Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Napisz nam koszt za jedzonko,a na pw przyslij mi nr.konta;)
Dzwoniłam do Krakvetu i mają wysłać karme w trybie pilnym.

No,ręce opadają.

Kochana,od piątku nie miałam dostępu do netu dlatego dopiero piszę-wpłata od ciebie jest dokładnie 76,32zł;)

dziekuje! to juz moge spokojnie spac;)

Posted

Jedzonko nie dojechało:(, jutro Grafit będzie jadł tylko gotowane, bo dokupione chrupy już zjadł, jak nie dojdzie jutro nowa karma, to znowu mu dokupię. Ciekawa jestem, ile wazy maleństwo - dowiem się jutro u wetki i dam znać we czwartek, bo jutro mnie nie ma

Posted

O matko, urwanie głowy mam ostatnio, ale już jestem:)
Grafitek zaszczepiony wczoraj został, bardzo grzecznie jechał autkiem i u p.doktor tez wzorowo- dała mu smakołyk w nagrodę, ale on olał :oops:, więc dyskretnie schowałam do torebki :evil_lol: Temperaturka ok, uszka i zęby/dziąsła zdrowe, zastrzyk wpisany do książeczki, waga 32,4 kg, "wzrost" 83 cm od przednich łapek do czubka głowy - mierzyłam go jak zrobił "siad" bo inaczej się nie dało, bo się wierci:)
Karma nowa dojechała w środę wieczorem, ale do sąsiada - bardzo proszę o podawanie nr tel.kurierowi, bo sąsiedzi po pierwsze mogą kręcić nosem na odbieranie moich przesyłek, a po drugie to oni też mają psy a przesyłka jest opłacona, więc mogą wyjść problemy.
Poproszę jeszcze raz Kinie1984, żeby wstawiła zdjęcia, które zrobiła w poniedziałek.

Posted

Wysłałam do Marchewy na maila paragon za jedzonko Grafita, za które dostałam zwrot 20 zł - może ktoś będzie chciał pooglądać ;)

Posted

warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Grafit to piękny pies, moim zdaniem nie jest za chudy. Ma piękna sylwetkę, to taki trochę dog;) pięknie wciska pod rękę patyki, czasem depnie na nogę, to taki wielki dzieciak:)
wstawię narazie filmik a zdjęcia jak będę miała chwilę bo mam urwanie głowy...
[video=youtube;gRuAZSBZZTw]http://www.youtube.com/watch?v=gRuAZSBZZTw[/video]

Posted

eee nie słuchajcie jak to gadam do psów jak czasami jakieś szalone babcie do malutkich wnusiów:) a Grafit to cudo nie pies:) moja mama byla przerażona jak go zobaczyła do się boi duzych psów a on ją za pasek od torebki poszarpal i polożył badyla w torbie:):):)

Posted

Cleo2008 napisał(a):
tez do mojej tak gadam, a Grafit naprawde sliczny! I jaki radosny! :)

Nie wiedziałam, że Kinia filmik nagrywa i że puści w świat, jak gadam z psem;) Naprawdę kochany z niego psiak, chciałabym bardzo, żeby znalazł kochający stały domek, ale ciężko byłoby mi się z nim rozstać :shake:

Posted

Vilena napisał(a):
Qrcze, to chyba zdecydowanie za mało warzy przy takim wzroście? :/

A kto mi mówił żebym go nie przekarmiała? ;)
Może się wydawać, że malutko waży, ale wygląda bardzo ładnie, jest taki smukły:) Karmy dostaje tak jak w zaleceniach producenta + 50 %, tak jak jedna z ciotek radziła, przeważnie też ryż / kaszę z dodatkami, wtedy mniej karmy suchej.

Posted

Fiera, ja żadnych zastrzeżeń nie mam, tak tylko napisałam ;)

Na filmiku wygląda super, ale jest żywiołowy faktycznie! :) Kochany pies!

Posted

tak się dzisiaj przyglądałam "maluszkowi" i widać mu trochę żeberka, więc troszkę zmienię taktykę żywienia - 3 razy dziennie spróbujemy zamiast dwa i może ciut więcej karmy, przy jego ruchliwości chyba tego potrzebuje - on naprawdę ma motorek z pupie;)