Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Faktycznie kleszczy w Serocku do licha się roi i na prawdę zarażonych jest sporo! MOja Roma w tamtym roku też przechodziła babezjoze a miała drugiego kleszcza w życiu!!!
Grafit piękniutki i taki szczęśliwy!!!!!!

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ewa Gałązka napisał(a):
Piesek jest już bezpieczny- ale jest taki chudziutki biedaczek !

Jak widać zmienił się to w takich warunkach z czasem przytyje. :-)

Posted

przytyje, przytyje :) kamień z serca mi spadł :)

Dziewczyny może macie pomysł na tekst do gazety (ok 10 słów), uważam, że jeden telefon wystarczy, bo szkoda miejsca (może być Megi - tylko go nie znam)

Posted

Agrazka, mój telefon jest na moim banerku:)
Grafit grzecznie przespał noc, nie awanturuje się w kojcu, podszczekuje tylko jak się od niego odchodzi. Dziś z rana w kojcu nie było żadnych niespodzianek, apetyt ma także myślę, że wetke możemy sobie przynajmniej na razie darować. Grafit spotkał się też wczoraj na spacerze z moim osobistym kaukazowatym Miszą (bardzo łagodnym jak nikt z nim nie zaczyna) i nie wykazał żadnej agresji w stosunku do niego.
Chciałabym go w weekend odrobaczyć. Nie sądzę żeby był zarobaczony bo z tego co wiem w schronisku w kojcu był sam i krótko ale każdy psiak, który do nas przyjeżdża jest na wejściu odrobaczany. Grafitowi do darowałam wczoraj ze względu na problemy żołądkowe.

Posted

megii1 napisał(a):
Grafit grzecznie przespał noc, nie awanturuje się w kojcu, podszczekuje tylko jak się od niego odchodzi. Dziś z rana w kojcu nie było żadnych niespodzianek, apetyt ma także myślę, że wetke możemy sobie przynajmniej na razie darować. Grafit spotkał się też wczoraj na spacerze z moim osobistym kaukazowatym Miszą (bardzo łagodnym jak nikt z nim nie zaczyna) i nie wykazał żadnej agresji w stosunku do niego.

Dzięki megii1 :D Ucałuj Grafita od Ciotek!

Posted

No Grafitku teraz będzie tylko lepiej. Piękny pies z ciebie. Jedz do syta , pręż klatę a domek sam przyjdzie do ciebie i napisze podanie a ty albo przyjmiesz albo też nie ;-)

Posted

Secia napisał(a):
No Grafitku teraz będzie tylko lepiej. Piękny pies z ciebie. Jedz do syta , pręż klatę a domek sam przyjdzie do ciebie i napisze podanie a ty albo przyjmiesz albo też nie ;-)

fajnie to ujęłaś :-) Wystarczyło tylko go zabrać i jak się zmienił. Teraz już będzie tylko coraz lepiej.

Lolalola napisał(a):
ucalowac i wyprzytulac psiaka:)

ja się przyłączam :-)

Posted

Postaram się dziś zrobić jakieś fotki chociaz pogoda kiepska. Dziś rano dostał pierwszą porcje odrobaczenia i zobaczymy co będzie się działo. Poza tym bez zmian jest bardzo grzeczny i nic nie jestem w stanie mu zarzucić:)

Posted

To zobaczymy czy nadal tak będzie czy coś trzyma Graficik w zanadrzu i czeka na okazję ;-) ;-) ;-) ;-)
Może to tylko tak na początek jest taki grzeczny ? ;-) ;-)