kkasiiiar Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Grafit po całonocnym balowaniu w ogrodzie spi slodko w budzie ;) Quote
Guliwer89 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 No myślę po takiej imprezie musi chłopak odpocząć ;) Quote
Lida Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 A ten chuderlak nie marźnie? Toż nie ma go co grzać. Chyba, że jak mu zimno włazi Azie do budy ;-) Quote
kkasiiiar Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Lida napisał(a):A ten chuderlak nie marźnie? Toż nie ma go co grzać. Chyba, że jak mu zimno włazi Azie do budy ;-) Mam dla Niego ubranko ale okazalo sie za szerokie :( on taka chudzina :( Musze je przerobic i bedzie w nim chodzil :) Quote
Czorcik Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 kkasiiiar napisał(a):Mam dla Niego ubranko ale okazalo sie za szerokie :( on taka chudzina :( Musze je przerobic i bedzie w nim chodzil :) w ten różowy kubraczek to można było dwóch Grafitów zawinąć :) będzie trzeba te rzeby jakos przesunać Quote
kkasiiiar Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Dzis u mnie pada..ale postaram sie zrobic jak najszybciej Grafitowi fajne zdjecia zeby mozna bylo ruszyc z ogloszeniami. Quote
agrazka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Chętnie go zobaczę :), zmierz go w wolnej chwili, ciekawa jestem jak się ma do siostry ;) Quote
MARCHEWA Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 kkasiiiar napisał(a):Grafit po całonocnym balowaniu w ogrodzie spi slodko w budzie ;) Super,pies wybiegany to pies szczęśliwy;) Quote
Czorcik Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 przepraszam za offa ale zajrzyjcie , pomóżcie chociaż podnosić i rozsyłać wątek, to pierwszy wątek mój i Guliwera: http://www.dogomania.pl/threads/2170...-niewidzialna-!!! to jest Kama z wypadku , którą zgarnęliśmy odwożąc Grafita i Azulę Quote
kkasiiiar Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Aza znalazla dom!:multi: Strasznie sie ciesze a z drugiej strony zastanawiam sie co na to Grafit ..wkoncu od dluzszego czasu sa razem.. Jutro porobie chlopakowi zdjecia bo dzis mam "dzien w biegu" i mam nadzieje ze on tez znajdzie swoje miejsce ! Quote
SleepingSun Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 to myślę, że trzeba będzie Grafitowi towarzysza nowego sprawić :evil_lol: a może to jakaś szczęśliwa passa i Grafcia też ktoś szybciutko od Ciebie wyadoptuje!:cool3: Quote
kkasiiiar Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 SleepingSun napisał(a):to myślę, że trzeba będzie Grafitowi towarzysza nowego sprawić :evil_lol: a może to jakaś szczęśliwa passa i Grafcia też ktoś szybciutko od Ciebie wyadoptuje!:cool3: Bardzo bym chciala bo On naprawde super pies, moj Maz juz nawet sie pokusil " a moze Grafcia dla siebie zostawimy?" ;) Dzis tylko takie zdjecia mi sie udalo zrobic..od razu wybaczcie ze Grafit do drzewa przywiazany ale inaczej zero by bylo zdjec bo on ciagle w ruchu;) W sobote bede miala wiecej czasu to zrobie mu mega sesje..i mam nadzieje ze bedzie mozna wystartowac z ogloszeniami..w razie co moge wziasc na siebie allegro wyroznie i mam nadzieje ze komus w oko wpadnie :) Quote
Guliwer89 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Oj Grafitku slodziaku coraz ładniejszy się robisz ;) Quote
Vilena Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ojej, ale ma uszki spuszczone do tyłu, ciężko tak usiedzieć w jednym miejscu ;) Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Grafit bardzo grzeczny.. a jak ladnie robi "siad":) Tak uszka spuszczone bo raz ze musial w miejscu siedziec a dwa ze Aza sie wydzierala ze ma juz wracac do niej ;) Quote
MARCHEWA Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Kasiu,Grafit dawno nie miał takich pięknych zdjęć:loveu: Szkoda mi Grafita,bo Aza wyjedzie a on znowu straci przyjaciela,w jego życiu ciągle pojawiają się ludzie i psy do których on się przyzwyczaja a potem wszyscy znikają. Kkasiiiar,a może rozważysz propozycję męża:cool3: Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 MARCHEWA napisał(a):Kasiu,Grafit dawno nie miał takich pięknych zdjęć:loveu: Szkoda mi Grafita,bo Aza wyjedzie a on znowu straci przyjaciela,w jego życiu ciągle pojawiają się ludzie i psy do których on się przyzwyczaja a potem wszyscy znikają. Kkasiiiar,a może rozważysz propozycję męża:cool3: Myslalam nad tym .. ale niestety nie damy rady wziasc go na stale..ale musi znalesc jak najlepszy dom pod sloncem bo jest tego wart! Quote
wojtuś Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Piękne zdjęcia Grafita i pięknie Kasiu o nim opowiadasz:loveu: Jak dobrze, że jest u Ciebie i na domek super zasługuje:) Quote
kkasiiiar Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dzis Grafitowi zrobie sesje zdjeciowa..czy Grafit ma tekst do ogloszen? Czy ktos kupi pakiet ogloszen?:modla::modla::modla: tutaj znajazlam taki bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/216983-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-po-raz-drugi...Pakiety-50-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Dla-Agry-%29-do-7.11 Ja ze swojej strony jak wczesniej wspominalam zrobie wyroznione allegro i alegratke, zrobie tez ogloszenie w anonsach z opcja ukazania sie ogloszenia w gazecie ze zdjeciem. Quote
MARCHEWA Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 O ogłoszenia poproszę Anetek100,która ogłasza nasze psiaki ze schroniska,tylko ten tekścik fajny trzeba napisać,kto pomoże?bo ja w tym dobra nie jestem. A kto wam robił banerki dla Azy i Barta,bo są bardzo ładne i Grafitowi też by się przydał nowy;) Quote
Recommended Posts