memory Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='MARCHEWA'] ....... DEKLARACJE STAŁE; WPŁATY:KWIECIEŃ Marchewa i Horacy dwa -50 zł-wpłynęło FiGa-120zł-wpłynęło Cleo2008-40zł-wpłynęło Memory-10zł-brak Megii1-10zł-wpłynęło Smadalena-40zł-wpłynęło ..... [quote name='memory'] ...... Ode mnie - 10 zł stałej (sorry, naprawdę nie mogę więcej) - jednorazowo za 5 miesięcy = 50 zł Zgodnie ze zobowiązaniem przelew na kwotę 50 zł poszedł 27 lutego - za pięć miesięcy - luty, marzec, kwiecień, maj i czerwiec. Quote
MARCHEWA Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Memory,sorki wielkie,zaraz wszystko posprawdzam i poprawię. Przeważnie każdy wpłaca pieniążki co miesiąc i łatwiej jest mi to kontrolować,do tego dochodzą bazarki i można się zakręcić. Quote
Fiera Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Grafit jak się wybiegał, to na obiadek już chętniej karmę nową chrupał, zjadł wszystko pięknie i na kolację dostał kolejną porcję. I znowu śpi dziś na ganku a nie w budzie, bo się wprosił - pieszczoch jeden:) Quote
agrazka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Fajnie by było gdyby mieszkał w Łodzi, Marchewa pamiętaj jestem do dyspozycji, mogę Sabę pokazać :) Quote
MARCHEWA Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Fiera']Grafit jak się wybiegał, to na obiadek już chętniej karmę nową chrupał, zjadł wszystko pięknie i na kolację dostał kolejną porcję. I znowu śpi dziś na ganku a nie w budzie, bo się wprosił - pieszczoch jeden:)[/QUOTE] Fajnie czyta się takie informacje,najważniejsze że psiak jest zadowolony i szczęśliwy.Dziękuję Ci Fiero za opiekę nad nim i mam nadzieję,że moje wcześniejsze podejrzenia,że coś jest nie tak nie uraziły Ciebie.Ale wiele już na dogo widziałam i wolę dmuchać na zimne. [quote name='agrazka']Fajnie by było gdyby mieszkał w Łodzi, Marchewa pamiętaj jestem do dyspozycji, mogę Sabę pokazać :)[/QUOTE] Pamiętam i dzięki. Państwo mają podjąć decyzję jutro,bo dziś wraca mąż tej pani i rodzina chce podjąć wspólnie decyzję.Pani K. ma tylko jedną obawę,że Grafit może się okazać za dużym psem dla nich i że tak właśnie może powiedzieć jej mąż. Fiero-a możesz go zmierzyć na wysokość? Memory-wpisałam całą brakującą wpłatę czyli 30 zł na ten miesiąc,żeby już nie zapomnieć,a pieniądze i tak przechodzą z miesiąca na miesiąc to powinno być ok. Quote
Fiera Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Trzymam kciuki, żeby domek stały dla "maluszka" wypalił. Psiak jest owszem wielki, ale taaaaaaaaaaaaki kochany, przytula się, liże po rękach, a jak fika na plecki i nadstawia brzuszek do drapanka, to każdego rozbroi. Może powiedzieć tej pani, że on jest b.mądry i czysty, kupki koło budy zakopywał, załatwia się teraz tylko pod płotkami; jak nakładam mu jedzonko, to nie pcha pyszczydła do miski, tylko grzecznie czeka aż mu nałożę i odejdę. Quote
Fiera Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 A co do podejrzeń, że coś u mnie jest nie tak, to fakt - nie było to miłe, ale teraz mam przynajmniej pewność, że wszystko dokładnie sprawdzicie, zanim Grafitek gdzieś ode mnie pojedzie i będę spokojna o niego, bo się przywiązałam do niego:loveu: i zależy mi bardzo, żeby znalazł się dla niego dobry domek, na jaki zasługuje. Quote
Fiera Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ta karma jednak mu nie smakuje, zjada jej sporo mniej niż tej poprzedniej:( Boję się, żeby nie schudł, a miał przecież jeszcze nabierać ciałka. Nie wiem, czy czekać nadal, aż mu posmakuje, czy może kombinować coś, np. żeby tę karmę oddać jakiemuś psiakowi, któremu smakuje, a dla Grafita zamówić jednak to co poprzednio? Macie jakiś mądry pomysł ?????? Nie mam miarki, żeby go zmierzyć, ale tak na moje oko, to on ma ok.80 cm. Quote
Ziutka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Hej :) dopiero jakoś mi komp zaczął działać :angryy: oby tak zostało. Mam foteczki Grafitka, Aga podaj mi maila to jutro Ci wyślę i wstawisz na wątek. Ależ też Grafit jest wielllkiiii :crazyeye: na fotkach wygląda na mniejszego :eviltong: Rozmawiałam z Agą na temat wizytki, wsio oki, Grafit wesoły, dobrze wygląda. Mówiłam, że jeśli będzie potrzeba to dawajcie znać i będę odwiedzać maluszka :loveu: Quote
Cleo2008 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Czy moge dostac nowe konto na pw, bo ostatnio Grafit byl jeszcze chyba u Megii... Quote
Fiera Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Dziś wpadną dziewczyny z dogo, to przy okazji pomogą mi zmierzyć Grafitka, bo sama nie dam rady, bo on się wierci i przymila. Dam znać, jak będę wiedziała dokładnie ile ma tych cm. Quote
MARCHEWA Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Co do karmy,to myślę że poczekajmy,jak zgłodnieje to pewnie zje i taką,nie możemy go przyzwyczajac tylko do Royala,bo w nowym domu może takiej nie mieć. A domek dla Grafita chyba zrezygnuje,bo jest za duży,ludzie mają juz po 50-tce i szukają psa do spacerów,obawają się,że Grafit będzie dla nich za silny. Quote
Cleo2008 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 co jest z memory, wie ktos? potrzebuje paypala i konto do Fiery, bo wisze z kasa grafitowi... Quote
Fiera Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Konto to chyba nie moje raczej, bo ja nie przyjmuję żadnych wpłat na Grafita, któraś ciotka zamawia karmę i płaci za nią, ja tylko odbieram od kuriera i serwuję "maleństwu". Quote
Fiera Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Tzn. MARCHEWA zamawia karmę, to chyba i kasę zbiera.... Quote
Fiera Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A łobuz uparł się, żeby włazić do ogrodu ( wcale się nie przejmuje ogrodzeniem :)) i wykopuje mi warzywka:mad: Quote
Cleo2008 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 marchewa no to tobie wisze. kto pomoze z paypalem? Quote
obraczus87 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Watek podczytuje i trzymam kciuki ;) Cleo moze podeslac do mnie (tylko wyplata z PayPayl na konto to minimum 30zł, wiec jak cos to jak wyslesz mniej to ja nie bede mogla przewslac na konto). e-mail: marcia.slu@wp.pl Quote
Fiera Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Grafit zjadł już ponad połowę karmy, i sama nie wiem, czy to dlatego ,że przestałam mu dawać gotowane jedzonko? A może powinnam mu wydzielać jakieś porcje? Bo ja mu daję miseczkę ( pojemności ok.3/4litra) 3 razy dziennie, czasami 4, jak pochłonie pierwszą porcję w tempie błyskawicy, to mu daję drugą michę, bo wydaje mi się, ze on nadal jest trochę za szczupły.... Chociaż Abra mówiła dziś, że on wcale nie jest za chudy i że super wygląda. Już sama nie wiem - może mi ktoś coś doradzi mądrego? Quote
Recommended Posts