Vilena Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ja już nie nadążam na tym wątku, ale widzę, że dzieje się dobrze dla Grafita, dziękuję Wam :) Quote
_ogonek_ Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Serdecznie zapraszam wszystkich na dwa wyjątkowe bazarki:) 1) Bazarek z czadowymi gadżetami SHA z którego dochód idzie na mega zadłużoną Rozi!!! http://www.dogomania.pl/threads/216024-Czadowe-gad%C5%BCety!!!-SHA-d%C5%82ugopisy-magnesy-wejd%C5%BA-i-przekonaj-si%C4%99!-Na-Rozi-do-19.10 2) Bazarek cegiełkowy: Kot Kacper na pomoc Rokiemu! http://www.dogomania.pl/threads/216026-Kot-Kacper-na-pomoc-w-utrzymaniu-Rokiego!!!-Cegie%C5%82kowy-do-25.10 Zajrzyjcie proszę i wesprzyjcie choćby obecnością ;) Quote
agrazka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Poglądowo przesyłam zainteresowanym, budę siostry Grafita, ma wymiary 120 x 110 cm wysok. 100cm (po zewnętrznej) otwór 28 x36. Uważam , że taka buda jest za duża, pies budę ogrzewa zimą własnym ciałem i nie może być tyle luzu, bo mu wtedy zimno. Sama się dziwię, że wejście takie małe ale Saba spokojnie wchodzi nie obijając się, a chyba jest potężniejsza od Grafita i ma w kłębie 65 cm. Buda dla Grafita powinna być 110 - 115 jeden bok, drugi mniejszy, dobrze jak wejście jest wyżej wtedy posłanie nie wypada (siano, słoma). Quote
wojtuś Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Kochani:) Jutro Fiera zmierzy Grafita i Azulę. Przyśle mi sms. Psiaki Kochane szykujcie się pomału do drogi;) Quote
Czorcik Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 no Grafit szykuj dupkę do podróży, wszystkie znaki na niebie wskazują , że pojadę razem z wami :) Quote
MARCHEWA Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Czorcik']no Grafit szykuj dupkę do podróży, wszystkie znaki na niebie wskazują , że pojadę razem z wami :)[/QUOTE] Ale fajnie;) Na razie czekamy na info w sprawie budy,bo być może będzie ona tylko dla Azy,a wtedy będziemy musieli szybko coś Grafitowi poszukać na Allegro.Ja nawet znalazłam niedrogą i fajną ale 90km od dt i tu problem z transportem. Quote
toyota Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='MARCHEWA'] Na razie czekamy na info w sprawie budy,bo być może będzie ona tylko dla Azy,a wtedy będziemy musieli szybko coś Grafitowi poszukać na Allegro.Ja nawet znalazłam niedrogą i fajną ale 90km od dt i tu problem z transportem.[/QUOTE] A gdzie dokładnie stoi ta buda ? Quote
wojtuś Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Czorcik']no Grafit szykuj dupkę do podróży, wszystkie znaki na niebie wskazują , że pojadę razem z wami :) Super dzieki :loveu: Z takim pięknym pojedziecie: :):) [quote name='MARCHEWA']Zobaczcie jaki on piękny: Quote
Czorcik Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 to już tak jest , że jak trzeba psiaki gdzieś zawieść czy przywieźć to staramy się z guliwerem jeździć we dwoje , co dwie głowy to nie jedna , tym bardziej przy dwóch dość dużych psach :) zawsze to jest raźniej :) a ostatnio to jeszcze nawet Awit z nami podróżowała, tylko teraz przy psiakach tych gabarytów, raczej nie będzie miejsca dla trzeciej osoby Quote
wojtuś Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='MARCHEWA']Ale fajnie;) Na razie czekamy na info w sprawie budy,bo być może będzie ona tylko dla Azy,a wtedy będziemy musieli szybko coś Grafitowi poszukać na Allegro.Ja nawet znalazłam niedrogą i fajną ale 90km od dt i tu problem z transportem. Joasiu a jesteś w kontakcie z kkasiiiar? W poście z 13.10.2011 na wątku Azuli Kasia napisała: [quote name='kkasiiiar']Jutro w ciagu dnia mam dostac telefon i bede wiedziala wszytsko co i jak..od razu dam Wam znac..budy beda takie http://allegro.pl/solidna-ocieplana-buda-dla-psa-i1855536378.html Ale cieszyc sie bedziemy wtedy jak juz bede miala 100 % pewnosci ze budy w drodze do mnie :) Wiec czekamy do jutra i trzymajcie kciuki :) zmierzcie psiaki na spokojnie mamy cas do 29 a na allegro pisze ze w ciagu 5 dni wysylaja :) Poproscie Fiere zeby je zmierzyla i bedziemy wiedziec ze budy beda dobre :) Quote
kkasiiiar Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Tak jestem jestem...pisalam Marchewce ze wyjezdzam i podalam moj nr w razie co :) Z budami sprawa aktualna budy beda zrobione u mnie w Świeciu u stolarza dla Azy i Grafita :) Czekamy tylko na wymiary i stolarz bedzie mogl dzialac :) Quote
