agrazka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 zawsze mu się uważnie przyglądam i porównuje z Sabą - jest trochę drobniejszy :) ale i tak piękny :) Quote
Fiera Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Masz na myśli, że szczupltki? Mnie to trochę zaczyna martwić, bo karmię go dwa razy dziennie, sypię chrupów nadprogramowo - pełną michę, koopy ok, sierść gładka, tylko czemu dupka taka cieniutka????????? Wet mówiła, że jest zdrowy, ale tak na oko, to w sumie co ona może powiedzieć? Zastanawiam się chwilami, czy mu jakichś badań nie zrobic. Ja rozumiem, że ona ma śróbkę w dupce i ciągle biega i bryka, ale mimo wszystko, przy takich ilościach, jakie on pochłania, powinien być tęższy... Quote
Fiera Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='gazzy'] Grafit i Aza - love story z lasu ;) Quote
Cleo2008 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Cleo2008 napisał(a):wlasnie wyslalalm na Grafita za 3 miesiace przez Martke, powinno dojsc zaraz do Martki, ona pewnie przekaze na poczatku przyszlego tygodnia doszlo juz? Quote
Fiera Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Do mnie nic nie doszło... A macie wogóle mój nr konta? Bo Grafit jest u mnie na BDT i nikt mi kaski na niego nie wysyłał, więc może podać na pw....? Quote
Fiera Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ach, zapomniałam jeszcze dopisać, że Grafit to łobuz - zrywa kompanom obróżki, w zeszłym tygodniu Crazy swoją straciła, przedwczoraj Aza, a dziś zdjął Myszce, naszczęście widziałm to ostatnie przez okno i zdążyłam ją uratować ;) Quote
Vilena Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-wZudenZqRf4/TjBQWLJGtNI/AAAAAAAADkE/eSs9xEBpH0M/s640/IMG_1400.JPG Graficiak :loveu: No co za chudzielec, najwyższy czas przytyć piesku! Quote
Fiera Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Vilena']https://lh3.googleusercontent.com/-wZudenZqRf4/TjBQWLJGtNI/AAAAAAAADkE/eSs9xEBpH0M/s640/IMG_1400.JPG Graficiak :loveu: No co za chudzielec, najwyższy czas przytyć piesku! Tylko ciocia jak to zrobić? Quote
agrazka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Może taka jego uroda, ja nie myślałam o tym, że chudy. Ogólnie taki drobniejszy, a facet :) Z Saby to baba jest :) Taka do mnie przyjechała i wcale nie jest dużo grubsza, bo trzymamy linię :) Quote
Fiera Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ale ładna psina. I faktycznie pychola ma strasznie podobnego do Grafitka :) Quote
Cleo2008 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Cleo2008']doszlo juz? ja wysylam do Marchewy, wiec to do niej wlasciwie to pytanie. Moze nastepnym razem wysle do Ciebie , czy masz moze paypal? Sprawdzialm wlasnie, martka przekazala 23.07 tak: "wysłane. przeliczone na 116,50 pewnie dojdzie w poniedzialek rano tzn 25.07 pozdrawiam! " Marchewa over! Quote
toyota Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Przepraszam, że się wtrącę, bo dopiero tutaj zaczęłam zaglądać, ale może należałoby Grafita karmić karmą dla psów aktywnych (wysokoenergetyczną) ? Quote
Fiera Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 toyota napisał(a):Przepraszam, że się wtrącę, bo dopiero tutaj zaczęłam zaglądać, ale może należałoby Grafita karmić karmą dla psów aktywnych (wysokoenergetyczną) ? Chyba tak, bo tąkarme którą ma teraz pochłania w dużych ilościach, a ja mam często wrażenie, że on jest głodny. Je bardzo łapczywie, mimo że karmie pieski w sporym oddaleniu od siebe i pilnuję, żeby nie zaglądały sobie nawzajem do misek, więc to nie z obawy, że mu ktoś podkradnie. Teraz ma karmę "dwa worki w cenie jednego", ale tak naprawdę to przelicznik jest conajwyżej 1:1,5 a nie 1:2. Może następny worek jakiejś innej karmy mu ciocie zamówią ( jeśli kasa pozwoli ) i wtedy się chude dupsko zaokrągli ;) Quote
Fiera Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Cleo2008 napisał(a):doszlo juz? Sorki, być może coś namieszałam niechcący, myślałam, że pytanie dotyczy zwrotu dla mnie 21 zł u weta za odrobaczenie Grafitka, ale najwyraźniej sie myliłam... Quote
MARCHEWA Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Dziewczyny,sorki że dopiero teraz zaglądam,ale brakuje mi już czasu na wszystko. Uzupełniam wpłaty na Grafita; Smadalena :40zł Cleo2008 :116zł-za 3-mce P.Zofia K :100zł Fiero,myślałam z postów Cleo2008,że wysłała pieniążki do Ciebie i myslałam,że odliczysz sobie za odrobaczenie,teraz wiem,że pieniążki poszły do mnie i zaraz zrobię przelew,wyślę 30 zł. Co do karmy,to z tego co pamiętam zamówiłam ostatnio dla Grafita właśnie dla psów b.aktywnych,ale zapytam jeszcze weta jaką by poradził dla takiego szczuplaczka. Quote
agrazka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 odwiedzam chłopaka i napatrzeć się nie mogę na niego :) Quote
Fiera Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Grafit je teraz te karmę z promocji, którą Kina1984 zaproponowała, nie chce mi się teraz iść i czytać na opakowaniu opis ( nie mam siły - ciężki weekend ) ale z obserwacji pieska ma raczej wrażenie, że jest mniej energetyczna, niż poprzednie, bo jak trzymałam się wytycznch z opakowania co do dawkowania , to wyszczuplał i sprawiał wrażenie głodnego, pochlaniał swoją porcję i niuchał dookoła, bo chciał jeszcze. Teraz od ok.tygodnia daje mu więcej, i dostaje gotowane jedzonko i kosteczki, więc mam nadzieję, że lada dzień będzie widać pozytywne efekty :) Quote
Fiera Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dostałam na konto 30 zł za odrobaczenie Gafitka, dziękuję :) Nadprogramowe złotówki idą na kostki / mięcho. Quote
MARCHEWA Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Fiera napisał(a):Tylko Ty i ja Grafitku... I ciotka Marchewa;) Quote
Igiełka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ja też na chwilkę przysiąde tutaj tak miło :) Quote
Recommended Posts