Fiera Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No, kochane psisko :) A wczoraj wieczorem miał super ubaw, bo rzucałam mu piłę, a on podbiegał, wycierał ją w moją jasną spódnicę i dopiero wtedy oddawał, żebym znowu rzucała;) Quote
MARCHEWA Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Taki fajowy pies z tego Grafita a domki milczą. Quote
anetek100 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 allegro właśnie mu zaraz odnowie, bo sie skonczyło:) Quote
Igiełka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 MARCHEWA napisał(a):Taki fajowy pies z tego Grafita a domki milczą. zupełnie tego nie rozumiem wyjątkowy przyjaciel czeka a tu cisza Quote
Vilena Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ciocia Vilenka pamięta o Tobie piesku :* Quote
SleepingSun Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 strasznie długo Grafit czeka na domek :( Quote
Cleo2008 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ja tez o nim pamietam i tez nie rozumiem. Glaski od ciotki Cleo Quote
agrazka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Grafit jesteś super psem :), każdy się tobą zachwyci :) Quote
Vilena Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Może już czas na jakieś nowe fotki Grafita? :) Quote
SleepingSun Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 sądzę, że Grafciowi przydała by się porządna sesja zdjęciowa, aby jego nowi potencjalni właściciele mogli dostrzec jego nieprzeciętne piękno :) bo zdjęcia, które robi Fiera są dla nas fajne, możemy zobaczyć co się u psa dzieje, natomiast są moim zdaniem średnio zachęcające do adopcji psa. A wiadomo, że najpierw patrzy się na wygląd... Quote
agrazka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 to prawda, ma w sobie wiele piękna - tylko trzeba je pokazać :) Quote
MARCHEWA Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Może Fiera znajdzie chwilkę na zrobienie nowych fotek,to ja wtedy wykupię nowe ogłoszenia. Quote
Fiera Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 SleepingSun napisał(a):sądzę, że Grafciowi przydała by się porządna sesja zdjęciowa, aby jego nowi potencjalni właściciele mogli dostrzec jego nieprzeciętne piękno :) bo zdjęcia, które robi Fiera są dla nas fajne, możemy zobaczyć co się u psa dzieje, natomiast są moim zdaniem średnio zachęcające do adopcji psa. A wiadomo, że najpierw patrzy się na wygląd... W takim razie zapraszam do siebie specjalistę z aparatem... Quote
Recommended Posts