Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Serdecznie zapraszam wszystkich na dwa wyjątkowe bazarki:)

1) Bazarek z czadowymi gadżetami SHA z którego dochód idzie na mega zadłużoną Rozi!!!
http://www.dogomania.pl/threads/216024-Czadowe-gad%C5%BCety!!!-SHA-d%C5%82ugopisy-magnesy-wejd%C5%BA-i-przekonaj-si%C4%99!-Na-Rozi-do-19.10

2) Bazarek cegiełkowy: Kot Kacper na pomoc Rokiemu!
http://www.dogomania.pl/threads/216026-Kot-Kacper-na-pomoc-w-utrzymaniu-Rokiego!!!-Cegie%C5%82kowy-do-25.10

Zajrzyjcie proszę i wesprzyjcie choćby obecnością ;)

Posted

Poglądowo przesyłam zainteresowanym, budę siostry Grafita, ma wymiary 120 x 110 cm wysok. 100cm (po zewnętrznej) otwór 28 x36. Uważam , że taka buda jest za duża, pies budę ogrzewa zimą własnym ciałem i nie może być tyle luzu, bo mu wtedy zimno.
Sama się dziwię, że wejście takie małe ale Saba spokojnie wchodzi nie obijając się, a chyba jest potężniejsza od Grafita i ma w kłębie 65 cm. Buda dla Grafita powinna być 110 - 115 jeden bok, drugi mniejszy, dobrze jak wejście jest wyżej wtedy posłanie nie wypada (siano, słoma).

Posted

[quote name='Czorcik']no Grafit szykuj dupkę do podróży, wszystkie znaki na niebie wskazują , że pojadę razem z wami :)[/QUOTE]
Ale fajnie;)
Na razie czekamy na info w sprawie budy,bo być może będzie ona tylko dla Azy,a wtedy będziemy musieli szybko coś Grafitowi poszukać na Allegro.Ja nawet znalazłam niedrogą i fajną ale 90km od dt i tu problem z transportem.

Posted

[quote name='MARCHEWA']
Na razie czekamy na info w sprawie budy,bo być może będzie ona tylko dla Azy,a wtedy będziemy musieli szybko coś Grafitowi poszukać na Allegro.Ja nawet znalazłam niedrogą i fajną ale 90km od dt i tu problem z transportem.[/QUOTE]

A gdzie dokładnie stoi ta buda ?

Posted

[quote name='Czorcik']no Grafit szykuj dupkę do podróży, wszystkie znaki na niebie wskazują , że pojadę razem z wami :)
Super dzieki :loveu:

Z takim pięknym pojedziecie: :):)

[quote name='MARCHEWA']Zobaczcie jaki on piękny:

Posted

to już tak jest , że jak trzeba psiaki gdzieś zawieść czy przywieźć to staramy się z guliwerem jeździć we dwoje , co dwie głowy to nie jedna , tym bardziej przy dwóch dość dużych psach :) zawsze to jest raźniej :) a ostatnio to jeszcze nawet Awit z nami podróżowała, tylko teraz przy psiakach tych gabarytów, raczej nie będzie miejsca dla trzeciej osoby

Posted

[quote name='MARCHEWA']Ale fajnie;)
Na razie czekamy na info w sprawie budy,bo być może będzie ona tylko dla Azy,a wtedy będziemy musieli szybko coś Grafitowi poszukać na Allegro.Ja nawet znalazłam niedrogą i fajną ale 90km od dt i tu problem z transportem.
Joasiu a jesteś w kontakcie z kkasiiiar?

W poście z 13.10.2011 na wątku Azuli Kasia napisała:
[quote name='kkasiiiar']Jutro w ciagu dnia mam dostac telefon i bede wiedziala wszytsko co i jak..od razu dam Wam znac..budy beda takie http://allegro.pl/solidna-ocieplana-buda-dla-psa-i1855536378.html
Ale cieszyc sie bedziemy wtedy jak juz bede miala 100 % pewnosci ze budy w drodze do mnie :) Wiec czekamy do jutra i trzymajcie kciuki :) zmierzcie psiaki na spokojnie mamy cas do 29 a na allegro pisze ze w ciagu 5 dni wysylaja :) Poproscie Fiere zeby je zmierzyla i bedziemy wiedziec ze budy beda dobre :)

