kkasiiiar Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 smycze to w razie co ja mam po mojej amstaffce wiec z tym problemu nie bedzie :) Quote
Cleo2008 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='kkasiiiar']smycze to w razie co ja mam po mojej amstaffce wiec z tym problemu nie bedzie :)[/QUOTE] Hej witajcie, odzywam sie jako ciotka wirtualna Grafita. Moje deklaracje dla niego podtrzymuje, niestety musze wysylac przez paypal (bo nie mieszkam w polsce), wiec pytanie wprost do kasi ? (kkasiiiar) czy masz paypal? Bo w ten sposob byloby najlatwiej. Chcialabym wplacic na Grafita moja deklaracje juz do konca roku, sprawdze ile to jest, plus kiedy ostatnio wplacalam (ale najwczesniej jutro bo wszystkie notatki mam w pracy), widze ze jest Memory, moze znow pomoze, ale generalnie najprosciej by bylo od razu do kasi. Ciesze sie ze Grafit bedzie mial DT i ze ne bedzie musial wracac do schronu. Jakby co, zapraszam na PW. Quote
memory Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Cleo2008'].... widze ze jest Memory, moze znow pomoze,....[/QUOTE] Jestem i w razie potrzeby oczywiście chętnie pomogę. Quote
kkasiiiar Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 memory u mnie konto paypal w trakcie aktywacji mam nadzieje ze bedzie dobrze ;) w razie co licze na Twoja pomoc :) Quote
MARCHEWA Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Grafitek zawsze mógł liczyć na pomoc Cleo2008 i Memory;) Quote
Cleo2008 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='MARCHEWA']Grafitek zawsze mógł liczyć na pomoc Cleo2008 i Memory;)[/QUOTE] sorry, ze mnie tak dlugo nie bylo, ale mam duuuuuuuzo wiecej obowiazkow, a doba jakos sie nie chce rozciagnac :( Kasiu, to wyslij mi dane jak juz bedziesz miala i podesle kase Quote
kkasiiiar Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Oczywiscie odrazu dam znac..kwestaja 2-3 dni:) Quote
SleepingSun Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 a kiedy Grafcio do was jedzie? Bo jakoś mi to umknęło... Quote
kkasiiiar Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Grafit jedzie do mnie 29 pazdziernika Quote
Vilena Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='kkasiiiar']Grafit jedzie do mnie 29 pazdziernika[/QUOTE] Wspaniale :D Quote
kkasiiiar Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 A jeszcze lepsze wiesci to takie ze w srode dzieki wspanialej osobie bedzie piekna nowa buda dla Grafita :) i Azy tez :) 2 piekne budy ;) Quote
wojtuś Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='kkasiiiar']A jeszcze lepsze wiesci to takie ze w srode dzieki wspanialej osobie bedzie piekna nowa buda dla Grafita :) i Azy tez :) 2 piekne budy ;)[/QUOTE] I Kasia :loveu: wklei nam zdjęcia:) Quote
MARCHEWA Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='kkasiiiar']A jeszcze lepsze wiesci to takie ze w srode dzieki wspanialej osobie bedzie piekna nowa buda dla Grafita :) i Azy tez :) 2 piekne budy ;)[/QUOTE] Podziękuj od nas tej tajemniczej osobie o złotym sercu,to wspaniałe,że są tacy ludzie na świecie jak ta osoba,która podarowała budy i takie jak ty kkasiiiar,która uchroniła te psiaki przed schroniskiem;) Quote
kkasiiiar Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Pewnie ze podziekuje !! To Aniol nie czlowiek ;) Budy jutro u mnie o 18 beda :) Zdjecia w czwartek zrobie przy swietle dziennym i wieczorem dodam :) Quote
kkasiiiar Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Budy juz u mnie..na dzien dzisiejszy takie tylko zdjecie..pozniej juz bylo za ciemno:/ Jutro wiecej zdjec :smile: Quote
Czorcik Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 prosze , prosze ale wille , kurcze , :multi::multi: Quote
MARCHEWA Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Chciałam bardzo podziękować za nowe wpłaty dla Grafita od Rubi18,która dała domek mojej tymczasowiczce Pumie;) a teraz wspiera następnego psa ze Szczytna oraz Smagdalenie za comiesięczne wpłaty,dzięki którym Grafit zawsze ma na bieżące wydatki. Quote
memory Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 kkasiiiar - nie mogę odpowiedzieć na PW, bo masz przepełnioną skrzynkę. O ile konto PayPal jest już zweryfikowane przez PayPal, to jak najbardziej wystarczy. Wtedy, gdy wejdziesz na swoje konto PayPal to pod pomarańczowym napisem: Witaj, Użytkowniku: (Twoje imię i nazwisko) masz status konta Status: Zweryfikowany Bez weryfikacji można przesyłać pieniądze, ale tylko w obrębie kont PayPal. Po zweryfikowaniu można już przesyłać kasę z PayPal na konto polskie. Quote
kkasiiiar Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Dziekuje za odp juz mam konto zweryfikowane :) Dziekuje za pomoc !! :) Quote
agrazka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Budy są , bardzo fajne, a co u Grafita się dzieje ? Quote
Guliwer89 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Podejrzewam że tego się niestety do 29 nie dowiemy :( Quote
MARCHEWA Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Guliwer89 napisał(a):Podejrzewam że tego się niestety do 29 nie dowiemy :( Kochani,pamiętajcie,aby przy odbiorze Grafita zabrać jego książeczkę z aktualnymi szczepieniami,która jest u Fiery. Quote
obraczus87 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Guliwer89 napisał(a):Podejrzewam że tego się niestety do 29 nie dowiemy :( Fiera odpisuje na maile. Więc może to jest rozwiązanie, aby się dowiedzieć co u Grafitka. Quote
Recommended Posts