Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

agrazka napisał(a):
Dawkowanie karmy jest na opakowaniu, można dawać mu więcej o 1/2 ale nie 2 kg dziennie :)

Ja sie nie dziwie, że ta karma schodzi w takim tempie :)

Fiera nie rozpychaj Mu tak żołądka. Dawaj troszkę więcej niż jest napisane na opakowaniu.

Posted

agrazka napisał(a):
Dawkowanie karmy jest na opakowaniu, można dawać mu więcej o 1/2 ale nie 2 kg dziennie :)

Tak,najlepiej spojrzeć na opakowanie.
Ja swoim psom daję kubek 300ml rano i kubek wieczorem,lub ryż z mięsem.Grafit nie musi byc tłuścioszkiem;)Fiero wejdź na wątek Saby-siostry Grafita,która jest u Agrazki i która jest zgrabna i powabna,bo taka ich uroda;)

Jak karma się skończy to zamówię.
Niestety nie będę często zaglądać na dogo,bo do końca czerwca będę mało dostępna.

Aaaa,domek zainteresowany Grafitem wybrał jakiegoś Kubusia z Łodzi,także trzeba wznowić ogłoszenia.

Figo-doszła twoja wpłata 60zł

Posted

[quote name='Cleo2008']marchewa no to tobie wisze. kto pomoze z paypalem?

[quote name='obraczus87']Watek podczytuje i trzymam kciuki ;)

Cleo moze podeslac do mnie (tylko wyplata z PayPayl na konto to minimum 30zł, wiec jak cos to jak wyslesz mniej to ja nie bede mogla przewslac na konto).
e-mail: marcia.slu@wp.pl

Cleo juz na poprzedniej stronie pisalam ze kase mozesz wyslac do mnie. Tylko po wyslaniu prosze info na maila badz PW ze kasa poszla.

Posted

obraczus, ale ja wysylam w euro jesli ci to nie robi - moglabym wyslac dzis wieczorem za 2 miechy, bo jak mam tak szukac co miesiac to sie pochlastam... moja deklaracja to 10 euro czyli 20 euro to ok 72-73 pln
a potem to grafit pewnie juz bedzie mial domek :eviltong:

Posted

Grafitek wylizał mnie dziś na dzień dobry, a chwilę potem znalazłam wykopaną przez niego z donicy bergenię - łobuziak jeden:) Moja wetka ma karmę mieszankę Hillsa 15 kg za 130 zł - jesteśmy zainteresowane?

Posted

moze grafitek woli ziemie z begonii - uwazaj fiera, bo niektore kwiatki sa dla psow trujace.
moja sunia tez lubi wykopywac roslinki i obgryza korzenie - ciekawe co w nich jest smacznego...
obraczus wyslalam tak jak mowilam za 2 miesiace, potwierdz

Posted

Celowo zwiałam ze stolicy w takie miejsce, gdzie mnie trudno będzie znaleźć :evil_lol: A czy Cleo28 wybiera się w odwiedzinki do "maleństwa", że o moje Pawłowice pyta?

Posted

Fiera napisał(a):
Celowo zwiałam ze stolicy w takie miejsce, gdzie mnie trudno będzie znaleźć :evil_lol: A czy Cleo28 wybiera się w odwiedzinki do "maleństwa", że o moje Pawłowice pyta?

juz ja cie znajde jak bedzie trzeba ;) kontroli nigdy nie za wiele :diabloti: sprawdzilam sobie w internecie gdzie sie schowalas - nie znasz dni ni godziny:cooldevi::cooldevi::cooldevi::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Fiera napisał(a):
Grafitek wylizał mnie dziś na dzień dobry, a chwilę potem znalazłam wykopaną przez niego z donicy bergenię - łobuziak jeden:) Moja wetka ma karmę mieszankę Hillsa 15 kg za 130 zł - jesteśmy zainteresowane?

Chciałam sprawdzić ile w Krakvecie za Hillsa wyjdzie(bo z doświadczenia wiem,że tam jest najtaniej),ale nie mogę znaleźć worka 15kg.

Posted

Grafit mnie rozbraja - wielki jak cielątko, a przytula się i łasi jak kociak:) Wieczorkiem siedziałam sobie na tarasie, a on pchał głowę pod łokieć i na kolana, dopiero jak go wygłaskałam po mordzie i za uszkiem, to się uspokoił i położył pod nogami:) Myślę, że jemu bardzo brakowało miłości człowieka i zainteresowania, tak się domaga pieszczot i zabaw, że mi go szkoda chwilami, bo widać, że zanim spotkał ludzi z Dogo, to nikt mu tego nie dał - a przecież to taki kochany psiak, co z tego, że wielki??????? trochę bardziej rozrabia, kopie większe dołki, ale też i bardziej kocha tym swoim wielkim psim serduchem:shake: Ale mnie nastrój dopadł melancholijny, dobra już przestaję smędzić:) Napiszcie co z tą karmą, bo maleństwu na weekend będzie już nowa paka potrzebna, czy zamówicie i kurier przywiezie, czy dostanę przelew i u mojej wetki mam kupić? Pozdr:eviltong:

Posted

Fiera napisał(a):
Ciotka Cleo2008 straszyłaś nalotem na mój lasek, a tu weekend minął a Ciebie ani widu, ani słychu:evil_lol:

no bo ja lubie z zaskoczenia;) napisalam: nie znasz dnia ni godziny hyhyhyh

Posted

Marchewa daj proszę znać co z tą karmą, bo jeśli Ty masz zamówić, to do mnie ona dotrze po kilku dniach - nie chcę się obudzić z ręką w nocniku i zostać na weekend bez jedzonka dla Grafita :(

Posted

Fiera napisał(a):
Marchewa daj proszę znać co z tą karmą, bo jeśli Ty masz zamówić, to do mnie ona dotrze po kilku dniach - nie chcę się obudzić z ręką w nocniku i zostać na weekend bez jedzonka dla Grafita :(

Zaraz zamówię,to w czwartek powinnaś dostać.
Fiero-zobacz co ze szczepieniem Grafita,bo z tego co pamiętam to w czerwcu trzeba go na wścieklizne zaszczepić.

Co do jego zachowania z pieszczochami,to chyba tak było,że babcia która go miała nie umiała go pokochać,ponieważ się go bała,starała się o niego dbać,ale najmniejsze uszczypnięcie brała za ugryzienie,więc raczej się do niego nie przytulała;)