Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

"Maluszek" napędził mi wczoraj stracha - niosłam komuś do autka reklamówkę z pustymi słoikami, a Grafitek wpadł na nią z impetem, trzasnął głową i większość słoików się potłukło, a ja dostałam prawie zawału, że sobie wariat łeb pokaleczył, ale na szczęście nie ma nawet guza ;)

Nowa karma chyba mu smakuje i kupska ok.

Szkoda, że mi się fotki nie otwierają, może później mojemu netowi głupawka przejdzie...

Posted

Nie wiem ja Wy,ale ja mam takie dziwne odczucie od kilku miesięcy,że ludzie nie chcą dużych psów,jakby się bali,że kogoś mogą pogryźć.Może to przez nagłaśniane przypadki pogryzień przez psy,gdzie przeważnie podają informację o winie psa nie zagłębiając się w temat bardziej.U mnie od stycznia dzięki ogłoszeniom poszło około 10 psów do ds i były to same małe psy,wszystkie większe nadal są w schronisku i mało kto dzwoni w ich sprawie.

Figo-cała nadzieja w twoim Allegro;)

Doszła wpłata od Smagdaleny;)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Zawsze tak bylo ze im pies wiekszy tym gorzej z wyadoptowaniem go :shake:

Marchewo czy moja wplata za czerwiec nie dotarla? Wyslalam ja spory czas temu juz :(

Właśnie sprawdzałam konto i nie ma jeszcze twojej wpłaty,z czerwca jest na razie wpłata od Smagdaleny,pewnie w poniedziałek dojdzie.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Nie wiem ja Wy,ale ja mam takie dziwne odczucie od kilku miesięcy,że ludzie nie chcą dużych psów,jakby się bali,że kogoś mogą pogryźć.Może to przez nagłaśniane przypadki pogryzień przez psy,gdzie przeważnie podają informację o winie psa nie zagłębiając się w temat bardziej.U mnie od stycznia dzięki ogłoszeniom poszło około 10 psów do ds i były to same małe psy,wszystkie większe nadal są w schronisku i mało kto dzwoni w ich sprawie.

Też tak myślę, moja znajoma jak zobaczyła zdjęcie Grafita, to była przerażona i apelowała do mnie o rozsądek - przecież on jest wieeeeeeelki i na pewno mnie pogryzie!!!!!!!!! Szkoda, że nie widziała, jak on fika na plechy i wystawia klatę do drapania - taaaaaaki groźny pies...

Posted

Dzisiaj przyjechała nowa koleżanka Grafitka - Aza. On chciał się bawić, ona nie bardzo - pierwsze koty za płoty, jutro kontynuacja zapoznawania się psiaków.

Posted

agrazka napisał(a):
Fiera opowiadaj jak się dogadują psiaki ?

Grafit + Aza = ok
Grafit + Finka = ok
Grafit + Finka + Aza = awantura ;)
Więc sunie spacerują na zmianę, i na zmianę też co drugą noc śpią w domku.

A Grafitek wesolutki, kopie wieeeeelkie dołki i ma z tego ubaw po pachy;)

Posted

Fiera napisał(a):
A Grafitek wesolutki, kopie wieeeeelkie dołki i ma z tego ubaw po pachy;)

Ha ha :D I z dziewczynami daje czadu :D