Fiera Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jesteśmy, cali i zdrowi :) Grafitkowi "wyszła" karma. Teraz dostaje Purinkę. Bardzo prosimy o karmę, paragonik za jedzonko wyślę skanem niedługo. Przepraszam za milczenie, ale naprawdę chwilam czasowo nie wyrabiam. Jakby co, to w podpisie mam nr tel. Pozdr:) Quote
Cleo2008 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 O jak milo widziec Fiere:) Co slychac cioteczko? Nota bene mam do Ciebie pytanko, pw leci... Quote
MARCHEWA Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Fiera napisał(a):Jesteśmy, cali i zdrowi :) Grafitkowi "wyszła" karma. Teraz dostaje Purinkę. Bardzo prosimy o karmę, paragonik za jedzonko wyślę skanem niedługo. Przepraszam za milczenie, ale naprawdę chwilam czasowo nie wyrabiam. Jakby co, to w podpisie mam nr tel. Pozdr:) Wczoraj karma została wysłana kurierem i dzisiaj powinna być u Ciebie do godz.15.00 ;) Quote
anetek100 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 a ja zapiszę sobie wątek wstawiając link do allegro:) http://allegro.pl/grafit-jak-dog-owczarek-szuka-domu-pies-psy-i1768184740.html Quote
Vilena Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Fiera napisał(a):Jesteśmy, cali i zdrowi :) Grafitkowi "wyszła" karma. Teraz dostaje Purinkę. Bardzo prosimy o karmę, paragonik za jedzonko wyślę skanem niedługo. Przepraszam za milczenie, ale naprawdę chwilam czasowo nie wyrabiam. Jakby co, to w podpisie mam nr tel. Pozdr:) Ucałuj Grafitka Fiero :) Quote
Fiera Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Kochana bestia z niego, dostaje codziennie swoją porcję głasków, bo jak patrzy na mnie jak cielątko, to wymiękam :) Karma jak dotrze, to dam znać, dzięki za wysłanie:) Quote
MARCHEWA Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='anetek100']a ja zapiszę sobie wątek wstawiając link do allegro:) http://allegro.pl/grafit-jak-dog-owczarek-szuka-domu-pies-psy-i1768184740.html Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc w ogłaszaniu Grafita;) Quote
Rubi18 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 zrobiłam chlopakowi ogloszenie na Morusku:) Quote
Fiera Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Super, może się domek znajdzie:) To taki kochany psiak, wczoraj przysiadłam na kamieniu w ogrodzie i Velvet pakowała się na kolanka - Grafit jak to zobaczył, to też chciał, pieszczoch jeden, wlazł mi przednimi łapami na kolana i miał minę jakby się dziwił czemu reszta cielska nie mieści się już u pańci na kolankach;) :) Quote
Vilena Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Fiera napisał(a):Super, może się domek znajdzie:) To taki kochany psiak, wczoraj przysiadłam na kamieniu w ogrodzie i Velvet pakowała się na kolanka - Grafit jak to zobaczył, to też chciał, pieszczoch jeden, wlazł mi przednimi łapami na kolana i miał minę jakby się dziwił czemu reszta cielska nie mieści się już u pańci na kolankach;) :) Kochany Grafitek :loveu: Quote
Fiera Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Grafitek ma nową ukochaną zabawkę - przebita, wściekle pomarańczowa piła do nogi, ale ma ubaw jak mu ją rzucam ;) Quote
Cleo2008 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 a ciekawe ze psy lubia pomaranczowy kolor, moja tez... Quote
Cleo2008 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 agrazka napisał(a):Trzeba go ratować - ja jestem teraz właścicielką Saby i to bardzo dobry pies nie ma żadnych złych nawyków, nie broi, nie gryzie, nie psoci. Faktycznie wygląda na jej brata. Niestety nie mogę go przygarnąć ale porozwieszam ogłoszenia u mnie, Saba się podoba - może i on komuś wpadnie w oko. One nie są dogami ale podobne w typie, ja mówię na swoją mini dog :) To jest super pomysl... Ja poprosze o przypomnienie paypala to wysle pieniazki! Quote
_ogonek_ Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/213911-Bazar-us%C5%82ugowy-PAKIETY-OG%C5%81OSZE%C5%83-CEGIE%C5%81KI-RYMOWANKI!!!-B.-tanio-do-9.09-na-d%C5%82ug-Rozi Bazarek usługowy!!! Dostępne : - pakiety ogłoszeniowe; - teksty, - cegiełki oraz wiele, wiele innych!!! Zapraszam serdecznie DOCHÓD Z BAZARKU PRZEZNACZONY JEST NA DŁUG I BIEŻĄCE POTRZEBY ROZI!!! Quote
agrazka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Zabawowy z niego chłopak, nic dziwnego, ze gra w nogę :) Quote
Recommended Posts