Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!

http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html

Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!

uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!

Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!

A ktoś juz ją kupował,smakuje psiakom?Ja ktak to zaraz zamówię ją dla Grafita;)
.
Vilena napisał(a):

Super;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fiero,czy może ktoryś z twoich tymczasowiczów zjada tą karmę zaproponowaną przez Kinię?
Bo dla Grafita zamówiłam 2 worki po 15kg-FARMINA Charli Energy 15kg + 15kg GRATIS za 103.17zł,powinno mu starczyć na lipiec i sierpień.Daj znać,czy mu smakuje;),ale powinna bo poczytałam trochę o tej karmie w necie i ludzie ją chwalą.

Posted

Karma dojechała wczoraj, dziękujemy bardzo. Grafitkowi smakuje, energia go rozpiera jak zwykle, zwłaszcza że ma towarzystwo Azy i Grafa, wię teraz to dopiero ma z kim szaleć :)

Posted

[quote name='Fiera']Karma dojechała wczoraj, dziękujemy bardzo. Grafitkowi smakuje, energia go rozpiera jak zwykle, zwłaszcza że ma towarzystwo Azy i Grafa, wię teraz to dopiero ma z kim szaleć :)[/QUOTE]

To super;)

A ja chciałam jeszcze raz prosić,aby osoby ogłaszające Grafita podawały w ogłoszeniu gdzie pies przebywa,ludzie dzwonią do mnie z myślą,że pies jest w ich mieście i wszyscy rezygnują jak dowiadują się ,że jest pod Warszawą,telefony są częste,nie jestem w stanie zawsze odebrać,więc potem na próżno oddzwaniam,a do tego około 8 innych psów jest poogłaszanych na mój telefon dlatego chciałabym na starcie wyeliminować osoby,które nie są zupełnie zainteresowane adopcją psa z innego miasta,ponieważ nie jestem w stanie czasowo temu podołać.

Posted

[quote name='MARCHEWA']To super;)

A ja chciałam jeszcze raz prosić,aby osoby ogłaszające Grafita podawały w ogłoszeniu gdzie pies przebywa,ludzie dzwonią do mnie z myślą,że pies jest w ich mieście i wszyscy rezygnują jak dowiadują się ,że jest pod Warszawą,telefony są częste,nie jestem w stanie zawsze odebrać,więc potem na próżno oddzwaniam,a do tego około 8 innych psów jest poogłaszanych na mój telefon dlatego chciałabym na starcie wyeliminować osoby,które nie są zupełnie zainteresowane adopcją psa z innego miasta,ponieważ nie jestem w stanie czasowo temu podołać.[/QUOTE]

To może moje nr tel. podawać w ogłoszeniach, skoro jestem na bieżąco z tym, co u Grafitka słychać, jak się zachowuje itp, to może najłatwiej mi będzie informacji o psiaku udzielać, i jakby co, to pomogę w transporcie, bo on jest taki mądry i kochany, że zasługuje na pomoc i suuuuuper domek :)

A poza tym ,to poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :)

Posted

Fiero-to niech tak będzie,że w ogłoszeniach Grafita będzie Twój telefon jako pierwszy,a mój drugi w razie gdybyś Ty nie mogła odebrać,ok?
Ja mu wykupię zestaw ogłoszeń na bazarku.

Doszła wpłata od Memory dla Grafita 30zł;)

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Fiero-to niech tak będzie,że w ogłoszeniach Grafita będzie Twój telefon jako pierwszy,a mój drugi w razie gdybyś Ty nie mogła odebrać,ok?
Ja mu wykupię zestaw ogłoszeń na bazarku.

Doszła wpłata od Memory dla Grafita 30zł;)

Marchewa kiedy jpa mam placic na grafita znowu?

Posted

agrazka napisał(a):
My też dziękujemy, a co tam u chłopaka słychać?

Czeka sobie grzecznie na dobry, kochający DS. Kopie w międzyczasie dołki w moim lasku, podgryza szczeniorki, obszczekuje sąsiadów i biega za badylkami. Ma od kilku dni nowe hobby - picie deszczówki wprost z beczki ;)