Fiera Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Cleo2008 napisał(a):no wlasnie - robi ktos? Ups, chyba nikt... To jak on ma znaleźć domek:( Quote
Kinia1984 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 jemu przydałaby sie karma dla psów aktywnych /pracujących bo ma taki motorek w pupie:) Quote
Vilena Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Dziewczyny, któraś może porobić mu nowe ogłoszenia? Quote
:: FiGa :: Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 http://images50.fotosik.pl/910/38fbdedf54a70435gen.jpg Kochany olbrzymek :loveu: Quote
Fiera Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 "Maluszek" napędził mi wczoraj stracha - niosłam komuś do autka reklamówkę z pustymi słoikami, a Grafitek wpadł na nią z impetem, trzasnął głową i większość słoików się potłukło, a ja dostałam prawie zawału, że sobie wariat łeb pokaleczył, ale na szczęście nie ma nawet guza ;) Nowa karma chyba mu smakuje i kupska ok. Szkoda, że mi się fotki nie otwierają, może później mojemu netowi głupawka przejdzie... Quote
:: FiGa :: Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1657504458 Strona główna + Strona kategorii 60,00 zł Wystawienie przedmiotu 0,15 zł Opłata za pokazanie miniaturki 0,15 zł Opłata za pogrubienie 2,00 zł Podświetlenie 3,00 zł Opłata za wyróżnienie 12,00 zł Dopłata za duże zdjęcia 0,10 zł Opłata za 14 dni 1,00 zł Suma 78,40 zł Zaszalalam............ aaaaa co :lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Jak po tym Grafit nie znajdzie domu to wystapie do allegro po zwrot kasy :evil_lol: Quote
Kinia1984 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 udostępniłam allegro na fb, do domu psiaku marsz!:) Quote
MARCHEWA Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 To ja dokładam nowe wyróżnione ogłoszenie na ale.gratce; http://ale.gratka.pl/ogloszenie/13960509_mlody_piekny_grafit_prawie_dog_szuka.html I w Sochaczewie; http://tablica.pl/oferta/mlody-grafit-szuka-domu-ID8qVX.html Quote
MARCHEWA Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Nie wiem ja Wy,ale ja mam takie dziwne odczucie od kilku miesięcy,że ludzie nie chcą dużych psów,jakby się bali,że kogoś mogą pogryźć.Może to przez nagłaśniane przypadki pogryzień przez psy,gdzie przeważnie podają informację o winie psa nie zagłębiając się w temat bardziej.U mnie od stycznia dzięki ogłoszeniom poszło około 10 psów do ds i były to same małe psy,wszystkie większe nadal są w schronisku i mało kto dzwoni w ich sprawie. Figo-cała nadzieja w twoim Allegro;) Doszła wpłata od Smagdaleny;) Quote
:: FiGa :: Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Zawsze tak bylo ze im pies wiekszy tym gorzej z wyadoptowaniem go :shake: Marchewo czy moja wplata za czerwiec nie dotarla? Wyslalam ja spory czas temu juz :( Quote
MARCHEWA Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Zawsze tak bylo ze im pies wiekszy tym gorzej z wyadoptowaniem go :shake: Marchewo czy moja wplata za czerwiec nie dotarla? Wyslalam ja spory czas temu juz :( Właśnie sprawdzałam konto i nie ma jeszcze twojej wpłaty,z czerwca jest na razie wpłata od Smagdaleny,pewnie w poniedziałek dojdzie. Quote
Fiera Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 MARCHEWA napisał(a):Nie wiem ja Wy,ale ja mam takie dziwne odczucie od kilku miesięcy,że ludzie nie chcą dużych psów,jakby się bali,że kogoś mogą pogryźć.Może to przez nagłaśniane przypadki pogryzień przez psy,gdzie przeważnie podają informację o winie psa nie zagłębiając się w temat bardziej.U mnie od stycznia dzięki ogłoszeniom poszło około 10 psów do ds i były to same małe psy,wszystkie większe nadal są w schronisku i mało kto dzwoni w ich sprawie. Też tak myślę, moja znajoma jak zobaczyła zdjęcie Grafita, to była przerażona i apelowała do mnie o rozsądek - przecież on jest wieeeeeeelki i na pewno mnie pogryzie!!!!!!!!! Szkoda, że nie widziała, jak on fika na plechy i wystawia klatę do drapania - taaaaaaki groźny pies... Quote
Vilena Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Szkoda, że ludzie tak myślą :( Grafit to taki uroczy psiak... Quote
Fiera Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Dzisiaj przyjechała nowa koleżanka Grafitka - Aza. On chciał się bawić, ona nie bardzo - pierwsze koty za płoty, jutro kontynuacja zapoznawania się psiaków. Quote
Fiera Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 agrazka napisał(a):Fiera opowiadaj jak się dogadują psiaki ? Grafit + Aza = ok Grafit + Finka = ok Grafit + Finka + Aza = awantura ;) Więc sunie spacerują na zmianę, i na zmianę też co drugą noc śpią w domku. A Grafitek wesolutki, kopie wieeeeelkie dołki i ma z tego ubaw po pachy;) Quote
agrazka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 no to z dziewczynami problem, a Grafitek wesolutki :) Quote
Vilena Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Fiera napisał(a):A Grafitek wesolutki, kopie wieeeeelkie dołki i ma z tego ubaw po pachy;) Ha ha :D I z dziewczynami daje czadu :D Quote
Recommended Posts