agrazka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Dawkowanie karmy jest na opakowaniu, można dawać mu więcej o 1/2 ale nie 2 kg dziennie :) Quote
obraczus87 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 agrazka napisał(a):Dawkowanie karmy jest na opakowaniu, można dawać mu więcej o 1/2 ale nie 2 kg dziennie :) Ja sie nie dziwie, że ta karma schodzi w takim tempie :) Fiera nie rozpychaj Mu tak żołądka. Dawaj troszkę więcej niż jest napisane na opakowaniu. Quote
MARCHEWA Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 agrazka napisał(a):Dawkowanie karmy jest na opakowaniu, można dawać mu więcej o 1/2 ale nie 2 kg dziennie :) Tak,najlepiej spojrzeć na opakowanie. Ja swoim psom daję kubek 300ml rano i kubek wieczorem,lub ryż z mięsem.Grafit nie musi byc tłuścioszkiem;)Fiero wejdź na wątek Saby-siostry Grafita,która jest u Agrazki i która jest zgrabna i powabna,bo taka ich uroda;) Jak karma się skończy to zamówię. Niestety nie będę często zaglądać na dogo,bo do końca czerwca będę mało dostępna. Aaaa,domek zainteresowany Grafitem wybrał jakiegoś Kubusia z Łodzi,także trzeba wznowić ogłoszenia. Figo-doszła twoja wpłata 60zł Quote
Fiera Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ok, poczytam jutro opakowanie i dostosuję dawkę:) Quote
obraczus87 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Cleo2008']marchewa no to tobie wisze. kto pomoze z paypalem? [quote name='obraczus87']Watek podczytuje i trzymam kciuki ;) Cleo moze podeslac do mnie (tylko wyplata z PayPayl na konto to minimum 30zł, wiec jak cos to jak wyslesz mniej to ja nie bede mogla przewslac na konto). e-mail: marcia.slu@wp.pl Cleo juz na poprzedniej stronie pisalam ze kase mozesz wyslac do mnie. Tylko po wyslaniu prosze info na maila badz PW ze kasa poszla. Quote
Cleo2008 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 obraczus, ale ja wysylam w euro jesli ci to nie robi - moglabym wyslac dzis wieczorem za 2 miechy, bo jak mam tak szukac co miesiac to sie pochlastam... moja deklaracja to 10 euro czyli 20 euro to ok 72-73 pln a potem to grafit pewnie juz bedzie mial domek :eviltong: Quote
obraczus87 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Cleo wyslij za dwa miesiace jak chcesz :) Nie robi mi to roznicy, bo PayPal przelicza to na zlotowki ;) Quote
Fiera Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Grafitek wylizał mnie dziś na dzień dobry, a chwilę potem znalazłam wykopaną przez niego z donicy bergenię - łobuziak jeden:) Moja wetka ma karmę mieszankę Hillsa 15 kg za 130 zł - jesteśmy zainteresowane? Quote
Cleo2008 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 moze grafitek woli ziemie z begonii - uwazaj fiera, bo niektore kwiatki sa dla psow trujace. moja sunia tez lubi wykopywac roslinki i obgryza korzenie - ciekawe co w nich jest smacznego... obraczus wyslalam tak jak mowilam za 2 miesiace, potwierdz Quote
obraczus87 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Kasa wplynela. Na poczatku nastepnego tyg bede miec ja u siebie na koncie wiec poprosze wtedy MArchewe o numer konta :) Quote
obraczus87 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Cleo2008 napisał(a):Fiera, a gdzie sa te Pawlowice? Koło Teresina z tego co Pamietam :) Quote
Cleo2008 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 obraczus87 napisał(a):Koło Teresina z tego co Pamietam :) Sorry, nie wiem gdzie Teresin. AAAAAAAAAA - Kampinos????? Quote
Fiera Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Celowo zwiałam ze stolicy w takie miejsce, gdzie mnie trudno będzie znaleźć :evil_lol: A czy Cleo28 wybiera się w odwiedzinki do "maleństwa", że o moje Pawłowice pyta? Quote
