Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zamówiłam na próbę Brita 15kg za 94,99 do tego są 3 gratisy i żeby nie płacić za dostawę,bo zamówienie jest poniżej 99.00 zakupiłam mu adresówkę za 9.90 ;)
Produkty1 xANIMONDA Vom Feinsten Classic smak: indyk i jagnięcina 150g1 xKRAKVET Gryzak wołowy 12cm 1szt.1 xANIMONDA Vom Feinsten Classic smak: drób i cielęcina 150g1 xBRIT Adult Large Breed 15kg1 xDOGIT Identyfikator dla psa
Suma:104,89zł

A tu jest opis karmy i tabela z dawkowaniem;
http://www.krakvet.pl/brit-adult-large-breed-15kg-p-3153.html

Swojemu tymczasowiczowi też ją zamówiłam właśnie na próbę.

Posted

Vilena napisał(a):
Przydałyby się jakieś nowe fotki ;)

Mój aparat poległ definitywnie, ale w niedzielę mają wpaść ciotki do moich BDT szczeniaków i na pewno będą miały ze sobą aparat, to poproszę o zdjęcia i podeślę na maila którejś z Was. A u psiaka bez zmian - energia go rozpiera, moje różaneczniki prawie zadeptane;), nadal uwielbia zabawę w rzucanie patyków - to jedyna rzecz, która jest go w stanie oderwać od ujadania na znienawidzonego pieska-przybłędę zza płotu ( ten piesek jest dokarmiany i zadbany - proszę się nie martwić:)). Właśnie w tej chwili Grafit na niego donośnie szczeka - i tak przez ok. kwadrans, druga seria będzie po 22, hi hi hi.

Posted

Na szczepienie postaram się podjechać w przyszły weekend, bo teraz leżę chora:shake: Mamy czas do 15.06., koszt to 20 zł - nie pamiętam czy macie mój nr konta,czy podać komuś na PW? Pamiętam o zdjęciach nowych.A, i u wetki zmierzymy i zważymy Grafitka. Psiak przesyła "lizanego" buziaka wszystkim ciotkom, które o nim pamiętają i się o niego troszczą:)

Posted

Vilena napisał(a):
Się dołączam :)

A dziękujemy bardzo:) :) :) Pieszczoch mój kochany wybiegał się za patykami i potem dobry kwadrans przytulał się i lizał mnie po rękach, żebym go podrapała po pleckach i za uszkiem, na koniec fiknął koziołka i pokazał klatę do poklepania, i..............olał mnie i poszedł sobie spać:evil_lol:

Posted

Karma nie dojechała, kupiłam mu chrupy, 2 pudełka ryżu i kości wieprzowe - któraś ciotka zaoferowała zwrot kosztów i prosiła mnie w sms o dane do przelewu, ale wczoraj byłam chorsza niż dziś i skasowałam sms i nie pamiętam od kogo był ( wiem, że brzmi to głupio, ale zapalenie zatok i wysoka gorączka zrobiły swoje niestety:( ), poproszę więc o kontakt na pw, dzięki:)

Posted

coś się ostanio złego z krakvetem dzieje... Czekałam 8 dni na zamówienie, a miało być dostarczone do Krakowa :angryy: no i ciągle czegoś im brakuje, mogliby na bieżąco podawać info co jest a co nie...

Posted

Fiera napisał(a):
A dziękujemy bardzo:) :) :) Pieszczoch mój kochany wybiegał się za patykami i potem dobry kwadrans przytulał się i lizał mnie po rękach, żebym go podrapała po pleckach i za uszkiem, na koniec fiknął koziołka i pokazał klatę do poklepania, i..............olał mnie i poszedł sobie spać:evil_lol:

Kochany Grafitek :lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Pieniazki od Cleo wplyna zapewne jutro. :)

co z moimi pieniazkami? 19 maja dostalam potwierdzenie z paypala ze transakcja jest zamknieta, moj przelew (za 2 miesiace maj-czerwiec) nie jest uwzgledniony w poscie rozliczeniowym , marta potwierdzila 25.5 (post 703); prosze potwierdzic bo wlasnie dostaje zawalu

Posted

Cleo2008 napisał(a):
co z moimi pieniazkami? 19 maja dostalam potwierdzenie z paypala ze transakcja jest zamknieta, moj przelew (za 2 miesiace maj-czerwiec) nie jest uwzgledniony w poscie rozliczeniowym , marta potwierdzila 25.5 (post 703); prosze potwierdzic bo wlasnie dostaje zawalu

