Iljova Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Też czekam na wiesci od megi jak tam Graficik. Quote
MARCHEWA Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Grafit był szczepiony rok temu na parwo,nosówkę,zapalenie watroby,psi kaszel-mam jego książeczkę.Wścieklizna ważna do czerwca. Megii-wyślę ci książeczkę jutro bo przy odbiorze Grafita nie mogli jej znaleźć.A ....podobno od wczoraj dostawał cos na te biegunki,więc może mu troche przeszło.Na spacerze ze mną raz zrobił taką normalną i raz z niego sikło. Agrazka-proszę,podaj w twoich ogłoszeniach,że pies przebywa pod Warszawą,bo ludzie dzwonią i nie wiedzą,że on nie jest w Łodzi i teraz to trzeba podac nr tel,Megii dodatkowo. ;) Dzwoniłam do Elmiry i powiedziała,że Grafit ładnie jedzie w samochodzie i że nie ma żadnych problemów,zatrzymali się na jeden spacerek,ale psies nie miał żadnych rewolucji żołądkowych.Może to dlatego,że poprosiłam,aby mu nic dzisiaj do jedzenia nie dawali w schronisku. Dzisiaj wpłynęły wpłaty od: Smagdalena,Magmal,BasiaD-dziękujemy:Rose: Quote
GrubbaRybba Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Czekam na wieści z hoteliku. Jak dobrze, że psiak już nie siedzi w schronie. :) Quote
MARCHEWA Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Wiem od Megii,że Grafit biega na wybiegu z sukami cały w skowronkach;) Quote
:: FiGa :: Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Cassanowa :loveu: Ciotki potrzeba ladnego tekstu od ogloszen :loveu: Quote
Cleo2008 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='MARCHEWA']Wiem od Megii,że Grafit biega na wybiegu z sukami cały w skowronkach;) to jest hicior na moj wstretny dzisiejszy humor Quote
smadalena Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Może takie : " nie umiem zarabiać pieniędzy,nie gotuję,nie sprzątam,nie robię zakupów,nie wynoszę śmieci....Ale jeżeli mnie przygarniesz,oddam Ci całe swoje psie serce,będziesz dla mnie całym światem,i zrobię co tylko będę mógł,żebyś nigdy nie poczuł się samotny,bo wiem,jakie to jest straszne..." :roll: Quote
Iljova Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 A czemu to masz taki wstrętny humor Cleo ? Smadalena ciekawy ten tekst jest inny niż te które dotąd czytałam :-) Quote
megii1 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Grafit już u nas. Od razu poszedł na wybieg z dwoma koleżankami. Jedną młodziutka i małą, drugą dużą i starszą, po sterylce i... zaczął przystawiać się do babci:) Jest bardzo pogodny, grzeczny, czasem podgryza w zabawie ale to po to żeby zwrócić na siebie uwagę. Ma lekka biegunkę. dałam mu Endiex - przeciwbiegunkowy ludzki lek - jak nie pomoże jutro poproszę wetkę. Dziś dostał na kolację trochę Puriny z Jagnięciną takze zobaczymy co będzie rano. Quote
Iljova Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Suuupeeerrrrr !!!!!! Bardzo się cieszę że już jest u Ciebie a nie w schronisku. W takich warunkach pokaże jakim jest psiakiem naprawdę dojdzie do siebie. To wspaniałe. :-) :-) :-) HURRA !!!!!! Quote
megii1 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Na książeczkę poczekam ale mam prośbę , żebyście zastanowiły się nad jakimś zabezpieczeniem na kleszcze - robi się ciepło a u mnie kleszcy sporo. Ja polecałabym obrożę Bayera Kiltix - wydatek z przesyłką 50 zł a starcza na cały sezon. Quote
:: FiGa :: Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 megii1 :Rose: Od razu mu sie wyraz pychola zmienil :loveu: Quote
Cleo2008 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Iljova napisał(a):A czemu to masz taki wstrętny humor Cleo ? Smadalena ciekawy ten tekst jest inny niż te które dotąd czytałam :-) bo real zaczyna sie o 5.30 ;) i meczy nawet dzieci... a poza tym widzialam na fb ukraine... Quote
Cleo2008 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 :loveu:megii, zaraz poleca wyznania i od innych ;) , ja ci mowie ;) Quote
Iljova Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Cleo2008 napisał(a):bo real zaczyna sie o 5.30 ;) i meczy nawet dzieci... a poza tym widzialam na fb ukraine... I z tego powodu cieszę się czasami że nie mam netu do komputera. Korzystam w komórce i mam wyłączone wyświetlanie obrazków. Bo jak mam możliwość wejść z komputeram i widzę niektóre zdjęcia to mi słabo. Chociażby Kubuś ten podpalony psiak niewiem czy widziałyście dopóki nie widziałam to jakoś to było ale jak zobaczyłam zdjęcia to szok zbladłam. Mnie wystarczy informacja która przeczytam, nie potrzebuje oglądać zdjęć i tak bardzo mocno to na mnie działa. Quote
IVV Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Iljova napisał(a):I z tego powodu cieszę się czasami że nie mam netu do komputera. Korzystam w komórce i mam wyłączone wyświetlanie obrazków. Bo jak mam możliwość wejść z komputeram i widzę niektóre zdjęcia to mi słabo. Chociażby Kubuś ten podpalony psiak niewiem czy widziałyście dopóki nie widziałam to jakoś to było ale jak zobaczyłam zdjęcia to szok zbladłam. Mogę wystarczy informacja która przeczytam, nie potrzebuje oglądać zdjęć i tak bardzo mocno to na mnie działa. ...tak, na nas to dziala ,a te biedne zwierzeta w tym dramacie tkwia ...czuja ,cierpia ...:( Quote
Recommended Posts