Cleo2008 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 MARCHEWA napisał(a):Napisz nam koszt za jedzonko,a na pw przyslij mi nr.konta;) Dzwoniłam do Krakvetu i mają wysłać karme w trybie pilnym. No,ręce opadają. Kochana,od piątku nie miałam dostępu do netu dlatego dopiero piszę-wpłata od ciebie jest dokładnie 76,32zł;) dziekuje! to juz moge spokojnie spac;) Quote
Fiera Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Jedzonko nie dojechało:(, jutro Grafit będzie jadł tylko gotowane, bo dokupione chrupy już zjadł, jak nie dojdzie jutro nowa karma, to znowu mu dokupię. Ciekawa jestem, ile wazy maleństwo - dowiem się jutro u wetki i dam znać we czwartek, bo jutro mnie nie ma Quote
Fiera Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 O matko, urwanie głowy mam ostatnio, ale już jestem:) Grafitek zaszczepiony wczoraj został, bardzo grzecznie jechał autkiem i u p.doktor tez wzorowo- dała mu smakołyk w nagrodę, ale on olał :oops:, więc dyskretnie schowałam do torebki :evil_lol: Temperaturka ok, uszka i zęby/dziąsła zdrowe, zastrzyk wpisany do książeczki, waga 32,4 kg, "wzrost" 83 cm od przednich łapek do czubka głowy - mierzyłam go jak zrobił "siad" bo inaczej się nie dało, bo się wierci:) Karma nowa dojechała w środę wieczorem, ale do sąsiada - bardzo proszę o podawanie nr tel.kurierowi, bo sąsiedzi po pierwsze mogą kręcić nosem na odbieranie moich przesyłek, a po drugie to oni też mają psy a przesyłka jest opłacona, więc mogą wyjść problemy. Poproszę jeszcze raz Kinie1984, żeby wstawiła zdjęcia, które zrobiła w poniedziałek. Quote
Fiera Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wysłałam do Marchewy na maila paragon za jedzonko Grafita, za które dostałam zwrot 20 zł - może ktoś będzie chciał pooglądać ;) Quote
obraczus87 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Vilena Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Qrcze, to chyba zdecydowanie za mało warzy przy takim wzroście? :/ Quote
Kinia1984 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Grafit to piękny pies, moim zdaniem nie jest za chudy. Ma piękna sylwetkę, to taki trochę dog;) pięknie wciska pod rękę patyki, czasem depnie na nogę, to taki wielki dzieciak:) wstawię narazie filmik a zdjęcia jak będę miała chwilę bo mam urwanie głowy... [video=youtube;gRuAZSBZZTw]http://www.youtube.com/watch?v=gRuAZSBZZTw[/video] Quote
Cleo2008 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 tez do mojej tak gadam, a Grafit naprawde sliczny! I jaki radosny! :) Quote
Kinia1984 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 eee nie słuchajcie jak to gadam do psów jak czasami jakieś szalone babcie do malutkich wnusiów:) a Grafit to cudo nie pies:) moja mama byla przerażona jak go zobaczyła do się boi duzych psów a on ją za pasek od torebki poszarpal i polożył badyla w torbie:):):) Quote
Fiera Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Cleo2008 napisał(a):tez do mojej tak gadam, a Grafit naprawde sliczny! I jaki radosny! :) Nie wiedziałam, że Kinia filmik nagrywa i że puści w świat, jak gadam z psem;) Naprawdę kochany z niego psiak, chciałabym bardzo, żeby znalazł kochający stały domek, ale ciężko byłoby mi się z nim rozstać :shake: Quote
Fiera Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Vilena napisał(a):Qrcze, to chyba zdecydowanie za mało warzy przy takim wzroście? :/ A kto mi mówił żebym go nie przekarmiała? ;) Może się wydawać, że malutko waży, ale wygląda bardzo ładnie, jest taki smukły:) Karmy dostaje tak jak w zaleceniach producenta + 50 %, tak jak jedna z ciotek radziła, przeważnie też ryż / kaszę z dodatkami, wtedy mniej karmy suchej. Quote
obraczus87 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Psiak taki jak Grafit wygląda świetnie przy takiej wadze. Tym bardziej, że On zapewne bardzo dużo się rusza. Jest piekny. Do ogloszen mozecie wstaiwac link do filmu:) Quote
Vilena Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Fiera, ja żadnych zastrzeżeń nie mam, tak tylko napisałam ;) Na filmiku wygląda super, ale jest żywiołowy faktycznie! :) Kochany pies! Quote
agrazka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jego siostra Saba waży 30 kg, a wygląda solidniej - myślę, że jest ok :) Taka iskierka z niego :) Saba nieco spokojniejsza :) Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A jaki przytulasny z niego chlopak :loveu: Och ciezko go nie kochac... :shake: Takze Fiera zazdroszcze i wspolczuje jednoczesnie ze bedziesz musiala sie z nim rozstac. Quote
Kinia1984 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 obraczus87 napisał(a): Do ogloszen mozecie wstaiwac link do filmu:) tylko bez głosu poproszę :D Quote
Fiera Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 tak się dzisiaj przyglądałam "maluszkowi" i widać mu trochę żeberka, więc troszkę zmienię taktykę żywienia - 3 razy dziennie spróbujemy zamiast dwa i może ciut więcej karmy, przy jego ruchliwości chyba tego potrzebuje - on naprawdę ma motorek z pupie;) Quote
Cleo2008 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Vilena napisał(a):A kto właściwie robi ogłoszenia? no wlasnie - robi ktos? Quote
Recommended Posts