładne i Grafitowi też by się przydał nowy;) Zalatwie banerek :) tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/210738-Banerki-dla-bezdomniak%C3%B3w!albo tu :http://www.dogomania.pl/threads/210920-Banerki-allegro-zrobi%C4%99-! ale to chyba juz z tych dzisiejszych zdjec? ja z tekstami tez kiepsko ;) Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Piękny Graffit :) mam nadzieję że szybciutko znajdzie kochającego człowieka. Quote
Lida Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ależ on jest wysoki. Dopiero widać, jak stoi przy człowieku. Quote
Guliwer89 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 No no no nie rozpijać mi Grafitka ;) ;) Cudne jest to zdjęcie a jak łapka śliczna ;) Quote
kkasiiiar Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Lida napisał(a):Ależ on jest wysoki. Dopiero widać, jak stoi przy człowieku. To ja taka mala jestem ;) Quote
SleepingSun Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 na tym na którym stoi przy Tobie jest przecudne. Wygląda na prawdę imponująco. Powinno iść do ogłoszeń Quote
kkasiiiar Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Grafcio zostanie dzis sam... od razu pojde z nim na mega dlugo spacer jak Aza pojedzie..zobaczymy jak bedzie sobie z tym radzil.. Quote
MARCHEWA Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Bannerek zamówiony;)ogłoszenia i tekst do nich także;) Graficiku,trzymaj się bez swojej przyjaciólki Azy. Aza-powodzenia!!! Quote
_ogonek_ Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Zapraszam na bazarek książkowy. Dochód na aktualne potrzeby Uciechowa (tj. szampony itp.) http://www.dogomania.pl/threads/217304-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-ksi%C4%85%C5%BCki-du%C5%BCe-i-ma%C5%82e-dla-ka%C5%BCdego!-Do-listopada-dwudziestego!-g.20 Jeżeli jednak nie masz możliwości dokonania zakupu, podnieś bazarek :) Quote
kkasiiiar Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Grafit w ramach pocieszenia dzis i jutro bedzie sie zajadal kurzymi sercami :) Bedzie dostawal co jakis czas gotowane miesko..mam nadzieje ze pozniej ruszy suche?;) Quote
Martika&Aischa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Kasiu skoro Azulka znalazła domek a na bazarku ogłoszeniowym czeka w kolejce razem z Bartem na ogłoszenia. Trzeba by je podmienić ....myślę że zamiast Azy wstawić Graffita. Ogłoszenia wykupiła ciocia Andzia. Quote
kkasiiiar Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Kasiu skoro Azulka znalazła domek a na bazarku ogłoszeniowym czeka w kolejce razem z Bartem na ogłoszenia. Trzeba by je podmienić ....myślę że zamiast Azy wstawić Graffita. Ogłoszenia wykupiła ciocia Andzia. Z tego co pisała Marchewka ogłoszenia już zamówione wiec możne zamiast Grafitowi jakiemuś innemu psiakowi się przydadzą? Quote
kkasiiiar Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 MARCHEWA napisał(a):Bannerek zamówiony;)ogłoszenia i tekst do nich także;) Graficiku,trzymaj się bez swojej przyjaciólki Azy. Aza-powodzenia!!! Jak tylko bedzie tekst do ogloszen robie allegro alegratke i anonse :) Quote
anetek100 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 ja tez biore sie za oglaszanie od jutra:):):)allegro mialam dla niego, moge odnowić, będa dwa :) Quote
kkasiiiar Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 anetek100 napisał(a):ja tez biore sie za oglaszanie od jutra:):):)allegro mialam dla niego, moge odnowić, będa dwa :) Bo ja na kujawsko pomorskie zrobie allegro, pewnie te Twoje na inne wojewodztwo? Quote
anetek100 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 ja wlansie nie wiem jak to jest:) aukcja widoczna jest dla każdego i na każde województwo, wpisze takie gdzie on jest czyli kuj.-pom.:) bo ludzie się mylą jak na inne wystawiam:):):)nie zaszkodzi, jak będa dwa Quote
kkasiiiar Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 anetek100 napisał(a):ja wlansie nie wiem jak to jest:) aukcja widoczna jest dla każdego i na każde województwo, wpisze takie gdzie on jest czyli kuj.-pom.:) bo ludzie się mylą jak na inne wystawiam:):):)nie zaszkodzi, jak będa dwa Pewnie z imieniu Grafita dziekuje :) A Grafit grzeczny..dostal szyciej kolecje oczywiscie obiecane serca kurze zmieszlam z suchym na takie male kawalki pokroilam ze nie dal rady wybierac zjadl wszytsko chyba 1 raz od tygodnia tak wybrzydzal wiec mam juz sposob na niejadla Grafita ;) Zobaczymy czy w nocy bedzie szczekal duzo jak bedzie sam..jak Cora zasnie kolo 20 to pojde jeszcze z nim na spacer..teraz juz na smyczy automatycznej bo mam jedna dla duzego psa wiec do tej pory nie byla uzywana bo Aza i Grafit musieli byc rowni z długością smyczy ;) Quote
agrazka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 ciekawa jestem jak on to zniesie, trzymam kciuki :) Quote
Recommended Posts