Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

megii1 napisał(a):
Drukarki kolorowej niestety nie mam:( a jeżeli chodzi o opłaty za hotel to u nas się płaci po miesiącu pobytu.

Boję się tylko co będzie jak nie damy rady uzbierać całej kwoty i jak pobyt Grafita się przedłuży.Wioząc go do Ciebie wezmę za niego odpowiedzialność,a niestety nie dam rady sama utrzymać psa w hotelu,dlatego nie wiem co robić.

Posted

Miałam przemiły telefon od Pani z Kanady,która widziała ogłoszenie o Graficie i chciałaby jakoś wspomóc biedaka.
Cały czas mam nadzieję,że jednak uda nam się zebrać chociaż część deklaracji i zabrać go do hotelu,żeby Grafit nie zniknął w tajemniczych okolicznościach.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Miałam przemiły telefon od Pani z Kanady,która widziała ogłoszenie o Graficie i chciałaby jakoś wspomóc biedaka.
Cały czas mam nadzieję,że jednak uda nam się zebrać chociaż część deklaracji i zabrać go do hotelu,żeby Grafit nie zniknął w tajemniczych okolicznościach.

Super ,że jest jednak szansa.:lol::multi:

Posted

Grafit skacz do góry - żeby go trochę przetrzymać, musi znaleźć ludzia :)

Marchewa dam 100 zł jednorazowo, bo nie wiem co będzie dalej. Szkoda, ze jestem tak daleko :)

Posted

Niestety nie możemy zabrać Grafita bez deklaracji stałych,z jednorazowych uda się uzbierać na jeden miesiąc a potem opłaty spadną na nas,a my nie jesteśmy w stanie go utrzymać w hotelu przez kilka miesięcy.

Posted

MARCHEWA SZKODA BY BYŁO NIE WYKORZYSTAĆ TAKIEJ SYTUACJI ALE ROZUMIEM CIĘ
TYLE ŻE CO CZEKA GO U CIEBIE? Moim zdaniem to dla niego szansa!!! Proszę weź go może jednak:-( Coś wymyślimy. Będę pisała PW do cioteczek by pomogli na pewno co miesiąc uzbieramy te 400 zł miesięcznie choć ja myślę że on długo siedział w hotelu nie będzie. Ale nieważne co zrobisz jestem w stanie Cię zrozumieć i uszanować Twoją decyzję tylko tak mi go szkoda...

Posted

Romenko,nie mamy uzbierane nawet na pierwszy miesiąc z deklaracji jednorazowych jest 200zł a to połowa.Stałych deklaracji oprócz naszej w 50zł nie ma wcale.
Umieszczając psa w hotelu biorę na siebie obowiązek utrzymania jego,a to w obecnej chwili jest niemożliwe,nie mam takich pieniędzy.
Wiem,że to jest ogromna szansa dla niego,ale sama widzisz jaka jest sytuacja.

Posted

A ja deklaruję miesięcznie 50,00..Zabierajcie Go bo niedziela tuż tuż..Trzeba korzystać że jest miejsce i rozsyłać wątek po cioteczkach..Musi się uzbierać..Szkoda psiny...

Posted

Ja nie zabiorę psa do hotelu kiedy nie ma deklaracji nawet na połowę potrzebnej kwoty miesięcznej.Juz kiedys byłam w takiej sytuacji i potem płaciłam za 4 miesiące hotelowania z własnej kieszeni....przykro mi,ale w tej chwili mnie na to nie stać.