MARCHEWA Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Miałam 3 telefony w sprawie Grafita i każdy pytał o jego wiek i jak usłyszał,że 2 lata to każdy rezygnował:roll: Quote
Vilena Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ojacie, przecież 2 lata to jeszcze młody psiak! Co tym ludziom nie pasuje :/ Quote
:: FiGa :: Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 To mow ze rok :D A jak sie panstwo zakocha to oopps.......... pomylilas sie :evil_lol: Oj no.. wazne ze w ogole sa jakies telefony!! Quote
Vilena Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 No bo Grafitek to śliczny chłopczyk i ludzie go chcą :-) Quote
Fiera Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ale te ludzie głupie są! Przepraszam za wyrażenia, ale o co chodzi z tym wiekiem? Dwa lata to dużo? On się bawi jak szczeniak, łazi za mną ciągle z badylkami:) I jest naprawdę mądry, dziś nawarczał na Azę i kazałam mu iść do budy, nie uczyłam go, co to znaczy, a on i tak załapał i grzecznie potuptał. To naprawdę jeden z najmądrzejszych psów, jakie widziałam - pieszczoch i niby ciapa, ale posłuszny, jak się raz ktoś odważył, to wpuścił mojego znajomego przez furtkę, ale złapał za rękę i patrzył w oczy, jakby mu mówił, że jeden krok i koniec żartów:mad:, puścił jak wyszłam z domu i go zawołałam, znaczy że jemu wolno tu być. Skąd on umie takie rzeczy?:crazyeye: Albo nigdy nie załatwia się byle gdzie, tylko zawsze tuz obok ogrodzenia, i w dodatku zakopuje :crazyeye:, w życiu nie widziałam, żeby pies dbał tak o czystość :loveu: No i niech ktoś mi powie, że on nie jest wspaniały... Quote
MARCHEWA Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Fiera napisał(a):Ale te ludzie głupie są! Przepraszam za wyrażenia, ale o co chodzi z tym wiekiem? Dwa lata to dużo? On się bawi jak szczeniak, łazi za mną ciągle z badylkami:) I jest naprawdę mądry, dziś nawarczał na Azę i kazałam mu iść do budy, nie uczyłam go, co to znaczy, a on i tak załapał i grzecznie potuptał. To naprawdę jeden z najmądrzejszych psów, jakie widziałam - pieszczoch i niby ciapa, ale posłuszny, jak się raz ktoś odważył, to wpuścił mojego znajomego przez furtkę, ale złapał za rękę i patrzył w oczy, jakby mu mówił, że jeden krok i koniec żartów:mad:, puścił jak wyszłam z domu i go zawołałam, znaczy że jemu wolno tu być. Skąd on umie takie rzeczy?:crazyeye: Albo nigdy nie załatwia się byle gdzie, tylko zawsze tuz obok ogrodzenia, i w dodatku zakopuje :crazyeye:, w życiu nie widziałam, żeby pies dbał tak o czystość :loveu: No i niech ktoś mi powie, że on nie jest wspaniały... Ale ten nasz Grafitek jest świetny;) Z tym wiekiem,to ludzie tłumaczyli,że mają dzieci i boją się wziąść 2-leniego,dużego psa,bo to nigdy nic nie wiadomo,że tak do roku to by jeszcze się zdecydowali. Dzisiaj znowu 2 telefony;) Jeden z Łodzi(chyba z ogłoszenia Agrazki)Pan zrezygnował po tym jak się dowiedział,że pies nie przebywa w Łodzi i nie może go zobaczyc na żywo. Następny telefon,pan szuka kolejnego psa do stróżowania,bo sąsiedzi otruli mu już 3 psy,ostatni odszedł w poniedziałek,także nic ciekawego. Najważniejsze,że ludzie dzwonią.Wreszcie znajdzie się ten odpowiedni dom dla Grafita. Quote
Vilena Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Super Agrazka :) Dziewczyny pisały, że z Twoich ogłoszeń dzwonią zainteresowani Grafitem :) Quote
MARCHEWA Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Więcej telefonów nie było...............cisza..........:-(ale to nie tylko w przypadku Grafita,inne duże psiaki które ogłosiłam też nie mają brania:shake:jak są telefony to o małe psiaki,jamnikowate,ratlerkowate itp. Quote
Kinia1984 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Wczoraj byłam u mojej Maliny i przy okazji zawiozłam prezent dla Grafitka:) niestety później Aza mu zabrała;) a Grafit daje sobie kobietom wchodzić na głowę:D W galopie:) Quote
MARCHEWA Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Kiniu,widzę że Grafit jest przez Was rozpieszczany;) Quote
Kinia1984 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 jego nie sposób nie rozpieszczać:) wstawię jeszcze filmy choć złapać grafita na filmie to nie lada wyczyn, bo porusza się z prędkością światła;) [video=youtube;M18a4hN4TGQ]http://www.youtube.com/watch?v=M18a4hN4TGQ[/video] Quote
horacy dwa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Chłopak świetnie wygląda,radosny i grzeczny do tego,super. Quote
Fiera Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Kinia1984 napisał(a):Fiera a jak Grafit z kotami żyje? Moje koty przez gapiostwo pewnego gościa :mad: miały dwa spotkania z Grafitem i dosłownie ledwo uszły z życiem, masakra była - potłuczone doniczki itp i koty bały się potem dwa dni własnego cienia...:shake: Quote
Fiera Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Acha, karma powoli się kończy.Może warto już zamówić, skoro ostatnio dostawa trwała 1,5 tyg? Chodzi mi o to, żeby jakby co nie dokarmiać go marketową karmą... Grafit super dogaduje się z Azą, wreszcie ma się z kim bawić ( sunia to kawał baby ;) ) Ma też nową koleżankę Mychę, na razie to rekonwalescentka, ale też kandydatka do wspólnych zabaw :) Quote
agrazka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 widziałam nową stronkę http://psieadopcje.pl/adoptuj/163-od/119-kornel-dostojny-owczarek-baga-.html - proszę wrzućmy tak chłopaka Quote
Kinia1984 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA! http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis! Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł! uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)! Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER! Quote
Vilena Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 agrazka napisał(a):widziałam nową stronkę http://psieadopcje.pl/adoptuj/163-od/119-kornel-dostojny-owczarek-baga-.html - proszę wrzućmy tak chłopaka Załatwione http://psieadopcje.pl/dodaj-ogoszenie/197-sochaczew/124-mody-piekny-grafit-prawie-dog-.html :) Quote
Fiera Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Kinia1984 napisał(a):Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA! http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis! Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł! uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)! Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER! SUPER :) SUPER :) Grafitek sporo jedzonka pochłania, taka paka x 2 za niską cenę to ekstra rozwiązanie Quote
Recommended Posts