Czorcik Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='kkasiiiar']Tak jestem jestem...pisalam Marchewce ze wyjezdzam i podalam moj nr w razie co :) Z budami sprawa aktualna budy beda zrobione u mnie w Świeciu u stolarza dla Azy i Grafita :) Czekamy tylko na wymiary i stolarz bedzie mogl dzialac :)[/QUOTE] ale super :multi::loveu::multi::loveu: Quote
wojtuś Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='kkasiiiar']Tak jestem jestem...pisalam Marchewce ze wyjezdzam i podalam moj nr w razie co :) Z budami sprawa aktualna budy beda zrobione u mnie w Świeciu u stolarza dla Azy i Grafita :) Czekamy tylko na wymiary i stolarz bedzie mogl dzialac :)[/QUOTE] Kasiu dzięki :loveu: Siostra Grafita Saba, bardzo podobna do niego ma w głębie 65 cm, i agrazka mówi o niej mini dog, też wskazuje na budę średnią, Nie mam jeszcze sms od Fiery o wymiarach Psiaków, przypomnę się jej jutro;) Kochani a nasz Bart dziś pojechał do domu, wierzę, że i dla Azuli i dla Grafita będą dobre domki. Ja mówię zawsze, że takie domki są - ale to my musimy je odnaleść:) Quote
agrazka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Trzymam za za was kciuki i za psiaki :) Quote
kkasiiiar Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 W takim razie czekam na esemesa i podaje wymiary stolarzowi, trzeba koniecznie zrobic wlasnie z wejsciem wyzej jak wspomniala agraszka zeby sloma nie wypadala z bud. Mam juz caly worek gryzakow i innych smakołyków i wielka nadzieje ze szybko przekonam do siebie Aze i Grafita ;) Quote
kkasiiiar Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 I pytanko z tego co zrozumialam Grafit ma smycz i obroze czy jest potrzebna? Ubranko dla Grafita dostane niedlugo poczta :) Quote
MARCHEWA Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='kkasiiiar']Tak jestem jestem...pisalam Marchewce ze wyjezdzam i podalam moj nr w razie co :) Z budami sprawa aktualna budy beda zrobione u mnie w Świeciu u stolarza dla Azy i Grafita :) Czekamy tylko na wymiary i stolarz bedzie mogl dzialac :)[/QUOTE] To wspaniale:loveu:bardzo się cieszę:loveu: Grafit powinien mieć smycz i obrożę,ale jeszcze zapytam Fiery,jakby co to kupi się coś dla niego;) Kkasiiiar,podaj mi swój adres na pw,ponieważ jest promocja Brita to zakupie dla psiaków na listopad;) Quote
MARCHEWA Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='wojtuś']Kasiu dzięki :loveu: Siostra Grafita Saba, bardzo podobna do niego ma w głębie 65 cm, i agrazka mówi o niej mini dog, też wskazuje na budę średnią, Nie mam jeszcze sms od Fiery o wymiarach Psiaków, przypomnę się jej jutro;) Kochani a nasz Bart dziś pojechał do domu, wierzę, że i dla Azuli i dla Grafita będą dobre domki. QUOTE] Siostra Grafita jest od niego trochę większa i masywniejsza,więc Grafit na pewno ma mniej w kłębie. A Bartowi życzę wszystkiego dobrego w nowym domku,niech mu się szczęści;) Quote
Czorcik Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='kkasiiiar']I pytanko z tego co zrozumialam Grafit ma smycz i obroze czy jest potrzebna? Ubranko dla Grafita dostane niedlugo poczta :)[/QUOTE] tak na prawdę się dowiemy co Grafit i Aza mają jak będziemy je zabierać od Fiery. Quote
wojtuś Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='kkasiiiar']I pytanko z tego co zrozumialam Grafit ma smycz i obroze czy jest potrzebna? Ubranko dla Grafita dostane niedlugo poczta :)[/QUOTE] [quote name='MARCHEWA']To wspaniale:loveu:bardzo się cieszę:loveu: Grafit powinien mieć smycz i obrożę,ale jeszcze zapytam Fiery,jakby co to kupi się coś dla niego;) Kkasiiiar,podaj mi swój adres na pw,ponieważ jest promocja Brita to zakupie dla psiaków na listopad;)[/QUOTE] [quote name='Czorcik']tak na prawdę się dowiemy co Grafit i Aza mają jak będziemy je zabierać od Fiery.[/QUOTE] Grafit i Azula mają obroże i jedną smycz;) Czorcik Kochana pamiętaj więc proszę o zabraniu jednej smyczy;) Fiera ma jedną smycz ale nie wiem czy to jest smycz Grafita czy Azuli;) Quote
Czorcik Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 na podróż nie ma problemu Guliwer ma w samochodzie psi osprzęt , ale potem będzie trzeba je zaopatrzyć .:) Quote
wojtuś Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Czorcik']na podróż nie ma problemu Guliwer ma w samochodzie psi osprzęt , ale potem będzie trzeba je zaopatrzyć .:)[/QUOTE] Dzięki:):););) Quote
Recommended Posts