MARCHEWA Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Kinia1984 napisał(a):Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA! http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis! Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł! uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)! Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER! A ktoś juz ją kupował,smakuje psiakom?Ja ktak to zaraz zamówię ją dla Grafita;) . Vilena napisał(a):Załatwione http://psieadopcje.pl/dodaj-ogoszenie/197-sochaczew/124-mody-piekny-grafit-prawie-dog-.html :) Super;) Quote
MARCHEWA Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Fiero,czy może ktoryś z twoich tymczasowiczów zjada tą karmę zaproponowaną przez Kinię? Bo dla Grafita zamówiłam 2 worki po 15kg-FARMINA Charli Energy 15kg + 15kg GRATIS za 103.17zł,powinno mu starczyć na lipiec i sierpień.Daj znać,czy mu smakuje;),ale powinna bo poczytałam trochę o tej karmie w necie i ludzie ją chwalą. Quote
Kinia1984 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ja nie kupowałam ale podobno psom smakuje i jest w miarę dobrej jakości:) Quote
Fiera Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Karma dojechała wczoraj, dziękujemy bardzo. Grafitkowi smakuje, energia go rozpiera jak zwykle, zwłaszcza że ma towarzystwo Azy i Grafa, wię teraz to dopiero ma z kim szaleć :) Quote
MARCHEWA Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Fiera']Karma dojechała wczoraj, dziękujemy bardzo. Grafitkowi smakuje, energia go rozpiera jak zwykle, zwłaszcza że ma towarzystwo Azy i Grafa, wię teraz to dopiero ma z kim szaleć :)[/QUOTE] To super;) A ja chciałam jeszcze raz prosić,aby osoby ogłaszające Grafita podawały w ogłoszeniu gdzie pies przebywa,ludzie dzwonią do mnie z myślą,że pies jest w ich mieście i wszyscy rezygnują jak dowiadują się ,że jest pod Warszawą,telefony są częste,nie jestem w stanie zawsze odebrać,więc potem na próżno oddzwaniam,a do tego około 8 innych psów jest poogłaszanych na mój telefon dlatego chciałabym na starcie wyeliminować osoby,które nie są zupełnie zainteresowane adopcją psa z innego miasta,ponieważ nie jestem w stanie czasowo temu podołać. Quote
Fiera Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='MARCHEWA']To super;) A ja chciałam jeszcze raz prosić,aby osoby ogłaszające Grafita podawały w ogłoszeniu gdzie pies przebywa,ludzie dzwonią do mnie z myślą,że pies jest w ich mieście i wszyscy rezygnują jak dowiadują się ,że jest pod Warszawą,telefony są częste,nie jestem w stanie zawsze odebrać,więc potem na próżno oddzwaniam,a do tego około 8 innych psów jest poogłaszanych na mój telefon dlatego chciałabym na starcie wyeliminować osoby,które nie są zupełnie zainteresowane adopcją psa z innego miasta,ponieważ nie jestem w stanie czasowo temu podołać.[/QUOTE] To może moje nr tel. podawać w ogłoszeniach, skoro jestem na bieżąco z tym, co u Grafitka słychać, jak się zachowuje itp, to może najłatwiej mi będzie informacji o psiaku udzielać, i jakby co, to pomogę w transporcie, bo on jest taki mądry i kochany, że zasługuje na pomoc i suuuuuper domek :) A poza tym ,to poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :) Quote
MARCHEWA Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Fiero-to niech tak będzie,że w ogłoszeniach Grafita będzie Twój telefon jako pierwszy,a mój drugi w razie gdybyś Ty nie mogła odebrać,ok? Ja mu wykupię zestaw ogłoszeń na bazarku. Doszła wpłata od Memory dla Grafita 30zł;) Quote
agrazka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Co tu tak cicho? Grafit obyś miał kiedyś jak Saba Quote
MARCHEWA Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Oj i ja tego Grafitowi życzę,Saba lepiej trafić nie mogła;) Wykupiłam na bazarku pakiet ogłoszeń dla Grafita,może coś się ruszy w jego sprawie;) Quote
agrazka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 ja tez w to wierzę :) bo one zasługują na taki żywot :) Quote
Fiera Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Zdjęcie siostrzyczki super :) Grafitek buziaki przesyła:) Quote
Cleo2008 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 MARCHEWA napisał(a):Fiero-to niech tak będzie,że w ogłoszeniach Grafita będzie Twój telefon jako pierwszy,a mój drugi w razie gdybyś Ty nie mogła odebrać,ok? Ja mu wykupię zestaw ogłoszeń na bazarku. Doszła wpłata od Memory dla Grafita 30zł;) Marchewa kiedy jpa mam placic na grafita znowu? Quote
agrazka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 My też dziękujemy, a co tam u chłopaka słychać? Quote
Fiera Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 agrazka napisał(a):My też dziękujemy, a co tam u chłopaka słychać? Czeka sobie grzecznie na dobry, kochający DS. Kopie w międzyczasie dołki w moim lasku, podgryza szczeniorki, obszczekuje sąsiadów i biega za badylkami. Ma od kilku dni nowe hobby - picie deszczówki wprost z beczki ;) Quote
agrazka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 no to podobnie jak siostra :) ona tylko dołków nie kopie :) Quote
Fiera Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Coś tu puchy dzisiaj:( No to hoooooooooooooooop do góry! Quote
MARCHEWA Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Cleo2008 napisał(a):Marchewa kiedy jpa mam placic na grafita znowu? Ostatnia wpłata od Ciebie jest w maju za 2 miesiące(maj i czerwiec);) Quote
Cleo2008 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 MARCHEWA napisał(a):Ostatnia wpłata od Ciebie jest w maju za 2 miesiące(maj i czerwiec);) dzieki bardzo to przesle za 2 nastepne wieczorkiem Quote
Recommended Posts