:: FiGa :: Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Takie ataki to ja lubie!!! :loveu: Grafit wydaje sie byc szczesliwy :multi: TAKIEGO domku mu zyczylam :placz: Ciesze sie jak dziecko :oops: Quote
beataczl Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 swietne fotki:) widac,ze Grafcio ma jak w raju z piekna kolezanka i w ulubionej wodzie i z pileczka i na lozeczku!!!:multi::loveu: Quote
agrazka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 my też się cieszymy bardzo i widzicie jakie są niemieckie domki, a były obiekcje :) Quote
beataczl Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 agrazka napisał(a):my też się cieszymy bardzo i widzicie jakie są niemieckie domki, a były obiekcje :) ale tu sa wiesci i to w miare czesto poparte zdjeciami :) a gdzie indziej to lepiej nie mowic..sa wyjatki od regul jak zwykle;) Quote
Vilena Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 agrazka napisał(a):my też się cieszymy bardzo i widzicie jakie są niemieckie domki, a były obiekcje :) I ja bardzo się cieszę, że Grafit tam pojechał, a było z zorganizowaniem transportu tyle zachodu - chyba nigdy tego nie zapomnę jak mój telefon gorący był od wydzwaniania do wszystkich :lol: W Polandzie nikt nie chciał go pokochać, a tu proszę jaki dom w Haltern z dużym ogrodem i innymi zwierzakami mu się trafił. Właśnie uświadomiłam sobie, że to już ponad rok minął jak Grafit pojechał... już ponad rok ma radosny pychol! :) Quote
agrazka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 widzieliśmy, widzieliśmy i bardzo się cieszymy :) Quote
Rubi18 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 aż buzia sama się śmieje:) takie ma szczęście chłopak:) Quote
MARCHEWA Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Prosimy o więcej takich fotek;) Quote
MARCHEWA Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Do schroniska właśnie trafiła suka z córką i synem,matka i mała to kopia Sabci(siostry Grafita),zobaczcie,a maluch jest identyczny jak Grafit: Quote
:: FiGa :: Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Moze ta suka to rowniez mama Grafita? Sliczne te szczyle, oby znalazly dobre domy, bo wyrosna na szalone olbrzymki ;) Quote
Recommended Posts