Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='kkasiiiar']smycze to w razie co ja mam po mojej amstaffce wiec z tym problemu nie bedzie :)[/QUOTE]
Hej witajcie, odzywam sie jako ciotka wirtualna Grafita. Moje deklaracje dla niego podtrzymuje, niestety musze wysylac przez paypal (bo nie mieszkam w polsce), wiec pytanie wprost do kasi ? (kkasiiiar) czy masz paypal? Bo w ten sposob byloby najlatwiej. Chcialabym wplacic na Grafita moja deklaracje juz do konca roku, sprawdze ile to jest, plus kiedy ostatnio wplacalam (ale najwczesniej jutro bo wszystkie notatki mam w pracy), widze ze jest Memory, moze znow pomoze, ale generalnie najprosciej by bylo od razu do kasi.
Ciesze sie ze Grafit bedzie mial DT i ze ne bedzie musial wracac do schronu. Jakby co, zapraszam na PW.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Grafitek zawsze mógł liczyć na pomoc Cleo2008 i Memory;)[/QUOTE]
sorry, ze mnie tak dlugo nie bylo, ale mam duuuuuuuzo wiecej obowiazkow, a doba jakos sie nie chce rozciagnac :(
Kasiu, to wyslij mi dane jak juz bedziesz miala i podesle kase

Posted

[quote name='kkasiiiar']A jeszcze lepsze wiesci to takie ze w srode dzieki wspanialej osobie bedzie piekna nowa buda dla Grafita :) i Azy tez :) 2 piekne budy ;)[/QUOTE]
I Kasia :loveu:
wklei nam zdjęcia:)

Posted

[quote name='kkasiiiar']A jeszcze lepsze wiesci to takie ze w srode dzieki wspanialej osobie bedzie piekna nowa buda dla Grafita :) i Azy tez :) 2 piekne budy ;)[/QUOTE]

Podziękuj od nas tej tajemniczej osobie o złotym sercu,to wspaniałe,że są tacy ludzie na świecie jak ta osoba,która podarowała budy i takie jak ty kkasiiiar,która uchroniła te psiaki przed schroniskiem;)

Posted

Chciałam bardzo podziękować za nowe wpłaty dla Grafita od Rubi18,która dała domek mojej tymczasowiczce Pumie;) a teraz wspiera następnego psa ze Szczytna oraz Smagdalenie za comiesięczne wpłaty,dzięki którym Grafit zawsze ma na bieżące wydatki.

Posted

kkasiiiar - nie mogę odpowiedzieć na PW, bo masz przepełnioną skrzynkę.

O ile konto PayPal jest już zweryfikowane przez PayPal, to jak najbardziej wystarczy.
Wtedy, gdy wejdziesz na swoje konto PayPal to pod pomarańczowym napisem:

Witaj, Użytkowniku: (Twoje imię i nazwisko)

masz status konta

Bez weryfikacji można przesyłać pieniądze, ale tylko w obrębie kont PayPal.
Po zweryfikowaniu można już przesyłać kasę z PayPal na konto polskie.

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Podejrzewam że tego się niestety do 29 nie dowiemy :(

Kochani,pamiętajcie,aby przy odbiorze Grafita zabrać jego książeczkę z aktualnymi szczepieniami,która jest u Fiery.