Posted

Tak jestem jestem...pisalam Marchewce ze wyjezdzam i podalam moj nr w razie co :) Z budami sprawa aktualna budy beda zrobione u mnie w Świeciu u stolarza dla Azy i Grafita :) Czekamy tylko na wymiary i stolarz bedzie mogl dzialac :)

Posted

[quote name='kkasiiiar']Tak jestem jestem...pisalam Marchewce ze wyjezdzam i podalam moj nr w razie co :) Z budami sprawa aktualna budy beda zrobione u mnie w Świeciu u stolarza dla Azy i Grafita :) Czekamy tylko na wymiary i stolarz bedzie mogl dzialac :)[/QUOTE]

ale super :multi::loveu::multi::loveu:

Posted

[quote name='kkasiiiar']Tak jestem jestem...pisalam Marchewce ze wyjezdzam i podalam moj nr w razie co :) Z budami sprawa aktualna budy beda zrobione u mnie w Świeciu u stolarza dla Azy i Grafita :) Czekamy tylko na wymiary i stolarz bedzie mogl dzialac :)[/QUOTE]
Kasiu dzięki :loveu:
Siostra Grafita Saba, bardzo podobna do niego ma w głębie 65 cm,
i agrazka mówi o niej mini dog, też wskazuje na budę średnią,
Nie mam jeszcze sms od Fiery o wymiarach Psiaków, przypomnę się jej jutro;)

Kochani a nasz Bart dziś pojechał do domu,
wierzę, że i dla Azuli i dla Grafita będą dobre domki.

Ja mówię zawsze, że takie domki są -
ale to my musimy je odnaleść:)

Posted

W takim razie czekam na esemesa i podaje wymiary stolarzowi, trzeba koniecznie zrobic wlasnie z wejsciem wyzej jak wspomniala agraszka zeby sloma nie wypadala z bud. Mam juz caly worek gryzakow i innych smakołyków i wielka nadzieje ze szybko przekonam do siebie Aze i Grafita ;)

Posted

To wspaniale:loveu:bardzo się cieszę:loveu:
Grafit powinien mieć smycz i obrożę,ale jeszcze zapytam Fiery,jakby co to kupi się coś dla niego;)
Kkasiiiar,podaj mi swój adres na pw,ponieważ jest promocja Brita to zakupie dla psiaków na listopad;)

Posted

[quote name='wojtuś']Kasiu dzięki :loveu:
Siostra Grafita Saba, bardzo podobna do niego ma w głębie 65 cm,
i agrazka mówi o niej mini dog, też wskazuje na budę średnią,
Nie mam jeszcze sms od Fiery o wymiarach Psiaków, przypomnę się jej jutro;)

Kochani a nasz Bart dziś pojechał do domu,
wierzę, że i dla Azuli i dla Grafita będą dobre domki.

QUOTE]

Siostra Grafita jest od niego trochę większa i masywniejsza,więc Grafit na pewno ma mniej w kłębie.

A Bartowi życzę wszystkiego dobrego w nowym domku,niech mu się szczęści;)

Posted

[quote name='kkasiiiar']I pytanko z tego co zrozumialam Grafit ma smycz i obroze czy jest potrzebna? Ubranko dla Grafita dostane niedlugo poczta :)[/QUOTE]

tak na prawdę się dowiemy co Grafit i Aza mają jak będziemy je zabierać od Fiery.

Posted

[quote name='kkasiiiar']I pytanko z tego co zrozumialam Grafit ma smycz i obroze czy jest potrzebna? Ubranko dla Grafita dostane niedlugo poczta :)[/QUOTE]

[quote name='MARCHEWA']To wspaniale:loveu:bardzo się cieszę:loveu:
Grafit powinien mieć smycz i obrożę,ale jeszcze zapytam Fiery,jakby co to kupi się coś dla niego;)
Kkasiiiar,podaj mi swój adres na pw,ponieważ jest promocja Brita to zakupie dla psiaków na listopad;)[/QUOTE]

[quote name='Czorcik']tak na prawdę się dowiemy co Grafit i Aza mają jak będziemy je zabierać od Fiery.[/QUOTE]
Grafit i Azula mają obroże i jedną smycz;)

Czorcik Kochana pamiętaj więc proszę o zabraniu jednej smyczy;)

Fiera ma jedną smycz ale nie wiem czy to jest smycz Grafita czy Azuli;)