Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lida napisał(a):
A ten chuderlak nie marźnie? Toż nie ma go co grzać. Chyba, że jak mu zimno włazi Azie do budy ;-)

Mam dla Niego ubranko ale okazalo sie za szerokie :( on taka chudzina :( Musze je przerobic i bedzie w nim chodzil :)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Mam dla Niego ubranko ale okazalo sie za szerokie :( on taka chudzina :( Musze je przerobic i bedzie w nim chodzil :)

w ten różowy kubraczek to można było dwóch Grafitów zawinąć :) będzie trzeba te rzeby jakos przesunać

Posted

Aza znalazla dom!:multi: Strasznie sie ciesze a z drugiej strony zastanawiam sie co na to Grafit ..wkoncu od dluzszego czasu sa razem.. Jutro porobie chlopakowi zdjecia bo dzis mam "dzien w biegu" i mam nadzieje ze on tez znajdzie swoje miejsce !

Posted

SleepingSun napisał(a):
to myślę, że trzeba będzie Grafitowi towarzysza nowego sprawić :evil_lol: a może to jakaś szczęśliwa passa i Grafcia też ktoś szybciutko od Ciebie wyadoptuje!:cool3:

Bardzo bym chciala bo On naprawde super pies, moj Maz juz nawet sie pokusil " a moze Grafcia dla siebie zostawimy?" ;) Dzis tylko takie zdjecia mi sie udalo zrobic..od razu wybaczcie ze Grafit do drzewa przywiazany ale inaczej zero by bylo zdjec bo on ciagle w ruchu;) W sobote bede miala wiecej czasu to zrobie mu mega sesje..i mam nadzieje ze bedzie mozna wystartowac z ogloszeniami..w razie co moge wziasc na siebie allegro wyroznie i mam nadzieje ze komus w oko wpadnie :)

Posted

Kasiu,Grafit dawno nie miał takich pięknych zdjęć:loveu:

Szkoda mi Grafita,bo Aza wyjedzie a on znowu straci przyjaciela,w jego życiu ciągle pojawiają się ludzie i psy do których on się przyzwyczaja a potem wszyscy znikają.

Kkasiiiar,a może rozważysz propozycję męża:cool3:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Kasiu,Grafit dawno nie miał takich pięknych zdjęć:loveu:

Szkoda mi Grafita,bo Aza wyjedzie a on znowu straci przyjaciela,w jego życiu ciągle pojawiają się ludzie i psy do których on się przyzwyczaja a potem wszyscy znikają.

Kkasiiiar,a może rozważysz propozycję męża:cool3:

Myslalam nad tym .. ale niestety nie damy rady wziasc go na stale..ale musi znalesc jak najlepszy dom pod sloncem bo jest tego wart!

Posted

Dzis Grafitowi zrobie sesje zdjeciowa..czy Grafit ma tekst do ogloszen? Czy ktos kupi pakiet ogloszen?:modla::modla::modla: tutaj znajazlam taki bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/216983-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-po-raz-drugi...Pakiety-50-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Dla-Agry-%29-do-7.11

Ja ze swojej strony jak wczesniej wspominalam zrobie wyroznione allegro i alegratke, zrobie tez ogloszenie w anonsach z opcja ukazania sie ogloszenia w gazecie ze zdjeciem.

Posted

O ogłoszenia poproszę Anetek100,która ogłasza nasze psiaki ze schroniska,tylko ten tekścik fajny trzeba napisać,kto pomoże?bo ja w tym dobra nie jestem.
A kto wam robił banerki dla Azy i Barta,bo są bardzo ładne i Grafitowi też by się przydał nowy;)