A to juz pytanie do Marchewy ;) pewnie nie wchodzila na konto. Bo kasa na pewno jest juz u Marchewy :)

Posted

Grafitkowi smakuje nowa karma, ale bąki takie puszcza, że paść trupem można:evil_lol: Kupa ok i humorek dopisuje, więc brzuszek myślę, że ok i nie boli.
Dziewczyny od szczeniaczków chyba dziś nie dojadą, więc zdjęć nie będzie w ten weekend, koleżanka ma chyba wolne we wt. to poproszę, żeby wpadła z aparatem.

Posted

Fiera napisał(a):
Grafitkowi smakuje nowa karma, ale bąki takie puszcza, że paść trupem można:evil_lol:

Trzymaj się tam! :diabloti:

Posted

obraczus87 napisał(a):
na FB ludzie prosza o aktualizacje info o Graficie!

Jakie info są potrzebne? Na pewno nie urósł ( hi hi hi) , przytył troszkę ( zważymy się u wetki jak tylko dostanę kaskę na szczepienie p/wściekliżnie), jest b.mądry- rozumie "siad", " zostań"( kiedy ja wychodzę z posesji i tak do niego mówię, to grzecznie siada na dupkę), "nie rusz" ( np. jak mu nakładam jedzonko i pcha pysia do miski zanim skończę, albo ktoś wejdzie na działkę i on pyta czy go capnąć , czy pozwolić tu chodzić) no i jego ulubione "patyk" ( zawsze działa - biegnie jak szalony z mordą uśmiechnięta od ucha do ucha). Bardzo dobrze toleruje szczeniaki, dogaduje się z moją sunią. Na działkę pozwala wejść każdemu, ale tylko pól metra za furtkę jeśli mnie nie ma w pobliżu, potem łapie delikatnie za rękę i zastępuje sobą drogę , sugerując żeby się dalej nie przemieszczali bo pani nie ma). Wykopał parę dołków na działce, ale szczerze mówiąc moja sunia 12 kg bardziej rozrabiała w jego wieku niż on. Coś jeszcze potrzeba? Bo nie wiem o co Ci "ludzie" proszą?

Posted

Fiera napisał(a):
Karma nie dojechała, kupiłam mu chrupy, 2 pudełka ryżu i kości wieprzowe - któraś ciotka zaoferowała zwrot kosztów i prosiła mnie w sms o dane do przelewu, ale wczoraj byłam chorsza niż dziś i skasowałam sms i nie pamiętam od kogo był ( wiem, że brzmi to głupio, ale zapalenie zatok i wysoka gorączka zrobiły swoje niestety:( ), poproszę więc o kontakt na pw, dzięki:)

Napisz nam koszt za jedzonko,a na pw przyslij mi nr.konta;)
Dzwoniłam do Krakvetu i mają wysłać karme w trybie pilnym.

SleepingSun napisał(a):
coś się ostanio złego z krakvetem dzieje... Czekałam 8 dni na zamówienie, a miało być dostarczone do Krakowa :angryy: no i ciągle czegoś im brakuje, mogliby na bieżąco podawać info co jest a co nie...

No,ręce opadają.
Cleo2008 napisał(a):

Kochana,od piątku nie miałam dostępu do netu dlatego dopiero piszę-wpłata od ciebie jest dokładnie 76,32zł;)

Posted

Fiero,dopiero sprawdziłam pw i zobaczyłam,że przysłałaś mi konto,zaraz wyślę Ci 20 zł na szczepienie i 20zł za jedzonko;)
I mam nadzieję,że karma szybko dojdzie,ja też musiałam kupić mojemu tymczasowiczowi Chappi 3kg,ryz i porcje rosołowe w markecie bo nie miałam co mu dać.

Właśnie dostałam powiadomienie na maila,że karmę wysłali o 18.00,więc jutro powinna być u was.

Posted

Dostałam kasę,dzięki. Jak zdrowie mi pozwoli, to już jutro do wetki pojedziemy. Była u mnie dziś ciotka Kinia1984, zrobiła fotki i filmik z Grafitkiem , podam jej link do wątku i obiecała, że wrzuci:)