Cleo2008 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 MARCHEWA napisał(a):To super;) A ja chciałam jeszcze raz prosić,aby osoby ogłaszające Grafita podawały w ogłoszeniu gdzie pies przebywa,ludzie dzwonią do mnie z myślą,że pies jest w ich mieście i wszyscy rezygnują jak dowiadują się ,że jest pod Warszawą,telefony są częste,nie jestem w stanie zawsze odebrać,więc potem na próżno oddzwaniam,a do tego około 8 innych psów jest poogłaszanych na mój telefon dlatego chciałabym na starcie wyeliminować osoby,które nie są zupełnie zainteresowane adopcją psa z innego miasta,ponieważ nie jestem w stanie czasowo temu podołać. ja to uaktualnie na FB za chwilke i wstawie jakies zdjecia, bo watek usnal... Agnieszke, ktora zrobila wydarzenie prosimy o przedluzenie. pozdrowka dla Fiery i drapki dla Grafita!:) Quote
Fiera Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Cleo2008 napisał(a):ja to uaktualnie na FB za chwilke i wstawie jakies zdjecia, bo watek usnal... Agnieszke, ktora zrobila wydarzenie prosimy o przedluzenie. pozdrowka dla Fiery i drapki dla Grafita!:) Dziękujemy:) Przekazałam :) Quote
Fiera Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Cioteczki, gdzie Wy się wszystkie pochowałyście? Quote
Vilena Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Nie pochowałyśmy się, pamiętamy o Grafitku cały czas :) Quote
Cleo2008 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='gazzy']czy ktoś może mi podać link do fb grafita ? http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/event.php?eid=163269827056983 Quote
Vilena Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Czemu na FB pisze, że Grafit nie je i jest smutny? Czy Fiera nie pisała, że jest radosny i wcina dużo chrupek? Chyba, że coś pominęłam? Quote
gazzy Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 to stare ogłoszenie. napiszę jakiś tekst i edytuję. Quote
Fiera Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Grafit troszkę wyszczuplał, byliśmy u wetki i waży 28 kg, więc maaaaaalutko ;( P.doktor zaleciła odrobaczenie, kupiłam mu więc Cestal 3 tabletki po 7 zł, w sumie 21. Mam nadzieję, że teraz przybierze znowu na wadze, bo chociaż humorek dopisuje, to martwiłam się, że znowu mu troszkę żeberka widać. Nie wygląda aż tak źle, jak do mnie przyjechał, wtedy było widać wszystkie żeberka i kostki na dupce, ale odrobazany był rok temu i stwierdziłam, że nie ma na co czekać. Nr konta na pw podać? Miały być jakieś nowe zdjęcia wstawione, bo wątek usnął, ale ich nie widzę...;) Może mailem coś komuś podesłać? Quote
Fiera Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ok, mówisz - masz;) I dzięki, bo ja sierota nie umiem... Quote
Cleo2008 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 wlasnie wyslalalm na Grafita za 3 miesiace przez Martke, powinno dojsc zaraz do Martki, ona pewnie przekaze na poczatku przyszlego tygodnia Quote
Fiera Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Cleo2008 napisał(a):wlasnie wyslalalm na Grafita za 3 miesiace przez Martke, powinno dojsc zaraz do Martki, ona pewnie przekaze na poczatku przyszlego tygodnia Ok, dzięki :) Dam znać, jak dojdzie. Quote
Fiera Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 agrazka napisał(a):to czekamy na foto Grafita :) Coś mi wczoraj załączniki nie chciały sie dodać, próbuję ponownie;) Quote
Fiera Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='gazzy']mi można to wrzucę. agnieszka.deptula4@wp.pl Doszły fotki? Quote
MARCHEWA Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Pieniążki za tabletki postaram sie jutro przelac na Twoje konto,ostatnio mam problemy z netem przez te deszcze i mało jestem na dogo,ale o Graficie pamiętam,w jego sprawie nie było ostatnio ani telefonów ani maili,ludzie na wakcje powyjeżdżali i o adopcjach nikt nie myśli. Quote
agrazka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Niestety wakacje. Już niedługo i się skończą. Quote
Fiera Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 gazzy napisał(a):doszły. dzisiaj wstawię :) ale tylko 2 ? :) Tylko dwa, ale jkie ładne ;) Też myślałam, że mam więcej, ale tamte Kinia cykała i już powstawiała. Niedługo powinnam mieć sprawny aparat fot., to będzie więcej. Quote
Recommended Posts