Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jesteśmy, cali i zdrowi :) Grafitkowi "wyszła" karma. Teraz dostaje Purinkę. Bardzo prosimy o karmę, paragonik za jedzonko wyślę skanem niedługo.
Przepraszam za milczenie, ale naprawdę chwilam czasowo nie wyrabiam.
Jakby co, to w podpisie mam nr tel. Pozdr:)

Posted

Fiera napisał(a):
Jesteśmy, cali i zdrowi :) Grafitkowi "wyszła" karma. Teraz dostaje Purinkę. Bardzo prosimy o karmę, paragonik za jedzonko wyślę skanem niedługo.

Wczoraj karma została wysłana kurierem i dzisiaj powinna być u Ciebie do godz.15.00 ;)

Posted

Fiera napisał(a):

Ucałuj Grafitka Fiero :)

Posted

Kochana bestia z niego, dostaje codziennie swoją porcję głasków, bo jak patrzy na mnie jak cielątko, to wymiękam :) Karma jak dotrze, to dam znać, dzięki za wysłanie:)

Posted

Super, może się domek znajdzie:) To taki kochany psiak, wczoraj przysiadłam na kamieniu w ogrodzie i Velvet pakowała się na kolanka - Grafit jak to zobaczył, to też chciał, pieszczoch jeden, wlazł mi przednimi łapami na kolana i miał minę jakby się dziwił czemu reszta cielska nie mieści się już u pańci na kolankach;) :)

Posted

Fiera napisał(a):
Super, może się domek znajdzie:) To taki kochany psiak, wczoraj przysiadłam na kamieniu w ogrodzie i Velvet pakowała się na kolanka - Grafit jak to zobaczył, to też chciał, pieszczoch jeden, wlazł mi przednimi łapami na kolana i miał minę jakby się dziwił czemu reszta cielska nie mieści się już u pańci na kolankach;) :)

Kochany Grafitek :loveu:

Posted

agrazka napisał(a):
Trzeba go ratować - ja jestem teraz właścicielką Saby i to bardzo dobry pies nie ma żadnych złych nawyków, nie broi, nie gryzie, nie psoci. Faktycznie wygląda na jej brata. Niestety nie mogę go przygarnąć ale porozwieszam ogłoszenia u mnie, Saba się podoba - może i on komuś wpadnie w oko.
One nie są dogami ale podobne w typie, ja mówię na swoją mini dog :)

To jest super pomysl...
Ja poprosze o przypomnienie paypala to wysle pieniazki!