Cleo2008 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Fiera napisał(a):Celowo zwiałam ze stolicy w takie miejsce, gdzie mnie trudno będzie znaleźć :evil_lol: A czy Cleo28 wybiera się w odwiedzinki do "maleństwa", że o moje Pawłowice pyta? juz ja cie znajde jak bedzie trzeba ;) kontroli nigdy nie za wiele :diabloti: sprawdzilam sobie w internecie gdzie sie schowalas - nie znasz dni ni godziny:cooldevi::cooldevi::cooldevi::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
MARCHEWA Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Fiera napisał(a):Grafitek wylizał mnie dziś na dzień dobry, a chwilę potem znalazłam wykopaną przez niego z donicy bergenię - łobuziak jeden:) Moja wetka ma karmę mieszankę Hillsa 15 kg za 130 zł - jesteśmy zainteresowane? Chciałam sprawdzić ile w Krakvecie za Hillsa wyjdzie(bo z doświadczenia wiem,że tam jest najtaniej),ale nie mogę znaleźć worka 15kg. Quote
Fiera Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Grafit mnie rozbraja - wielki jak cielątko, a przytula się i łasi jak kociak:) Wieczorkiem siedziałam sobie na tarasie, a on pchał głowę pod łokieć i na kolana, dopiero jak go wygłaskałam po mordzie i za uszkiem, to się uspokoił i położył pod nogami:) Myślę, że jemu bardzo brakowało miłości człowieka i zainteresowania, tak się domaga pieszczot i zabaw, że mi go szkoda chwilami, bo widać, że zanim spotkał ludzi z Dogo, to nikt mu tego nie dał - a przecież to taki kochany psiak, co z tego, że wielki??????? trochę bardziej rozrabia, kopie większe dołki, ale też i bardziej kocha tym swoim wielkim psim serduchem:shake: Ale mnie nastrój dopadł melancholijny, dobra już przestaję smędzić:) Napiszcie co z tą karmą, bo maleństwu na weekend będzie już nowa paka potrzebna, czy zamówicie i kurier przywiezie, czy dostanę przelew i u mojej wetki mam kupić? Pozdr:eviltong: Quote
Fiera Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ciotka Cleo2008 straszyłaś nalotem na mój lasek, a tu weekend minął a Ciebie ani widu, ani słychu:evil_lol: Quote
Cleo2008 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Fiera napisał(a):Ciotka Cleo2008 straszyłaś nalotem na mój lasek, a tu weekend minął a Ciebie ani widu, ani słychu:evil_lol: no bo ja lubie z zaskoczenia;) napisalam: nie znasz dnia ni godziny hyhyhyh Quote
Natussiaa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Zapraszam :) DUŻE PSY DO ADOPCJI Z CAŁEJ POLSKI http://www.dogomania.pl/threads/208194-Bardzo-du%C5%BC******-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-w%C4%85tek-informacyjny-PROSZE-NIE-PISAC Quote
Fiera Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Marchewa daj proszę znać co z tą karmą, bo jeśli Ty masz zamówić, to do mnie ona dotrze po kilku dniach - nie chcę się obudzić z ręką w nocniku i zostać na weekend bez jedzonka dla Grafita :( Quote
MARCHEWA Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Fiera napisał(a):Marchewa daj proszę znać co z tą karmą, bo jeśli Ty masz zamówić, to do mnie ona dotrze po kilku dniach - nie chcę się obudzić z ręką w nocniku i zostać na weekend bez jedzonka dla Grafita :( Zaraz zamówię,to w czwartek powinnaś dostać. Fiero-zobacz co ze szczepieniem Grafita,bo z tego co pamiętam to w czerwcu trzeba go na wścieklizne zaszczepić. Co do jego zachowania z pieszczochami,to chyba tak było,że babcia która go miała nie umiała go pokochać,ponieważ się go bała,starała się o niego dbać,ale najmniejsze uszczypnięcie brała za ugryzienie,więc raczej się do niego nie przytulała;) Quote
Recommended Posts